Popcornhour A-210

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Ουσιαστικά διορθώνουν επίσημα τα λάθη που έκαναν με το Α200...

Δηλαδή πλαστικό κουτί και ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ ανεμιστήρας...

Λέω επίσημα γιατί είχε βγάλει ένα πολύ καλό κιτ η Moovika....

Μετά από 1+ χρόνο βγάζει και η popcorn κιτ αλλαγής του Α200 σε Α210...

Μεταλλικό , με παθητική ψύξη...

Κάλιο αργά παρά ποτέ... :SFGSFGSF:

Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως. Μολις εφτασε επιτελους το Α210 και προσπαθω να το ξεκινησω αλλα τρωω ενα βασικο ακυρο. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ τον προεγκατεστημενο σκληρο δισκο. Το αγορασα απο Pixmania με 1Τ σκληρο και τον ειχαν ηδη εγκαταστησει οταν εφτασε σε μενα. Προσπαθησα λοιπον να κανω το αρχικο Setup για NFS & Samba etc αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει media. Στην αρχικη οθονη ο σκληρος εχει το γνωστο κοκκινο σηματακι που σημαινει δεν υπαρχει. Εβγαλα τον δισκο τον εβαλα σε εναν εξωτερικο σε windows και τον αναγνωρισε κανονικα ως 1Τ unallocated. Δεν τον εκανα format φυσικα αλλα απλα αναρωτιεμαι. Ειναι κατι που πρεπει να κανω πριν τον βαλω μεσα στο κουτι? Format με linux ας πουμε? Ηρθε χαλασμενο το κουτι και γι'αυτο δεν τον αναγνωριζει? Βοηθατε χριστιανοι γιατι εχω φρικαρει.

Για να ρωτήσω λίγο ρε έμπειροι συνάδελφοι του Α210, τι σκληρό προτείνετε να βάλω στο καλαμπόκι μας? Κάπου διάβασα ότι ένας συν φορουμίτης προτείνει 2.5 στις 5400.
Α, και να μη το ξεχάσω, μέχρι τι χωρητικότητα του έχετε βάλει και το έχει αναγνωρίσει απροβλημάτιστα?

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Είμαι ιδιοκτήτης ενός WD Live Hub που παρακολουθώ το forum και προσανατολίζομαι να παραγγείλω το Xtreamer Ultra ή το Popcornhour A-210.

Έχω συνδέσει το WD Live Hub στο εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού μου.
Η τηλεόραση που είναι συνδεδεμένο με HDMI καλώδιο, παίζει κανονικά υπότιτλους.
Οι υπόλοιπες τηλεοράσεις που είναι στο εσωτερικό δίκτυο και το βλέπουν ως DLNA συσκευή, δεν παίζουν υπότιτλους (παίζουν κανονικά υπότιτλους όταν συνδέω ασύρματα το φορητό μου με τίς ίδιες ταινίες).

Το Popcornhour A-210 θα μπορεί να παίξει υπότιτλους ως DLNA;
Έχει διαφορές με το ακριβότερο μοντέλο C 200;
Ρωτάω γιατί δεν θα ήθελα να πάνε χαμένα τα λεφτά.
Σας ευχαριστώ.

Last edited:
Για να ρωτήσω λίγο ρε έμπειροι συνάδελφοι του Α210, τι σκληρό προτείνετε να βάλω στο καλαμπόκι μας? Κάπου διάβασα ότι ένας συν φορουμίτης προτείνει 2.5 στις 5400.
Α, και να μη το ξεχάσω, μέχρι τι χωρητικότητα του έχετε βάλει και το έχει αναγνωρίσει απροβλημάτιστα?

προτεινει 2.5 γιατι εχει βαλει firmware c-200(παιζει μενου στα BR).Aν δεν σε ενδιαφερει αυτο , τοτε μπορεις να του βαλεις οτι SATA δισκο θελεις.Δεν εχει προβλημα

Xρονια πολλά σε όλους, μόλις έλαβα το Α210 και παιδεύτικα πολύ με το wifi. Θέλω να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό τα περισσότερα mkv αρχεία που έχω να τα παίζει cinamascope δηλαδή με μαύρη ταινία πάνω και κάτω στην οθόνη παρ'όλο που του έχω βάλει ρύθμιση fit to screen. Μήπως πρέπει να κάνω και κάποια άλλη ρύθμιση για να τα παιξει σε πλήρη οθόνη 16:9; Ευχαριστω.

2.5 με 5400 για να ελαχιστοποιήσεις θόρυβο και θερμοκρασία...

500 που του έχω όλα οκ...

Xρονια πολλά σε όλους, μόλις έλαβα το Α210 και παιδεύτικα πολύ με το wifi. Θέλω να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό τα περισσότερα mkv αρχεία που έχω να τα παίζει cinamascope δηλαδή με μαύρη ταινία πάνω και κάτω στην οθόνη παρ'όλο που του έχω βάλει ρύθμιση fit to screen. Μήπως πρέπει να κάνω και κάποια άλλη ρύθμιση για να τα παιξει σε πλήρη οθόνη 16:9; Ευχαριστω.

Έτσι πρέπει να τα δείχνει για να έχει το σωστό aspect ratio...
Μπορείς να το βάλεις σε zoom αλλά θα χάνεις εικόνα...

Thnx για την απάντηση zilmer & nika. Σκεφτόμουνα για κανά τέρα να πω την αλήθεια. Το ρωτάω διότι στο α100 που είχε ενασ φίλος ο 500αρης ήταν πιο αθόρυβος απο τον 700 που είχα εγώ.

thanks Nika το έχω δοκιμάσει και με zoom και crop και όντως χάνει εικόνα οπότε το αφήνω ως έχει. Κάτι αλλο που δεν βρήκα είναι ρύθμιση μεγέθους και θέσεως υποτίτλων. Μάλλον δεν έχει αν και νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι είχε. Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει μια απάντηση σ'αυτό.

βγαζεις το auto απο τους υποτιτλους , και τους κανεις οτι θες

Thnx για την απάντηση zilmer & nika. Σκεφτόμουνα για κανά τέρα να πω την αλήθεια. Το ρωτάω διότι στο α100 που είχε ενασ φίλος ο 500αρης ήταν πιο αθόρυβος απο τον 700 που είχα εγώ.

βαλε εξωτερικο.Ησυχια , ταξη και ασφαλεια.Εγω εχω 3-4 σκληρους μεχρι 500GB και δεν χρησιμοποιω κανεναν.Εχω 2 εξωτερικους (1 Fujitsu-1 ebookWD) απο 2 TB ο καθενας και δεν ακουγεται τιποτα (ειναι περιπου κα 4 μετρα μακρυα).

Καλησπερα. Με την τεραστια εμπειρια μου πανω στο Α-210 (των 7 ωρων συνολικα αφου μολις σημερα το παρελαβα :-p ) μπορω να σου πω οτι ηρθε με ενα Samsung 1Τ πανω και τον αναγνωρισε μια χαρα. Τωρα στο μελλον αν θα συνεχισει να ειναι τοσο αθορυβος οσο τωρα δεν μπορω να ξερω.

τελικα ο θορυβος ειναι κατι που εχουν πολλοι <ευαισθησια> σε αυτο! Και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ο παραξενος.Φανταστειτε οτι το player ειναι με 0db !!!
Εγω το μονο που ακουω ειναι οταν μετα απο ωρα πατησω play , τοτε ακουω τον εξωτερικο που αρχιζει απο sleep mode , και μετα τελος.
Αντε να φτιαξεις τετοιο pc ε?