Popcornhour A-210

Zilmer, να σε ρωτήσω γιατι το ελιωσες το μηχάνημα (μαζί με τα νευρα σου απο ότι θυμάμαι σε παλιότερα ποστ) ποιος ο λογος που το αναβάθμισες στο firmware tou c200; Μη μου αραδιασεις όλες τις τεχνικές τους διαφορές, αλλά μόνο αυτο που εκανε κλικ σε εσενα.

το μηχανημα το <ελιωσα> οπως λες , γιατι ηθελα σαφη τροπο απο το κεντρικο μενου να μπαινω ευκολο στις φωτο και στην μουσικη.Μεχρι και σημερα , αυτο δεν μπορω να το καταφερω , ετσι τρεχω τις φωτο και την μουσικη απο Myihome.
Η αναβαθμιση σε c200 εγινε για 1) να εχω μενου στα BR , γιατι μου την εσπαγε να κατεβαζα 50GB , και να ειχα μονο ενα play 2) ειχα ταινιες σε full 3d και ηθελα απο πρωτο χερι να δω αν παιζουν (τζιφος , δεν παιζουν) και 3) τον καιρο εκεινο πριν βγει και η αναβαθμιση του Α210, ακομα και οι ταχυτητες στο ψαξιμο (ff + bf) ειχαν διαφορα.
Τελος αν και δεν ειναι λογος αυτος , δεν υπηρχε λογος να εχω και εσωτερικο δισκο γιατι φοβομουν να μην ζεσταινεται το μηχανημα.
Ο πρωτος λογος ομως ηταν το κλικ

Zilmer να σε ρωτήσω έχω κάνει αναβάθμισει με το τελευταίο firmware του A-210 και πήγα να παίξω ένα mkv 3D SBS και στην τηλεόραση SAMSUNG C750 μου ανάβει η επιλογή του 3D σαν να έχω βάλει Φουλ 3D bluray με συνέπεια να δείχνει δύο εικόνες δεξιά και αριστερά χωρίς να με αφείνει η τηλεόραση να βάλω την επιλογή για το SBS παρά μόνο απενεγοποίηση του 3D.Μήπως ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό?

αν εχεις κατεβασει ενα 3D SBS ή το αφηνεις οπως ειναι και πας με τον κλασσικο τροπο ή το κανεις με καταληξη 3DSBS (Files must be named with "<filename>.3DSBS)και η τηλεοραση γυρναει αυτοματα σε 3D mode και στο δειχνει σωστα κατευθειαν.Δεν πρεπει να σου χωριζει την εικονα δεξια-αριστερα.Τουλαχιστον στην δικια μου samsung ετσι γινεται.
Το πακετο ειναι οι υποτιτλοι.Ενω σε ολα τα player αναγνωριζει τους idx/sub που ειναι υποτιτλοι που φτιαχνουμε με το 3Dsub , το popcorn δεν τους αναγνωριζει.Υπαρχει μια μεσαιωνικη λυση , που στην λεω αν σε ενδιαφερουν οι υποτιτλοι (παντα για 3D μιλαω)

για πες τι κάνουμε γιατί έχω πολλές ταινίες 3D SBS και με ενδιαφέρει.

1) αυτα τα 3D SBS πρεπει να εχεις 3d τηλεοραση-προβολεα για να τα δεις;
2) πως ακριβως δουλευουν γιατι απο οτι ειδα ειναι η ιδια εικονα αριστερα και δεξια;
3) μονο το α210 τα αναπαραγει;

1)εννοειται!!
2) πρεπει να εχεις και 3d γυαλια
3) ολα τα mp

για πες τι κάνουμε γιατί έχω πολλές ταινίες 3D SBS και με ενδιαφέρει.
χρειαζεσαι το srt23dass.Ειναι μια παρα πολυ μικρη εφαρμογη (300ΚΒ).Απλα σερνεις τον srt υποτιτλο πανω στην εφαρμογη και σου ανοιγει ενα μικρο παραθυρακι .Πατα σε ολα οκ εκτος απο αυτο που λεει το font size.Εχει ως προεπιλογη το 60 , καντο 30.Αν το αφησεις στο 60 , θα πεφτουν οι υποτιτλοι ο ενας πανω στον αλλο .Αυτο σου δημιουργει εναν υποτιτλο με καταληξη .ass που το διαβαζει το Α-210.Πριν το τρεξεις τσεκαρε το να δεις αν σου αρεσει το αποτελεσμα στο mpc.Εμενα δεν μου πολυαρεσει η γραμματοσειρα αλλα δεν εχω ασχοληθει να δω πως αλλαζει.Αν τα ονομαζεις και τα δυο αρχεια με καταληξη 3dsbs τοτε το Α210 τα αναγνωριζει αμεσως , τα ενωνει και η τηλεοραση γυρναει αυτοματα σε 3d mode.
Το προγραμμα δεν δουλευει σε over-under παρα μονο σε side by side.
Αυτα

καλησπέρα. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει για το πως μπορεί το pc να επικοινωνήσει με το pch. Σε ποια πόρτα απαντάει; Ευχαριστώ.

στου κουφου:flipout::flipout:
λοιπον με το myihome το βρισκεις στο forum του PCH , εχεις αμφιδρομη επικοινωνια ευκολα και γρηγορα να παιζει τα αρχεια σου και αν θες απλα να βλεπεις τον σκληρο του ενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις οποιον τροπο θες , και θα το βλεπεις παλι απο το δικτυο σου.
Δεν χρειαζεται να βαζεις ip και τετοια.Διαλεξε τις αυτοματες ρυθμισεις.Τουλαχιστον εγω ετσι εκανα.

Λοιπον δοκιμασα να καρφωσω usb πανω στο Α210 και να μεταφερω αρχεια στον εσωτερικο σκληρο και δουλεψε μια χαρα και αρκετα γρηγορα. Παραλληλα εχω βαλει να κατεβαζω τορρεντς χρησιμοποιωντας το bittorrent που εχει ενσωματωμενο οποτε εχω ελαχιστοποιησει τη χρηση του δικτυου κι εχω βρει την υγεια μου. Παρατηρησα ομως ενα προβλημα που με εχει αγχωσει. Καποιες στιγμες δεν μπορω να το βρω στο δικτυο. Οταν συμβαινει αυτο και παω μεσα και πατησω το κουμπι να ανοιξει το Α210 δεν αντιδρα καθολου. Αν το βγαλω απο το ρευμα και το ξαναβαλω παιρνει κανονικα μπροστα και μετα απο λιγο αφου κανει το boot δουλευει και το δικτυο. Την 3η φορα που μου το εκανε αυτο απο χθες δεν αναγνωρισε τον δισκο οταν εκανε boot. Εβγαλα κι εβαλα παλι το ρευμα και δουλεψε. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Να αρχισω να βαραω κεφαλι στον τοιχο ή να κανω λιγο ακομα υπομονη?

1) Μην αγχωνεσαι
2) Δεν χρειαζεται να το βγαζεις απο την μπριζα.Παρατεταμενα το power και θα κανει reset (5sec περιπου το πατας)
3) Εχεις εγκαταστησει τις εφαρμογες για το δικτυο στο φλασακι? Αν ναι , για να τις περασει ΣΩΣΤΑ πρεπει να κανει format το μηχανημα σε ext3.Eχει γινει αυτο?

Sorry zilmer τωρα το ειδα. Ο δισκος ειναι κανονικοτατα εγκατεστημενος και τον εχει αναγνωρισει και εχω περασει και αρχεια μεσα. Ολα τα NMT apps ειναι εγκατεστημενα. Το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες απλα δεν εχω access απο το δικτυο στον δισκο στα ξαφνικα (ενω λιγα λεπτα πριν ειχα) ουτε στο //ip:8088 για να μπω στο torrent και να προσθεσω torrents να κατεβασω. Και οταν πηγαινω να το βαλω μπροστα δεν αντιδρα οτι και να πατησω στο τηλεκοντρολ. Δεν ειναι θεμα λοιπον εγκαταστασης κατι στο δισκο. Υπαρχει καποιο θεμα με τον bittorent client που εχει ενσωματομενο?

αν ρωτας εμενα σορυ , αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Sorry zilmer τωρα το ειδα. Ο δισκος ειναι κανονικοτατα εγκατεστημενος και τον εχει αναγνωρισει και εχω περασει και αρχεια μεσα. Ολα τα NMT apps ειναι εγκατεστημενα. Το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες απλα δεν εχω access απο το δικτυο στον δισκο στα ξαφνικα (ενω λιγα λεπτα πριν ειχα) ουτε στο //ip:8088 για να μπω στο torrent και να προσθεσω torrents να κατεβασω. Και οταν πηγαινω να το βαλω μπροστα δεν αντιδρα οτι και να πατησω στο τηλεκοντρολ. Δεν ειναι θεμα λοιπον εγκαταστασης κατι στο δισκο. Υπαρχει καποιο θεμα με τον bittorent client που εχει ενσωματομενο?

Αν κάποιος εδώ δεν απαντήσει θα έλεγα να ποστάρεις στο www.networkedmediatank.com (το επίσημο site) εκεί θα σου απαντήσουν σίγουρα,...

το λέω γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει το torrent client καθόλου...

ρε παιδιά έχω παρακολουθήσει αρκετές ταινίες κυρίος mkv 720p στις ποιο πολλές ταινίες κάνει ένα ή και δύο στιγμίαια κολληματάκια σε άλλες μπορεί και ποιο πολλά κάθ´όλη την διάρκεια της ταινίας εννοώ πολύ σπάνιο να μην έχει κάνει καθόλου στην ταινία.Είναι φυσιολογικό αυτό ή έχει κάποιο πρόβλημα ή συσκευή μου ?

Λοιπον δοκιμασα να καρφωσω usb πανω στο Α210 και να μεταφερω αρχεια στον εσωτερικο σκληρο και δουλεψε μια χαρα και αρκετα γρηγορα. Παραλληλα εχω βαλει να κατεβαζω τορρεντς χρησιμοποιωντας το bittorrent που εχει ενσωματωμενο οποτε εχω ελαχιστοποιησει τη χρηση του δικτυου κι εχω βρει την υγεια μου. Παρατηρησα ομως ενα προβλημα που με εχει αγχωσει. Καποιες στιγμες δεν μπορω να το βρω στο δικτυο. Οταν συμβαινει αυτο και παω μεσα και πατησω το κουμπι να ανοιξει το Α210 δεν αντιδρα καθολου. Αν το βγαλω απο το ρευμα και το ξαναβαλω παιρνει κανονικα μπροστα και μετα απο λιγο αφου κανει το boot δουλευει και το δικτυο. Την 3η φορα που μου το εκανε αυτο απο χθες δεν αναγνωρισε τον δισκο οταν εκανε boot. Εβγαλα κι εβαλα παλι το ρευμα και δουλεψε. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Να αρχισω να βαραω κεφαλι στον τοιχο ή να κανω λιγο ακομα υπομονη?

Αν αυτο συμβαινει την ωρα που κατεβαζεις torrents ειναι πιθανοτατα high CPU ή memory usage, κοινως τρωει τους πορους του συστηματος o transmission torrent client και κολλαει το συμπαν. Δοκιμασε να βαλεις χαμηλοτερο οριο κατεβασματος. Επισης δες αν υπαρχει νεοτερη εκδοση του transmission να τη βαλεις, μηπως το εχουν διορθωσει.
Αυτο βεβαια μπορει να στο κανει και απο υπερθερμανση, βεβαιωσου οτι η συσκευη αεριζεται καλα.

Ευχαριστω παιδια για ολες τις απαντησεις.
Furius99 ναι τοτε συμβαινει αν και οχι καθε φορα που κατεβαζω. Τη νεοτερη εκδοση του transmission που θα τη βρω? Εννοεις να κανω update το firmware? Αυτο το εχω ηδη κανει. Θεωρητικα αεριζεται καλα. Εχει κενα γυρω γυρω πανω απο 10εκ και φυσικα τπτ απο πανω.

Ευχαριστω παιδια για ολες τις απαντησεις.
Furius99 ναι τοτε συμβαινει αν και οχι καθε φορα που κατεβαζω. Τη νεοτερη εκδοση του transmission που θα τη βρω? Εννοεις να κανω update το firmware? Αυτο το εχω ηδη κανει. Θεωρητικα αεριζεται καλα. Εχει κενα γυρω γυρω πανω απο 10εκ και φυσικα τπτ απο πανω.

Μπορεις να κανεις εγκατασταση νεοτερων εφαρμογων στο A-210 απο το pc σου, αρκει να εγκαταστησεις αυτο:
http://www.nmtinstaller.com/

υπαρχουν και αλλες εφαρμογες που αξιζουν π.χ. το Llink που παιζει ταινιες κατευθειαν μεσα απο αρχεια .rar χωρις να χρειαζεται αποσυμπιεση, κλπ.