Πόρτες και Παράθυρα

Καλή Γιάννη, θέλει μόνο ένα απειροελάχιστο "ξύρισμα" κάτω δεξιά για να φύγει μια υποψία μπλέ κουφώματος... Κατά τα λοιπά, all time blue-white.GR με ολίγη βουκαμβίλια ως "αλατοπίπερο"!

Ελληνικό μπλέ από πάνω, υφές εκατέρωθεν με ζεστό μεσογειακό φως... humble paradise on earth!

Το υπεχωδε φταίει που εδώ και 50 χρόνια μας έβαλε με το στανιό να τα βάφουμε όλα άσπρο μπλε στα νησιά και όχι μόνο

W1KYmSJ.jpg

Καλό κάδρο, αν και θα ήθελα ελάχιστο αέρα ακόμα, η καμινάδα πάνω δεξιά είναι κομμένη οριακά (η μεταλλική στην μέση δεν με ενοχλεί), και κάτω ήθελε πάλι απειροελάχιστο αέρα - ίσως, δεν ξέρω τι θα βλέπαμε. Ωραία χρώματα αλλά και πολύ σκληρές σκιές για έγχρωμο, μοιάζει με Velvia...

Τραβηγμένη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, όταν είχα επισκεφτεί την Μασσαλία:

Time to relax and enjoy the view! by Nek, on Flickr

Η πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο μου το είχαν δώσει σαν free upgrade, και δεν περίμενα με τίποτε να έχω αυτή την θέα της βασιλικής της Notre-Dame de la Garde και του παλιού λιμανιού της Μασσαλίας.

Πολύ καλή, την έχω ήδη τιμήσει στο flikr! Μήπως να τους την παραχωρούσες έναντι... ανταλλαγμάτων? :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόρτες και Παράθυρα

Πολύ ωραία χρώματα και ολο το σκηνικό μου αρέσει, ενα αναμμένο πούρο στο τασάκι (αν είναι τασάκι) θα της εδινε και λιγο μυστηριο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόρτες και Παράθυρα

Πολύ ωραία χρώματα και ολο το σκηνικό μου αρέσει, ενα αναμμένο πούρο στο τασάκι (αν είναι τασάκι) θα της εδινε και λιγο μυστηριο

Σε ευχαριστώ Κώστα. Τασάκι είναι αυτό όντως, αλλά πούρο δεν υπήρχε (ούτε καν τσιγάρο μιας και δεν καπνίζω...:laugh:) Συμφωνώ βέβαια ότι θα έδινε μια ατμόσφαιρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόρτες και Παράθυρα

Ε...ε ..και ένα ποτήρι κονιάκ να δέσει!

Πραγματικά πολύ όμορφη!!