Σου είπα... Global- enable splitting
Αφου έχεις μαρκάρει το enable splitting ορίζεις το μέγεθος που θέλεις να έχουν τα αρχεία και πόσα αρχεία να φτιάξει.
Πατάς το start muxing και σε μερικά λεπτά θα δημιουργηθούν τα αρχεία σου
Στο screenshot εχω ορίσει την ταινία να χωριστεί σε αρχεία των 3gb (3000M)
![]()
Λοιπον κανε πρώτα add την ταινία και μετά add το srt με τους Ελληνικούς υπότιτλους.
Πατώντας πάνω στους υπότιτλους έχεις απο κάτω επιλογές για να βάλεις language (gre), default κτλπ.
Κάνεις muxing και έχεις έτοιμη την ταινία με ενσωματωμένο το srt.
Απο την στιγμή που τους έχεις ενσωματώσει, σε οσα κομμάτια και να χωρίσεις την ταινία βλέπεις τους υπότιτλους κανονικά.
Αρκεί βέβαια το αρχικό srt να είναι συγχρονισμένο σωστά.
Πρέπει να έκανες κάποιο λαθάκι όταν ενσωμάτωνες τους υπότιτλους.
Δες το screenshot.
Εχω κάνει add την ταινία και κάνωντας click στο αρχείο srt βλέπεις απο κάτω τις επιλογές για τους υπότιτλους.
Αν έχεις βάλει στο language την επιλογή (gre) δε νομίζω να στους βγάλει κινέζικα.
Πρεπιμπτόντως ενσωμάτωσα υπότιτλους σε μια ταινία και την έκανα split se 2 κομμάτια για δοκιμή και δείχνει κανονικά τα Ελληνικά.
Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε ένα πρόγραμμα που να μπορεί να χωρίζει ένα mkv αρχείο άνω των 4gb σε δυο ή περισσότερα αρχεία ενσωματώνοντας του ελληνικούς υπότιτλους που θα βρίσκονται σε ξεχωριστώ αρχείο στον ίδιο φακελο ΧΩΡΙΣ να χάνω καθόλου από την ποιότητα(Σε ήχο και εικόνα) του βίντεο.
Σας ευχαριστώ πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.