Popcornhour A-210

Καλημερα.
Φιλε μου zilmer μετα απο αυτα που τραβηξα εγω με το ανεμιστηρακι του icybox που εκανε λες και απογειωνοταν αεροπλανο ολοι οι αλλοι ηχοι θα μου φανουν παιχνιδακι... Στην αρχη τουλαχιστον. Για τους αλλους δεν ξερω.
Μια ερωτηση σου εχω ομως. Ενεργοποιησα Smb & NFS και πηγαινοντας στο pc μου που ειναι συνδεδεμενο μεσω wireless στο ρουτερ πανω στο οποιο ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο το Α210, εδωσα \\Α210-ip και αρχισα να μεταφερω αρχεια... Δυστυχως δεν πανε με πανω απο 2ΜΒ/sec. Εχεις καμια ιδεα τι στο καλο μπορει να φταιει? Ειναι το wireless? Να δοκιμασω να βαλω κανενα repeater μεταξυ router και pc μηπως και βοηθησει.
Εχω απηυδισει με την ταχυτητα μεταφορας.

ακριβως οπως το εχεις εσυ ετσι το εχω και εγω ! Ασυρματα το pc ενσυρματα το PCH.Οχι δυστυχως , δεν παει γρηγορα.Αν ειναι να του πεταξεις 1-2 ταινιες , κανεις copy-paste και ασχολεισαι με κατι αλλο.Αν πας να μεταφερεις τιποτα 200GB και τετοια , καλη συνταξη :flipout::flipout:
Για μεγαλες <ποσοτητες> GB , απλα παρε τον εξωτερικο σου ή το player κοντα στο pc σου.

χεχεχεχεχε... Ευτυχως ειχα προνοησει και συνδεθηκα remotely στο pc μου και το εβαλα να μεταφερει ολες τις ταινιες που δεν ειχαμε προλαβει να δουμε απο τον παλιο δισκο στον καινουριο. Τι στο καλο μεχρι το βραδυ θα το εχει κανει λογικα :-p .
Σκεφτομουν να βαλω powerline για να συνδεσω με καλωδιο δικτυου το pc με το router. Λες να βοηθησει?

δεν το εω δοκιμασει-μην σε παρω στον λαιμο μου.Εγω μια μια ταινια τις ριχνω ασυρματα.Για παραπανω ή για BR φερνω τον δισκο και τσακ μπαμ τελειωσα.

εχω 2 εξωτερικους απο ΤΒ.Εσωτερικο δεν εχω (αν και περισσευουν 3) , γιατι το εχω <γυρισει> σε c-200 (firmware) , και εκει με 3.5αρηδες SATA που εχω , δεν αναγνωριζει τον εσωτερικο

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

χεχεχεχεχε... Ευτυχως ειχα προνοησει και συνδεθηκα remotely στο pc μου και το εβαλα να μεταφερει ολες τις ταινιες που δεν ειχαμε προλαβει να δουμε απο τον παλιο δισκο στον καινουριο. Τι στο καλο μεχρι το βραδυ θα το εχει κανει λογικα :-p .
Σκεφτομουν να βαλω powerline για να συνδεσω με καλωδιο δικτυου το pc με το router. Λες να βοηθησει?

http://www.amazon.de/Devolo-AVplus-...V4XS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1303988588&sr=8-2

Αν πας σε powerline AN σου κάνει θα είναι μόνο αυτό .. (αν θες να παίξεις full HD μέσω δικτύου)...

Λέω ΑΝ γιατί δεν ξέρω κανένα που να έχει δοκιμάσει powerline ...

Αυτό που σου έκανα σύνδεση είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί σήμερα..

και εγω κατι τετοιο σκεφτομουν , αλλα για 150 ευροπουλα μου αρεσει να πηγαινοφερνω τον δισκο :p

Καλημερα Νικα.
Thnx για τις πληροφοριες αλλα για να ειμαι ειλικρινης δε με ενδιαφερει να κανω streaming αλλα απλη μεταφορα δεδομενων με μια αξιοπρεπη ταχυτητα. Αυτο το 2 MB/sec μου καθεται στο λαιμο ρε γμτ. Φανταζομαι λοιπον οτι και με αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...erline-TL-PA211-Kit-200-Mbps-TL-PA211-KIT.htm θα κανω τη δουλεια μου.

η σύνδεση είναι στα 100 mbps μέσω powerline (είτε με αυτά που προτείνεις, είτε με τα devolo που προτείνονται παραπάνω) δηλαδή το ανώτερο στα 12 Μbytes/s.

Από εκεί και πέρα, οι απώλειες μπορεί να είναι μεγάλες.

Πάντως για πάνω από 5 - 6 Mbytes δεν το κόβω να πετύχεις ταχύτητα

Αχα. Αρα δεν αξιζει να δωσω αλλα λεφτα... Οτι παιζει παιζει κι αν δε μου αρεσει ας κανω τη δουλεια με εξωτερικο. Αλλη μια ερωτηση λοιπον. Αν βαλω εναν εξωτερικο πανω στο Α210 μπορω με καποιον τροπο να μεταφερω τα αρχεια στον εσωτερικο?

εγώ 2 λύσεις βλέπω για γρήγορη μεταφορά
α) χρήση USB slave, το συνδέεις στον υπολογιστή και κάνεις copy ότι θες
β) ενσύρματη σύνδεση μέσω gigabit δικτύου και copy με FTP

Δεν εχω gigabit router αρα και το δικτυο μου δεν μπορει να ειναι. Το να το βγαζω απο εκει που το εχω στημενο με τα καλωδια του κλπ και να το πηγαινω μεσα, δεν ξερω γιατι αλλα δε μου ακουγεται καλα.
Αρα το να καρφωσω ενα usb εξωτερικο πανω και να κανω copy τα αρχεια στον εσωτερικο δεν παιζει ε?

Κατσε κατσε. Αμα παιζει δε με ενδιαφερει και παρα πολυ γιατι σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο 2 ΜΒ που πιανει μεσω δικτυου και παραλληλα τσακιζει και το δικτυο. Για πες πως φιλε μου σε παρακαλω.

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

εγώ 2 λύσεις βλέπω για γρήγορη μεταφορά
α) χρήση USB slave, το συνδέεις στον υπολογιστή και κάνεις copy ότι θες
β) ενσύρματη σύνδεση μέσω gigabit δικτύου και copy με FTP

AN δουλέψει το gigabit.... μεγάλο ΑΝ.... (έχει τυραννηθεί πολύς κόσμος με αυτό... πολλοί λένε ότι είναι τελικά bug του SIGMA... γι αυτό και δεν έχει λυθεί με firmware updates)...

Τονίζω.. ΔΕΝ δουλεύουν όλα τα gigabit router με το Α200 - 210 - C200...

δεν υπαρχει κατι πιο γρηγορο.Ειτε usb slave για να πας το μηχανημα στο pc ή εξωτερικος που τον πας παλι στο pc.Το ιδιο αργο ηταν και το WD live hub.
Αυτα οταν θες να περασεις μεγαλο ογκο απο ταινιες.
Για μια μια , τις ριχνεις απο δικτυο.Και μιση ωρα να κανει , σκεψου οτι δεν εχεις χαλασει ευρω για αναβαθμιση :D.
Παντως αν βρεις καμμια οικονομικη και γρηγορη λυση , ποσταρε την

Ακομα και το yamj οταν το τρεχεις απο δικτυο κανει 17 λεπτα.Ενω οταν ειναι ο δισκος πανω στο pc , κανει 1 λεπτο !!

Θα δοκιμασω αυτο με το external usb στον εσωτερικο σημερα και θα σας πω ποσο γρηγορα γινεται.
Papdoux σ'ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.
Και μονο που θα γλυτωσω το δικτυο μου απο την επιβαρυνση ακομα και την ιδια ταχυτητα μεταφορας δεδομενων να εχει θα το προτιμησω.