Popcornhour A-210

Γεια χαρα στη παρεα κι απο μενα.
Μετα απο ενα χρονο αριστης συμβιωσης με wdtv live αποφασισα να αναβαθμιστω αγοραζοντας το A-210 για το κυριως συστημα.
Εχω στο server τα παντα και τα δουλευω δικτυακα σε ολα τα σημεια του σπιτιου, ενω οι ταινιες που κατεβαζω ειναι σχεδον αποκλειστικα 1080p, απο 8gb και πανω.
Αφου ειδε το server ξεκινησα να δω ταινια, και για μεγαλη μου εκπληξη αρχισε τα κοληματα πρωτα χανει τον ηχο και μετα κολαει. Για να τσεκαρω εφερνα το wd και εβλεπα τη ταινια κανονικα κανονικοτατα.
Του εχω κανει update μολις το πηρα που μου ζητησε και reset απο το κουμπι της προσοψης.
Μια ερωτηση βρε παιδια, ετσι κανουμε reset; Και δε θα επρεπε να ζηταει ξανα update μετα;
Ενα τελευταιο ειναι πως οσο του εχω κουμπωμενο το ethernet μπλοκαρει ολο το δικτυο και καμμια αλλη συσκευη δε μπορει να δει το server παρα μονο οταν ξεκουμπωσω το popcorn.
Ειναι αγορασμενο απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και μπορω να το γυρισω στην εγγυηση αλλα ειπα πρωτα να απευθυνθω στο forum.
Προκαταβολικα σας ευχαριστω...

κατι δεν παει καλα στο δικτιο σου μαλλον...
μαλλον η ip του popcourn κανει confict..βαλε καλυτερα μια στατικη διαφορετικη απο ολες τις αλλες συσκευες που εχεις στο δικτυο σου

Γεια χαρα στη παρεα κι απο μενα.
Μετα απο ενα χρονο αριστης συμβιωσης με wdtv live αποφασισα να αναβαθμιστω αγοραζοντας το A-210 για το κυριως συστημα.
Εχω στο server τα παντα και τα δουλευω δικτυακα σε ολα τα σημεια του σπιτιου, ενω οι ταινιες που κατεβαζω ειναι σχεδον αποκλειστικα 1080p, απο 8gb και πανω.
Αφου ειδε το server ξεκινησα να δω ταινια, και για μεγαλη μου εκπληξη αρχισε τα κοληματα πρωτα χανει τον ηχο και μετα κολαει. Για να τσεκαρω εφερνα το wd και εβλεπα τη ταινια κανονικα κανονικοτατα.
Του εχω κανει update μολις το πηρα που μου ζητησε και reset απο το κουμπι της προσοψης.
Μια ερωτηση βρε παιδια, ετσι κανουμε reset; Και δε θα επρεπε να ζηταει ξανα update μετα;
Ενα τελευταιο ειναι πως οσο του εχω κουμπωμενο το ethernet μπλοκαρει ολο το δικτυο και καμμια αλλη συσκευη δε μπορει να δει το server παρα μονο οταν ξεκουμπωσω το popcorn.
Ειναι αγορασμενο απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και μπορω να το γυρισω στην εγγυηση αλλα ειπα πρωτα να απευθυνθω στο forum.
Προκαταβολικα σας ευχαριστω...
Kατι δεν δουλευει σωστα στο δικτυο (πχ εχεις firewall ;) υπαρχει και η περιπτωση conflict ip ,επισης πως βλεπεις τον server με smb ή nfs , εχεις ανοιχτες πορτες στον router ;

Καλησπέρα.

Έχω ένα ζήτημα με κανα 2 ταινίες και τους υπότιτλους. Συγκεκριμένα, αν η ταινία .mkv έχει μέσα της υπότιτλους Αγγλικούς, και ενώ υπάρχει εξωτερικό .srt αρχείο Ελληνικών υποτίτλων, δεν μπορώ με τίποτα να επιλέξω το εξωτερικό αρχείο για να δω Ελληνικά. Στις επιλογές των υποτίτλων μου βγάζει μόνο μια γλώσσα, τα αγγλικά.

Σε computer με το VLC μπορώ να διαλέξω και να δω τα Ελληνικά.

Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό στο popcorn? Ελπίζω να μην χρειάζεται πείραγμα το mkv αρχείο γιατί χάνεται έτσι η αυτονομία του player.

Α) το αρχείο srt πρέπει να έχει την ίδια ονομασία με το αρχειο mkv... (ακριβώς την ίδια)....

Β) αν συνεχίζει να μην το διαβάζει τότε πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίηση του srt αρχείου... ή σε ANSI ή σε UTF 8 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ... αυτό το κάνεις με το subtitle workshop... πάντως να σου πω εμένα μόνο 1 φορά χρειάστηκε να κάνω τέτοια αλλαγή σε κωδικοποίηση του srt άρα υποθέτω ότι φταίει η ονομασία του srt αρχείου...

Όχι, η ονομασία είναι ακριβώς ίδια, δεν είμαι τόοοοσο noob :-)

Αν έχει κανείς άλλος καμιά ιδέα, οκ, θα δοκιμάσω να αλλάξω και την κωδικοποίηση.

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Όχι, η ονομασία είναι ακριβώς ίδια, δεν είμαι τόοοοσο noob :-)

Αν έχει κανείς άλλος καμιά ιδέα, οκ, θα δοκιμάσω να αλλάξω και την κωδικοποίηση.

Άλλαξε κωδικοποίηση αυτό θα φταίει...

απλά είναι περίεργο γιατί το έχεις το πρόβλημα συνέχεια...

Γιατί το λες αυτό??
μήπως γιατί τα παίζει ΟΛΑ?
ανανεώνεται το fw συνεχώς?
έχει ενσωματωμένο Jukebox? και υποστηρίζει YAMJ?
έχει παθητική ψύξη?
δεν κρασάρει ποτέ?
έχει άριστη υποστήριξη?

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.... :)

ολο και καποια θεματακια θα εχει παντως, τι διαολο κανουν και βγαζουν νεα fw συνεχως..

κανα νεο καλαμποκι αντικαταστάτης του a210 δεν θα βγει;

Για να τα λέμε όλα...
όντως είναι θεματάκια ....
με εξαίρεση του - σοβαρού κατ'εμέ - θέματος της μη σωστής υποστήριξης Gigabit Ethernet... (λόγω τσιπ)..

Νέα Popcorn ... όχι ακόμα... φαντάζομαι θα σκάσουν μύτη με το νέο Sigma.... (οι φήμες λένε ότι το νέο Sigma ακόμα και αρχείο 4gb mkv θα φαίνεται σαν Blu Ray... φήμες βέβαια....)

Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

Για να τα λέμε όλα...
όντως είναι θεματάκια ....
με εξαίρεση του - σοβαρού κατ'εμέ - θέματος της μη σωστής υποστήριξης Gigabit Ethernet... (λόγω τσιπ)..καλα αυτο δεν ειναι θεμα γιατι δεν υπαρχει απολυτως κανενας λόγος, απο την στιγμη που εχεις δικτυο, να μεταφερεις την ταινια στον εσωτερικο του mp. καλυτερα θα ηταν το a210 να ειχε bluray/dvd drive

Νέα Popcorn ... όχι ακόμα... φαντάζομαι θα σκάσουν μύτη με το νέο Sigma.... (οι φήμες λένε ότι το νέο Sigma ακόμα και αρχείο 4gb mkv θα φαίνεται σαν Blu Ray... φήμες βέβαια....)
αυτο ουτε απο το oppo 93 δεν το περιμενω..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

Απλά αν το χρησιμοποιούσες σαν downloader και θες να μεταφέρεις από τον εσωτερικό του PCH στο κυρίως PC σου...

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Aπλα η ακριβη εκδοση του 8910 θα εχει και κορυφαιο scaler.
Το αρχειο το 4αρι παντως δεν θα φαινεται blu ray :p

Εννοείται αυτό.... απλά λέω για το τι ακούστηκε από Sigma πλευρά.... :)

Παρατηρησα κατι που στην αρχή μου φανηκε τυχαίο, αλλα μετα ειδα οτι επαναλαμβανεται συστηματικά. Οταν παιζει αρχεία mkv και πατησω το πληκτρο fast backward η ταινία δεν παει γρηγορα προς τα πισω αλλα μεταφερεται στην αρχή (:furious3:), ενω το ιδιο δεν συμβαινει με το πληκτρο fast forward οπου παει κανονικα γρηγορα προς τα μπρος. Αυτο δεν συμβαινει με rips ταινιών σε iso οπου τα πληκτρα fast and back λειτουργουν κανονικά, μονο σε mkv.
Ειναι ιδιοτροπία του PC Α-210 ή οι ματροσκες μου ειναι περιεργες ? (τις φτιάχνω με το DVD-FAB κατευθειαν απο τα δισκάκια BD, ασυμπίεστες). Οι ταινιες ειναι σε εξωτερικο USB σκληρό δίσκο.
Καμμια ιδέα (οι "παλιοί") ?

Nικος

Mιας και το thread "ξαναπηρε μπροστά", μηπως ξερει κανεις να με βοηθησει στην παραπανω ερωτηση που ειχα απευθυνει στις 17-9-11 ? (τι στο καλο, ολοι διακοπες λειπατε ? :cool4: )

Mιας και το thread "ξαναπηρε μπροστά", μηπως ξερει κανεις να με βοηθησει στην παραπανω ερωτηση που ειχα απευθυνει στις 17-9-11 ? (τι στο καλο, ολοι διακοπες λειπατε ? :cool4: )

...19-7-11 ηθελα να πω.

Λοιπόν... σε μένα δεν κάνει αυτό το πρόβλημα..... άρα μάλλον το DVD Fab φταίει...
καλύτερα πάντως να χρησιμοποιείς το Time Seek ....

μονο δικτυακα εχει προβλημα το εργαλειο και πουθενα αλλου.Πρεπει να φτυσεις αιμα με htpc για να το φτασεις.Στα μειον ολων των mp ειναι οτι δεν εχουν XBMC :p και ας διαβαζουν και 1Gb αρχειο ως blu ray.Eιναι μακραν πισω σε GUI.Το Α210, ειναι μακραν μπροστα σε ολα οσα ειπε ο Nika, και το μονο που θα περιμενα σαν εξελιξη για να ξαναγυρισω σε mp ειναι το κελυφος...οχι αλλο κινεζιλα σε μενου !