Πορνεία το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

ttsop

Established Member
17 September 2007
132
Από τις ειδήσεις του ALpha αυτή τη στιγμή.

Με απόφαση της ιεράς συνόδου στην οποία ο Αρχιεπίσκοπος μειοψήφησε, χαρακτηρίστηκε σαν πορνεία η χρήση των δικαιωμάτων που παρέχει το ΣΕΛ και ο πολιτικός γάμος.

Πάμε πάλι πίσω τελικά ;

Τι περίμενες από τα συμφέροντα της Εκκλησίας μας ????????

Απλά, με τη μέχρι τώρα στάση του Ιερώνυμου ανέμενα κάτι διαφορετικό.

Από την στιγμή που ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό, μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου Πόρνο..........

η βάφτιση , ο γάμος και η κηδεία κρύβουν πίσω τους ολόκληρη "βιομηχανία"!

όχι καλέ, πιπέρι μην τα λες αυτά....:smash:

Από την στιγμή που ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό, μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου Πόρνο..........

ναι βρε πορνογερε που θες και βάφλα με παγωτο !!!
:flipout:

Υ.Γ
το κανονίζουμε οπότε θες για την βαφλα.

Και για σας δώσω μια ιδέα από την βιομηχανία !!!!

το 2002 που έκανα τον θρησκευτικό γάμο, τον έκανα σε ένα ξωκλήσι στην Άνδρο...

Έβαλαν χέρι στον νεαρό Αρχιμανδρίτη που τέλεσε το μυστήριο γιατί κάναμε εκεί τον γάμο και όχι σε κανονική εκκλησία !!!!!!

Βγάλτε συμπέρασμα.... ξάδερφε ακριβώς έτσι έγινε !!!!

Υ.Γ. Το πόρνος βγαίνει από τον πολιτικό γάμο που έκανα το 2002 !!!!!!! ευχαριστώ...

Α! όλα κι όλα! μη μπερδεύετε τα threads!!!! επειδή ο Afam παίρνει προμήθεια από τα καφέ στο μέσα δρόμο της Σαρωνίδας :flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Πορνεία το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Α! όλα κι όλα! μη μπερδεύετε τα threads!!!! επειδή ο Afam παίρνει προμήθεια από τα καφέ στο μέσα δρόμο της Σαρωνίδας :flipout::flipout::flipout::flipout:

το δικό σου σπίτι είναι πιο κοντά !!!!!!! στα καφέ....

εγώ δεν έχω προσβαση !!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Νομίζω, ότι πολύ χειρότερο είναι το ότι τους επιτρέπεται να τα λένε...

Για άλλους λειτουργεί εκβιαστικά - ποιος θέλει να πάει στην κόλαση ;;; - για άλλους όπως εγώ είναι ύβρις.

Ο Καπερνάρος (δικηγόρος) είπε ότι θα τους κάνει μήνυση.. Πλάκα θα 'χει..

Καθίστε και σκεφτείτε το από την άλλη ... Εχουμε ένα ζευγάρι σε τέτοιο καθεστώς , κάνουν παιδιά , αποφασίζουν να χωρίσουν ( στο πι και φι ) τι γίνεται τότε; Επίσης ο μεγάλος αριθμός διαζυγίων θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος , και το γνωμικό " όλα του γάμου δύσκολα " παύει να ισχύει και να έχει αξία ...

Re: Απάντηση: Πορνεία το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Καθίστε και σκεφτείτε το από την άλλη ... Εχουμε ένα ζευγάρι σε τέτοιο καθεστώς , κάνουν παιδιά , αποφασίζουν να χωρίσουν ( στο πι και φι ) τι γίνεται τότε; Επίσης ο μεγάλος αριθμός διαζυγίων θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος , και το γνωμικό " όλα του γάμου δύσκολα " παύει να ισχύει και να έχει αξία ...

Λες αυτό να σκέφτηκαν ?
εδώ δεν δέχονται καλά καλά τον πολιτικό γάμο
και αν δεν απατώμαι εάν έχεις κάνει πολιτικό γάμο δεν
σου βαφτίζουν και το παιδί (εδώ μπορεί να κάνω και λάθος)

Απάντηση: Re: Πορνεία το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

ναι βρε πορνογερε που θες και βάφλα με παγωτο !!!
:flipout:

Υ.Γ
το κανονίζουμε οπότε θες για την βαφλα.

Μη λές αυτή την λέξη, μη την λες :argue:

Η Ιερά Σύνοδος προκαλεί γέλια μέ τέτοιες απόψεις...Ακου πορνεία...Οχι τριολέ είναι......
Ομως εάν όλη η ´επαναστατική´διάθεση εκτονωθεί μόνον σε αντιθέσεις πρός τέτοια θέματα ,μέ συγχωρείτε γιά τήν έκφραση,αλλά ´έσταξε η ουρά τού γαϊδάρου´.
Δυστυχώς όμως ορισμένοι πολιτικοί σχηματισμοί αρέσκονται να καταναλώνονται σέ κριτικές απέναντι σέ ´εύκολους αντιπάλους´και στά πραγματικά δύσκολα ´κάνουν τήν πάπια´.

συνφορουμίτες ηρεμήστε λίγο.
μου φαίνεται τελικά πως χριστιανικό κράτος μόνο στα χαρτιά είμαστε.
το ότι στην πλειοψηφεία είναι λάθος εκείνοι δεν χρειάζεται να είναι δικαιολογία για μας αυτό. μπορούμε να είμαστε εμείς σωστοί απέναντι στον Θεό και άστους αυτούς να είναι λάθος και να κονομάνε. Ωραίους νομους ψηφίζουμε, να τους χαιρόμαστε, στο φινάλε αν δεν μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στον όρκο που έδωσες στον Θεό όταν παντεύτηκες, να το σκεφτόσουν πριν το κάνεις και όχι την εύκολη λύση. Γιατί τώρα όλοι δεν θα παντρεύονται για να μη χρειαστεί κάποτε να βγάλουν διαζύγιο. Ωραίο σκεπτιστικό για να ανοίξεις σπίτι.

Υ.Γ. Πάντως εγώ το 2005 που παντρεύτηκα δεν μου ζήτησε κανείς από τους 2 παπάδες που τέλεσαν το μυστήριο.