Ο Βλάσης είναι ένα απο τα κοσμήματα του κλαμπ... παρεξηγήσεις γίνονται ... ας προχωρήσουμε όλοι παρακάτω ...
Συμφωνώ και προσυπογράφω.Επιτρέψτε μου, παρακαλώ, μια αναλογία. Ένας οδηγός μπορεί να κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα και μια φορά στη ζωή του, για αδιευκρίνιστο λόγο, να τρακάρει. Είναι αυτό αποχρών λόγος να μην ξαναεπιβιβαστεί σε αυτοκίνητο; Είναι προτέρημα η ευαισθησία και η αίσθηση αξιοπρέπειας, όμως ακόμη μεγαλύτερο προτέρημα είναι η διαλλακτικότητα και η διάθεση κατανόησης του άλλου. Η διαλλακτικότητα λύνει τα προβλήματα τα οποία προκαλεί η ένταση της στιγμής. Κάποια στιγμή ένιωσα προσβεβλημένος από μια αντίδραση της διαχείρισης και θεώρησα ότι υπέστην διάκριση στην αντιμετώπιση. Αμέσως μετά όμως σκέφτηκα πόσα οφείλω σε αυτό το φόρουμ, πόσο κόπο καταβάλλει και πόσο χρόνο διαθέτει η διαχείριση για να το κρατήσει σε υψηλό επίπεδο κι αμέσως διέγραψα τα συναισθήματα της στιγμής. Εντάσεις και λόγοι δυσαρέσκειας προκύπτουν παντού, ακόμη και στις πιο αγαπημένες παρέες και οικογένειες, δεν είναι όμως, κατά τη γνώμη και τον χαρακτήρα μου, αποχρών λόγος για να διαλυθούν. Αν μάλιστα θεωρούμε ότι κάποιος διαπράττει αδικία, ειδικά σε ένα φόρουμ, καλύτερα να το κοινοποιήσουμε ως άποψη στο ίδιο το φόρουμ. Νομίζω ότι όλοι έχουμε να κερδίσουμε κι από μια τέτοια συζήτηση.
Επιτρέψτε μου, παρακαλώ, μια αναλογία. Ένας οδηγός μπορεί να κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα και μια φορά στη ζωή του, για αδιευκρίνιστο λόγο, να τρακάρει. Είναι αυτό αποχρών λόγος να μην ξαναεπιβιβαστεί σε αυτοκίνητο; Είναι προτέρημα η ευαισθησία και η αίσθηση αξιοπρέπειας, όμως ακόμη μεγαλύτερο προτέρημα είναι η διαλλακτικότητα και η διάθεση κατανόησης του άλλου. Η διαλλακτικότητα λύνει τα προβλήματα τα οποία προκαλεί η ένταση της στιγμής. Κάποια στιγμή ένιωσα προσβεβλημένος από μια αντίδραση της διαχείρισης και θεώρησα ότι υπέστην διάκριση στην αντιμετώπιση. Αμέσως μετά όμως σκέφτηκα πόσα οφείλω σε αυτό το φόρουμ, πόσο κόπο καταβάλλει και πόσο χρόνο διαθέτει η διαχείριση για να το κρατήσει σε υψηλό επίπεδο κι αμέσως διέγραψα τα συναισθήματα της στιγμής. Εντάσεις και λόγοι δυσαρέσκειας προκύπτουν παντού, ακόμη και στις πιο αγαπημένες παρέες και οικογένειες, δεν είναι όμως, κατά τη γνώμη και τον χαρακτήρα μου, αποχρών λόγος για να διαλυθούν. Αν μάλιστα θεωρούμε ότι κάποιος διαπράττει αδικία, ειδικά σε ένα φόρουμ, καλύτερα να το κοινοποιήσουμε ως άποψη στο ίδιο το φόρουμ. Νομίζω ότι όλοι έχουμε να κερδίσουμε κι από μια τέτοια συζήτηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.