Πως Χωριζω μια Ταινια x264 mkv 180p σε 2 μερη ;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΑΝ ΤΟ ConvertXtoDvd ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ?
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!!!!!!!

Στην σελίδα 7 του παρών thread είπα..
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=419048&postcount=67
Με λίγα λόγια με το mkvmerge η mkvtoolnix οι υπότιτλοι μπαίνουν σαν extra πληροφορία στο αρχείο video και δεν ενσωματώνονται κανονικά. Χρειάζεσαι ειδικό Player που να υποστηρίζει αυτές τις extra δυνατότητες για να τους δεις.
Αλλωστε δεν γίνετε ενσωμάτωση υπότιτλων σε τόσο λίγο χρόνο.
Είναι λογικό να μην τους εμφανίζει μετά την μετατροπή με το ConvertXtoDvd.

Καλημέρα σε όλη την παρέα, το νήμα το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρων προσπάθώντας να βρώ πιθανά κι άλλο τρόπο, μπορούμε να διαχειριστούμε τα MKV files και με το freeware εργαλείο Αvi2DVD, υποστηρίζει αρχεία MKV, με το οποίο κάνουμε ακριβώς την ίδια δουλειά που μπορεί να κάνουμε και με το CovertX2dvd.
Ενας χρήσιμος οδηγός δημιουργίας μπορείτε να βρείτε κι εδώ
Τα συμπεράσματα και τις κρίσεις μας αφού το χρησιμοποιήσουμε, συγχαρητήρια στο Βαγγέλη Μπέλλο για το νήμα:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Πως Χωριζω μια Ταινια x264 mkv 180p σε 2 μερη ;;;

ειναι και αυτο χρονοβορο οπως το CovertX2dvd?

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, νομίζω από την στιγμή που είναι τζάμπα και ελεύθερο ας του ρίξουμε μια προσπάθεια-bye-

ΦΙΛΕ Eki_65 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ Αvi2DVD ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑ AUDIO STREAM ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΕΞΑΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΩ ?

ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.

Απάντηση: Re: Πως Χωριζω μια Ταινια x264 mkv 180p σε 2 μερη ;;;

ΦΙΛΕ Eki_65 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ Αvi2DVD ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑ AUDIO STREAM ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΕΞΑΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΩ ?

ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.

επισης

επισης με το CovertX2dvd δεν ολοκληρωνει την μετατροπη στην my.movie.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR,ουτε με dvdflick.
ξερει καποιος γιατι?

Last edited:
Χθές το βράδυ, δοκίμασα την επεξεργασία με το Αvi2DVD, υπάρχουν 5 στάδια στο 1ο ορίζεις, το mkv file από το σκληρό, στο 2ο έχει τύπους κωδικοποίησης του αρχείου, στο 3 μπορείς να βάλεις υπότιλους σε μορφή srt. στο τέταρτο μπορείς να βάλεις image και ήχο από κάποιο mp3 και να ορίσεις μέχρι και κεφάλαια και στο 5ο κάνεις το encode, εξαρτάτε από το μέγεθος του αρχείου πόσο θα κάνει η κωδικοποίηση, η οποία ολοκληρώνει το τελικό αρχείο σε vob files.

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ AUDIO STREAM ( 5 ΣΤΑΔΙΟ ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ?

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ AUDIO STREAM ( 5 ΣΤΑΔΙΟ ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ?

Ναί αυτό συμβαίνει στο 1ο στάδιο, αυτό γίνεται εξ ορισμού από το αρχείο μου ( Η.24 ), έβγαλε AC3, έάν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια το αρχείο ήταν γύρω στα 4,8 - 4,9 δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμη και να το ξεπεράσει διότι με το fab το κόβουμε και το επεξεργαζόμαστε.:operator:

Ναί αυτό συμβαίνει στο 1ο στάδιο, αυτό γίνεται εξ ορισμού από το αρχείο μου ( Η.24 ), έβγαλε AC3, έάν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια το αρχείο ήταν γύρω στα 4,8 - 4,9 δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμη και να το ξεπεράσει διότι με το fab το κόβουμε και το επεξεργαζόμαστε.:operator:

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΜΕ AVI2DVD HTAN HD(MKV) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΗΧΟ, ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΝΑ AVI, ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ 1 ΣΤΑΔΙΟ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΡΧΕΙΑ MKV THN EIKONA NAI
ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΟΧΙ ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ). ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ MKV ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ 1 ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

σε ταινία στο πρότυπο HDDVD.720p.x264.AC3, δεν μου παρουσίασε απολύτως κανένα πρόβλημα, όμως σε 720p.x264-DON ( αυτό το DON -δεν καταλαβαίνω τι είναι ) δεν έβρισκε audio stream, δεν ξέρω τι συμβαίνει, θα προσπαθήσω να δω τι γινεται, εάν μπορεί και κανένας άλλος ας ρίξει ιδέες.

επισης

επισης με το CovertX2dvd δεν ολοκληρωνει την μετατροπη στην my.movie.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR,ουτε με dvdflick.
ξερει καποιος γιατι?

παλι τα ιδια με αλλη ταινια αλλα με την ιδια καταληξη.
τι σκ@τ@ γινεται? και με AVI2DVD τα ιδια.

Last edited:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ. ΕΒΑΛΑ ΤΟ ConvertXtoDVD 3 ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ mkvtoolnix ( το εσπασα και σε δυο dvd ).

ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩ ΚΑΤΑΠΟΣΟΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ( νομιζω οτι θα τους βγαλει αφου τους αναγνωρισε)

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !
Ναι είναι λογικό γιατί όταν λέμε "ενσωμάτωση" υπότιτλων με το mkvtoolnix ενοούμε ότι οι υπότιτλοι μπαίνουν σαν extra πληροφορία στην ταινία και μπορείς να τους επιλέξεις όπως σε πολλά dvd που περιέχουν πολλές γλώσσες υπότιτλων.

Δεν ενσωματώνονται με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.
Εκτός αυτού η μετατροπή με το convertxtodvd θα μειώσει την ποιότητα της ταινίας

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ. ΕΒΑΛΑ ΤΟ ConvertXtoDVD 3 ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ mkvtoolnix ( το εσπασα και σε δυο dvd ).

ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩ ΚΑΤΑΠΟΣΟΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ( νομιζω οτι θα τους βγαλει αφου τους αναγνωρισε)[/quote]

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩ ΚΑΤΑΠΟΣΟΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ( νομιζω οτι θα τους βγαλει αφου τους αναγνωρισε)

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.