Πως Διαγράφω Τον Λογαριασμό Μου Παρακαλώ

Status
Not open for further replies.
Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ο Βλάσης είναι ένα απο τα κοσμήματα του κλαμπ... παρεξηγήσεις γίνονται ... ας προχωρήσουμε όλοι παρακάτω ...

Πραγματικα ο Βλάσης (συγνωμη για τον ενικο) ειναι ενα απο τα απαραιτητα μελη του κλαμπ γιατι οι γνωσεις του πανω στην φωτογραφια τουλαχιστον, με εχουν βοηθησει αρκετα.
Ειναι προθυμος παρα τα τοσα χρονια στο forum, να δωσει απαντησεις και βοηθεια σε αρχαριους.
Ομολογω οτι η 2η παραγραφος στο μηνυμα του (στο θεμα με την φωτογραφια) μου εκανε ασχημη εντυπωση και απλα θελω να πιστευω οτι ηταν μια ατυχη στιγμη.
Ισως sonicapogge να πρεπει να το πιστεψεις κι εσυ γιατι η παρεα στο forum ειναι αξιόλογη.

Αυτοί οι δύο (βλάσης-apogee) αν γνωριστούν καλύτερα θα γίνουν φίλοι... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ο Βλάσης είναι ένα απο τα κοσμήματα του κλαμπ... παρεξηγήσεις γίνονται ... ας προχωρήσουμε όλοι παρακάτω ...

+10000

Και να προσθεσω οτι καταλαβαινω (και δικαιολογω) απολυτα και το σκεπτικο του και την αντιδραση του.

Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Επιτρέψτε μου, παρακαλώ, μια αναλογία. Ένας οδηγός μπορεί να κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα και μια φορά στη ζωή του, για αδιευκρίνιστο λόγο, να τρακάρει. Είναι αυτό αποχρών λόγος να μην ξαναεπιβιβαστεί σε αυτοκίνητο; Είναι προτέρημα η ευαισθησία και η αίσθηση αξιοπρέπειας, όμως ακόμη μεγαλύτερο προτέρημα είναι η διαλλακτικότητα και η διάθεση κατανόησης του άλλου. Η διαλλακτικότητα λύνει τα προβλήματα τα οποία προκαλεί η ένταση της στιγμής. Κάποια στιγμή ένιωσα προσβεβλημένος από μια αντίδραση της διαχείρισης και θεώρησα ότι υπέστην διάκριση στην αντιμετώπιση. Αμέσως μετά όμως σκέφτηκα πόσα οφείλω σε αυτό το φόρουμ, πόσο κόπο καταβάλλει και πόσο χρόνο διαθέτει η διαχείριση για να το κρατήσει σε υψηλό επίπεδο κι αμέσως διέγραψα τα συναισθήματα της στιγμής. Εντάσεις και λόγοι δυσαρέσκειας προκύπτουν παντού, ακόμη και στις πιο αγαπημένες παρέες και οικογένειες, δεν είναι όμως, κατά τη γνώμη και τον χαρακτήρα μου, αποχρών λόγος για να διαλυθούν. Αν μάλιστα θεωρούμε ότι κάποιος διαπράττει αδικία, ειδικά σε ένα φόρουμ, καλύτερα να το κοινοποιήσουμε ως άποψη στο ίδιο το φόρουμ. Νομίζω ότι όλοι έχουμε να κερδίσουμε κι από μια τέτοια συζήτηση.

Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Επιτρέψτε μου, παρακαλώ, μια αναλογία. Ένας οδηγός μπορεί να κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα και μια φορά στη ζωή του, για αδιευκρίνιστο λόγο, να τρακάρει. Είναι αυτό αποχρών λόγος να μην ξαναεπιβιβαστεί σε αυτοκίνητο; Είναι προτέρημα η ευαισθησία και η αίσθηση αξιοπρέπειας, όμως ακόμη μεγαλύτερο προτέρημα είναι η διαλλακτικότητα και η διάθεση κατανόησης του άλλου. Η διαλλακτικότητα λύνει τα προβλήματα τα οποία προκαλεί η ένταση της στιγμής. Κάποια στιγμή ένιωσα προσβεβλημένος από μια αντίδραση της διαχείρισης και θεώρησα ότι υπέστην διάκριση στην αντιμετώπιση. Αμέσως μετά όμως σκέφτηκα πόσα οφείλω σε αυτό το φόρουμ, πόσο κόπο καταβάλλει και πόσο χρόνο διαθέτει η διαχείριση για να το κρατήσει σε υψηλό επίπεδο κι αμέσως διέγραψα τα συναισθήματα της στιγμής. Εντάσεις και λόγοι δυσαρέσκειας προκύπτουν παντού, ακόμη και στις πιο αγαπημένες παρέες και οικογένειες, δεν είναι όμως, κατά τη γνώμη και τον χαρακτήρα μου, αποχρών λόγος για να διαλυθούν. Αν μάλιστα θεωρούμε ότι κάποιος διαπράττει αδικία, ειδικά σε ένα φόρουμ, καλύτερα να το κοινοποιήσουμε ως άποψη στο ίδιο το φόρουμ. Νομίζω ότι όλοι έχουμε να κερδίσουμε κι από μια τέτοια συζήτηση.
Συμφωνώ και προσυπογράφω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Πολύ σωστή τοποθέτηση!

Μια χαρά λοιπόν..Και μιας και το νήμα ανήκει στην υποκατηγορία
"Καλώς Ήρθατε" και όχι στην "Εχετε Γειά",που δεν υπάρχει ούτως ή άλλως, κλειδώνεται
και περνάει στην ιστορία.

Status
Not open for further replies.