Πως Χωριζω μια Ταινια x264 mkv 180p σε 2 μερη ;;;

Ενα ακόμα ερώτημα παρακαλώ.
Πως μπορούμε να αλλάξουμε container από mkv σε avi χωρίς να πειράξουμε το περιεχόμενο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε το avi στο nero ?
Υπάρχει κάποιος σύντομος τρόπος ?

Ενα ακόμα ερώτημα παρακαλώ.
Πως μπορούμε να αλλάξουμε container από mkv σε avi χωρίς να πειράξουμε το περιεχόμενο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε το avi στο nero ?
Υπάρχει κάποιος σύντομος τρόπος ?

Ούτε σύντομος ούτε αργός.
Το περιεχόμενο θα πειραχτεί, αφού τα avi δεν υποστηρίζουν HD ανάλυση

Το convertXtoDvd δεχεται mkv για dvd-authoring.... Aλλα ποιος ο λογος να το κανεις dvd?? Θα χασεις την HD αναλυση του mkv και θα στο κανει απλο MPEG2 (αρχεια vob)....:smash:

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με το πρόγραμμα MKVtoolnix όταν προσπαθώ να χωρίσω(σε 2 ή περισσότερα αρχεία) και να ενσωματώσω ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους μου βγάζει το εξής πρόβλημα: "Warning: matroska_reader: Could not keep the track UID 1 because it is already allocated for the new file."

Ενώ όταν του δηλώνω να χωρίσει σε 2 κομμάτια και να ενσωματώση υπότιτλο που είναι σε ξεχωριστό αρχείο μόνο ένα αρχείο μου το κάνει μια χαρά.

Ξέρει κανείς πως διορθώνετε αυτό το πρόβλημα?

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με το πρόγραμμα MKVtoolnix όταν προσπαθώ να χωρίσω(σε 2 ή περισσότερα αρχεία) και να ενσωματώσω ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους μου βγάζει το εξής πρόβλημα: "Warning: matroska_reader: Could not keep the track UID 1 because it is already allocated for the new file."

Ενώ όταν του δηλώνω να χωρίσει σε 2 κομμάτια και να ενσωματώση υπότιτλο που είναι σε ξεχωριστό αρχείο μόνο ένα αρχείο μου το κάνει μια χαρά.

Ξέρει κανείς πως διορθώνετε αυτό το πρόβλημα?

μηπως το αρχειο δεν εχει κατεβει ακομα ;; ........ λεω εγω ...τωρα ....

μαλον καποιο προβλημα προς το τελος του εχει το αρχειο αυτο που θες να χωρισεις σε 2 μερη !

δοκιμασε να τεσταρεις το γνησιο αρχειο αν παιζει προς το τελος του !

περιεργο παντως .....

Last edited:
Φίλε είπαμε είμαι άσχετος άλλα όχι και τόσο.
Μην το ξεφτιλίζουμε τελείως και μην με προσβάλεις με τέτοιο τρόπο.
Και το αρχείο ΔΕΝ έχει απολύτως κανένα πρόβλημα γιατί όταν το βάζω μόνο του το κάθε ένα τα κάνει κανονικότατα άρα...

Αν κάνουμε απλή μετάφραση του μηνύματος λάθους κάτι πρέπει να παίζει με τους υπότιτλους αλλά έλα που και αυτούς τους υπότιτλους αν τους βάλω τον κάθε ένα με το βίντεο που πρέπει ΜΟΝΟ του χωρίς άλλο αρχείο mkv το κάνει κανονικότατα.

Last edited:
Φίλε είπαμε είμαι άσχετος άλλα όχι και τόσο.
Μην το ξεφτιλίζουμε τελείως και μην με προσβάλεις με τέτοιο τρόπο.
Και το αρχείο ΔΕΝ έχει απολύτως κανένα πρόβλημα γιατί όταν το βάζω μόνο του το κάθε ένα τα κάνει κανονικότατα άρα...

Αν κάνουμε απλή μετάφραση του μηνύματος λάθους κάτι πρέπει να παίζει με τους υπότιτλους αλλά έλα που και αυτούς τους υπότιτλους αν τους βάλω τον κάθε ένα με το βίντεο που πρέπει ΜΟΝΟ του χωρίς άλλο αρχείο mkv το κάνει κανονικότατα.

δεν ειπα τιποτις απλα καποτε πηγαινα να χωρισω εγω ενα αρχειο και δεν ειχε κατεβει ολοκληρο και μου εβγαζε κατι τετοια κουφα μυστηρια μυνηματα και μετα ειδα στο αζουρους οτι δεν ειχε κατεβει ολο...

απλα μαλον εχει προβλημα ο υποτιτλος .....

τοτε δοκιμασε να βρεις αλλον υποτιτλο και δες αν θα το χωρισει !

Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό:
"Αν κάνουμε απλή μετάφραση του μηνύματος λάθους κάτι πρέπει να παίζει με τους υπότιτλους αλλά έλα που και αυτούς τους υπότιτλους αν τους βάλω τον κάθε ένα με το βίντεο που πρέπει ΜΟΝΟ του χωρίς άλλο αρχείο mkv το κάνει κανονικότατα."

που είπα ποιο πριν. Αυτό το είπα για να αποδείξω ότι και ο υπότιτλος είναι μια χαρά.

Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό:
"Αν κάνουμε απλή μετάφραση του μηνύματος λάθους κάτι πρέπει να παίζει με τους υπότιτλους αλλά έλα που και αυτούς τους υπότιτλους αν τους βάλω τον κάθε ένα με το βίντεο που πρέπει ΜΟΝΟ του χωρίς άλλο αρχείο mkv το κάνει κανονικότατα."

που είπα ποιο πριν. Αυτό το είπα για να αποδείξω ότι και ο υπότιτλος είναι μια χαρά.

δεν πειραζει ας παιζει ο υποτιτλος καλα βρες αλλον και δοκιμασε αν κανει το ιδιο και με εκεινον.....

Το έκανα το ίδιο κάνει και με οποιοδήποτε άλλο υπότιτλο βάλω πάντα αν βάλω να κάνει δυο αρχεία ταυτόχρονα γιατί αν βάζω ένα τα κάνει ΟΛΑ τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το έκανα το ίδιο κάνει και με οποιοδήποτε άλλο υπότιτλο βάλω πάντα αν βάλω να κάνει δυο αρχεία ταυτόχρονα γιατί αν βάζω ένα τα κάνει ΟΛΑ τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

αν καταλαβα καλα του ζητας ταυτοχρονα να χωρισει 2 αρχεια διαφορετικα ;;;;

αυτο δεν γινεται οποτε σωστα σου βγαζει λαθος !

ενα ενα παντα !

Γιατί δεν γίνετε αφού μπορείς να του βάλεις στο τετραγωνάκι όσα αρχεία θέλεις.
Δεν εχει τι δυνατότητα να κάνει πολλά ξεχωριστά αρχεία μαζί αν έχουν το ίδιο όνομα υπότιτλοι και ταινία.

Δεν έχει τι δυνατότητα να κάνει πολλά ξεχωριστά αρχεία μαζί αν έχουν το ίδιο όνομα υπότιτλοι και ταινία.

Πάντως με βάση το readme file που έχει μέσα το πρόγραμμα λέει ότι μπορεί να φτιάξει πολλά αρχεία μαζί.

Παραθέτω το κομμάτι του readme που το λέει:

3.1. Basics

mkvmerge strictly differentiates between files and tracks. An input file usually contains one or more tracks. mkvmerge needs at least one input file and the file name of the Matroska file it should create before it can do any work. Starting with this minimal set of options the user can add more input files, select advanced options for each track, apply some more global options etc.

The typical basic steps are:

1. Select some input files,
2. set language options for the tracks,
3. set the movie/file title,
4. select the file to write to and
5. start the muxing process.

Ρε φιλέ ευαγγελε μήπως δεν γνωρίζεις το πρόγραμμα?

Δεν έχει τι δυνατότητα να κάνει πολλά ξεχωριστά αρχεία μαζί αν έχουν το ίδιο όνομα υπότιτλοι και ταινία.

Πάντως με βάση το readme file που έχει μέσα το πρόγραμμα λέει ότι μπορεί να φτιάξει πολλά αρχεία μαζί.

Παραθέτω το κομμάτι του readme που το λέει:

Ρε φιλέ ευαγγελε μήπως δεν γνωρίζεις το πρόγραμμα?

δεν δουλευει σε μενα αν παω να του βαλω 2 αρχεια ανεξαρτητα ταυτοχρονα να τα χωρισει σε 2 μερη !

αν αυτο ενοεις δεν γινεται σε μενα τουλαχιστον !

προσεχε ! 2 ανεξαρτητα αρχεια να χωριστουν ταυτοχρονα σε 2 μερη η περισοτερα με το καθενα τους υποτιτλους του , αυτο καταλαβα μεχρι τωρα !

Υπάρχει κάποιο σάϊτ που να έχει υπότιτλους μόνο για high definition ταινίες.
Αν ναι ποιο είναι αυτό το σάϊτ?