ειναι και αυτο χρονοβορο οπως το CovertX2dvd?
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ AUDIO STREAM ( 5 ΣΤΑΔΙΟ ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ?
Ναί αυτό συμβαίνει στο 1ο στάδιο, αυτό γίνεται εξ ορισμού από το αρχείο μου ( Η.24 ), έβγαλε AC3, έάν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια το αρχείο ήταν γύρω στα 4,8 - 4,9 δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμη και να το ξεπεράσει διότι με το fab το κόβουμε και το επεξεργαζόμαστε.perator:
επισης
επισης με το CovertX2dvd δεν ολοκληρωνει την μετατροπη στην my.movie.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR,ουτε με dvdflick.
ξερει καποιος γιατι?
Ναι είναι λογικό γιατί όταν λέμε "ενσωμάτωση" υπότιτλων με το mkvtoolnix ενοούμε ότι οι υπότιτλοι μπαίνουν σαν extra πληροφορία στην ταινία και μπορείς να τους επιλέξεις όπως σε πολλά dvd που περιέχουν πολλές γλώσσες υπότιτλων.
Δεν ενσωματώνονται με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.
Εκτός αυτού η μετατροπή με το convertxtodvd θα μειώσει την ποιότητα της ταινίας
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ. ΕΒΑΛΑ ΤΟ ConvertXtoDVD 3 ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ mkvtoolnix ( το εσπασα και σε δυο dvd ).
ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩ ΚΑΤΑΠΟΣΟΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ( νομιζω οτι θα τους βγαλει αφου τους αναγνωρισε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.