Πως Διαγράφω Τον Λογαριασμό Μου Παρακαλώ

Status
Not open for further replies.
Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Προσωπικά δεν είδα τίποτα άστοχο στην απάντηση του Βλάση.
Είθισται, όταν κάποιος έρχεται σε μιά παρέα να γνωρίζει στους άλλους κάποια πράγματα για τον εαυτό του.
Εχουμε άλλωστε και ειδικό χώρο για το καλώς ήρθες και καλώς σας βρήκα.
Εστω και χωρίς αυτά, ένα πρώτο ποστ ίσως πρέπει να αρχίζει με ένα απλό "γειά σας".

Όταν μιλάνε 5 άνθρωποι σε έναν χώρο (οποιο χώρο) δεν γίνεται να έρθει κάποιος τρίτος και να πεί "δείτε αυτό"
Ερχεται και λεει: ¨γειά σας, είμαι ο τάδε, είδα ότι συζητάτε γι αυτό και έχω να σας προτείνω αυτό"

Εστω όμως ακόμα και να μην συμβεί αυτό και να εκφραστεί η δικαιολογημένη απορία του Βλάση (όπως εκδηλώθηκε) ως ΝΕΟΣ (δυστυχώς νέοι και παλαιοί υπάρχουν παντού στη ζωή αν και επίσης δεν το ασπάζομαι) οφείλει να μην πικαριστεί και να μας λέει "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω".
Η ευκολία αυτή της φυγής, για μένα, δηλώνει την κατα βάθος άρνηση να συμμετάσχει με τους υπάρχοντες κανόνες.

Όσο για το αίτημα, είναι γνωστό ότι, λογαριασμοί δεν διαγράφονται.

[SUP][/SUP]Θανο & Ηλια, επι της ευκαιριας που μας εδωσε ο φιλος και τα λεμε στο νημα του, σας προσφερω απλοχερα γνωση:

«Ἀπεμπολῶν, τοῦ κεῖθενἐμβολῶν!!!…»

Τί σημαίνει αὐτό;
Χμμ… Μὰ ὅλοι τὸ γνωρίζουμε… Τὸ ἔχουμε παίξει παιδιά… Τὸ ἔχουμε τραγουδήσει.. Τὸ ἔχουμε μουρμουρίσει ἀπὸ κεκτημένη ταχύτητα…. Τὸ ἔχουμε διδάξει σὲ ἄλλα παιδιά… Καὶ κάπου κάπου, τὸ ἀναπολοῦμε…
«ἄ μπὲ μπὰ μπλόν, τοῦ κεῖθε μπλόν….»
Τό θυμηθήκαμε;

Εἶναι νά μήν γελᾶ κάποιος μέ τήν ἀνιστορικότητά μας καί τήν ἀμάθειά μας; Ἤ μέ τήν ἀνικανότητά μας νά ξεφύγουμε ἀπό αὐτό πού εἴμαστε ἀκόμη;

Η διαχρονικότητα της Ελληνικής γλώσσης είναι αδιαμφισβήτητη και αυταπόδεικτη!
Μεταξύ των πολλών παραδειγμάτων ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα:
Μικροί είχαμε παίξει το γνωστό παιδικό παιχνίδι : δύο ομάδες αντιπαρατιθέμενες, εναλλάξ να εφορμούν η μία της άλλης ψελλίζοντας ακαταλαβίστικα λόγια, που όλοι νομίζαμε αποκυήματα παιδικής φαντασίας και κουταμάρας (μετέπειτα πήρε την μορφή: «έλα να τα βγάλουμε»)
«Ά μπε, μπα μπλόν, του κείθε μπλόν, ά μπε μπα μπλόν του κείθε μπλόν, μπλήν-μπλόν.»
Τι σημαίνουν αυτά? Μα , τι άλλο, ακαταλαβίστικες παιδικές κουταμάρες, θα ειπεί κάποιος.
Όμως δεν είναι έτσι.
Ατυχώς, η Ελληνική, εδέχθη πλείστες όσες προσβολές από εξελληνισμένους βαρβάρους, Σλάβους, Τουρκόφωνους, Λατίνους κ.ά.., που δεν κατανοούσαν την ελληνική -ούτε κάν είχαν την φωνητική ανατομία που θα τους επέτρεπε σωστές εκφωνήσεις φωνηέντων – εμιμούντο τις φράσεις, παραφράζοντάς τις συχνότατα, και έτσι διεστραμμένα και παραμορφωμένα, έφθασαν μέχρι των ημερών μας, ώστε πλέον να μη αναγνωρίζονται.
Κατ’´αυτόν τον τρόπο, εισήχθησαν εις την Ελληνική, όροι, λέξεις και φράσεις, ως μέσα από παραμορφωτικό κάτοπτρο είδωλα, καθιστάμενα αγνώριστα στον απλό κόσμο.
Ας επανέλθουμε στο πιο πάνω.
Η όλη. στιχομυθία, προήρχετο από παιδικό παιχνίδι που έπαιζαν οι Αθηναίοι Παίδες (και ου μόνον.), και ταυτόχρονα εγυμνάζοντο στα μετέπειτα αληθινά πολεμικά παιχνίδια.
Πράγμα απολύτως φυσικό, αφού πάντοτε ο Αθηναίος Πολίτης ετύγχανε και Οπλίτης! (βλέπετε παίζοντας και με τα γράμματα, προκύπτον συνδεόμενες έννοιες. Πολίτης – Οπλίτης)
Τι έλεγαν λοιπόν οι αντιπαρατιθέμενες παιδικές ομάδες, που τόσον παραφράσθηκε από τους μεταγενέστερους??
Ιδού η απόδοση:
«Απεμπολών, του κείθεν εμβολών !!!…» (επαλαμβανόμενα με ρυθμό, εναλλάξ από την δείθεν επιτιθέμενη ομάδα)
Τι σήμαιναν ταύτα? Μα..απλά ελληνικά είναι! « Σε απεμπολώ, σε αποθώ, σε σπρώχνω, πέραν (εκείθεν) εμβολών σε (βλ. έμβολο) με το δόρυ μου, με το ακόντιό μου!!

================

Οχι και πολυ ασχετο ;-)

Καλά, αν έχει και apogee θα έχει και ωραίο ήχο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ντινο στειλε μου και μενα ενα μπουκαλακι απο δαυτο το πιοτί φαινεται καλο πραμα :ADFADF1:

200712_apogee.jpg

APOGEE

Last edited:

Καλά, αν έχει και apogee θα έχει και ωραίο ήχο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Απο τσι παν και οι αλλοι :BDGBGDB55:

Σύντεκνε θα αποθάνεις!!!! :BDGBGDB55:

pls όχι offtopic.

Είθισται, όταν κάποιος έρχεται σε μιά παρέα να γνωρίζει στους άλλους κάποια πράγματα για τον εαυτό του.
Εστω και χωρίς αυτά, ένα πρώτο ποστ ίσως πρέπει να αρχίζει με ένα απλό "γειά σας".

Όταν μιλάνε 5 άνθρωποι σε έναν χώρο (οποιο χώρο) δεν γίνεται να έρθει κάποιος τρίτος και να πεί "δείτε αυτό"
Ερχεται και λεει: ¨γειά σας, είμαι ο τάδε, είδα ότι συζητάτε γι αυτό και έχω να σας προτείνω αυτό"

Εστω όμως ακόμα και να μην συμβεί αυτό και να εκφραστεί η δικαιολογημένη απορία του Βλάση (όπως εκδηλώθηκε) ως ΝΕΟΣ (δυστυχώς νέοι και παλαιοί υπάρχουν παντού στη ζωή αν και επίσης δεν το ασπάζομαι) οφείλει να μην πικαριστεί και να μας λέει "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω".
Η ευκολία αυτή της φυγής, για μένα, δηλώνει την κατα βάθος άρνηση να συμμετάσχει με τους υπάρχοντες κανόνες.

Ανοιξε ενα νεο νημα και παρεθεσε μια λινκ.

Δεν μπουκαρε πουθενα, δεν υπαρχει καποιος κανονας οτι πρεπει σωνει και καλα καποιος να συστηνεται σε κατηγορια καλωσορισματων πρι ποσταρει το οτιδηποτε.

Και κατα την γνωμη μου, ναι αυτο που εγραψε ο Βλασης:

"Ευχαριστούμε πολύ. Αλλά είναι δυνατόν ένα νέο μέλος με το πρώτο μήνυμά του να θέλει να κάνει κατήχηση στα ήδη μέλη; Μήπως είναι παλιό μέλος με νέο nickname? Αλλιώς δεν δικαιολογείται...

εμπεριεχει ξακαθαρη μομφη.

Προσεθεσε κατι, ή κυγηγαει καποιον ??

Και αν πουμε οτι ο sonicapogee ηταν μια φορα αγενης (... και καλα δεν συστηθηκε...) ο Βλασης ηταν 5.

1 Όταν μιλάνε 5 άνθρωποι σε έναν χώρο (οποιο χώρο) δεν γίνεται να έρθει κάποιος τρίτος και να πεί "δείτε αυτό"[/B1]
τωρα προφανως ,ειτε δεν μιλατε σοβαρα ,είτε δεν εχετε συμμετάσχει σε κανενα αλλο forum....γιατι η παραπανω προταση σας ΑΚΥΡΩΝΕΙ καθε εννοια του forum.
H οποία εννοια του οποιουδήποτε forum ειναι ακριβως η ελευθερια της γνωμης ,της αποψης, και της εφρασης.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτη φιλτατε, ειναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ανθρωπινο δικαίωμα ,και ειναι εγγυημένο ,απο τους νόμους (εγχωριους & διεθνείς) .

2.και γιατι σας το οφείλω να μην "πικαριστώ" ; ΠΡΙΝ εγγραφώ επεδιωξα να διαβασω τους κανονες ,και τους διαβασα.Αν θελετε , μου υποδηκνύετε το άρθρο που αναφερεται στη διαφορετική μεταχείριση παλιων και νεων μελών παρακαλώ ;

Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

1 Όταν μιλάνε 5 άνθρωποι σε έναν χώρο (οποιο χώρο) δεν γίνεται να έρθει κάποιος τρίτος και να πεί "δείτε αυτό"[/B1]
τωρα προφανως ,ειτε δεν μιλατε σοβαρα ,είτε δεν εχετε συμμετάσχει σε κανενα αλλο forum....γιατι η παραπανω προταση σας ΑΚΥΡΩΝΕΙ καθε εννοια του forum.
H οποία εννοια του οποιουδήποτε forum ειναι ακριβως η ελευθερια της γνωμης ,της αποψης, και της εφρασης.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτη φιλτατε, ειναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ανθρωπινο δικαίωμα ,και ειναι εγγυημένο ,απο τους νόμους (εγχωριους & διεθνείς) .

2.και γιατι σας το οφείλω να μην "πικαριστώ" ; ΠΡΙΝ εγγραφώ επεδιωξα να διαβασω τους κανονες ,και τους διαβασα.Αν θελετε , μου υποδηκνύετε το άρθρο που αναφερεται στη διαφορετική μεταχείριση παλιων και νεων μελών παρακαλώ ;

Και η στοιχειώδης Ευγένια όμως , το ίδιο είναι .

Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Και η στοιχειώδης Ευγένια όμως , το ίδιο είναι .

Δεν υπηρξα εγω αγενης ,φιλτατε.Συμφωνω απολύτως μαζί σας .Α και η ευγενεια ,δεν ειναι μονο σε η λεκτική ευγένεια .

Απάντηση: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Εντάξει έχει αποδειχθεί,ότι το πληκτρολόγιο είναι η μητέρα όλων των...παρεξηγήσεων...

Επιπλέον, άτυχες στιγμές έχουμε όλοι μας...Ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά...

Αν για κάθε στραβό που λέμε μεταξύ μας,είχαμε ένα αντίστοιχο νήμα,δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο...

Ο Βλάσης είναι ευγενής,καθηγητής και βλέπει-ασχολείται συνεχώς με νέους...Κάπως αλλιώς θα το εννοούσε...

Ο γέγονε-γέγονε...Πάμε παρακάτω...

Ωραίος ο αδελφός υμών Διονύσιος!!!!

προχωράμε μπροστά παίδες!

:tee:

φίλε sonicapogee εν μέρει κατανοώ το θυμό σου.

Αλλά να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν κανόνες για τα πάντα.

Ούτε σε ένα δικτυακό φορουμ ούτε και face to face.

Παρεξηγήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται πάντα εφόσον έχουμε μπροστά μας ένα πληκτρολόγιο.

Και αν κάποιος μας έκανε να στεναχωρηθούμε δε θα σταματήσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε ούτως ή άλλως.

Η παρέα εδώ είναι όμορφη και πιστεψέ με κανείς δε θέλει να απέχεις από αυτή.

Οι (οικονομικές) δυσκολίες που περνάμε όλοι μας ίσως να μας έχουν κάνει "περίεργους" μερικές φορές. Εγώ το συναντώ κάθε μέρα. Νεύρα, πολλά νεύρα...

Μείνε μαζί μας και να δεις ότι θα περνάμε καλά...

Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Θανο & Ηλια, επι της ευκαιριας που μας εδωσε ο φιλος και τα λεμε στο νημα του, σας προσφερω απλοχερα γνωση:

«Ἀπεμπολῶν, τοῦ κεῖθενἐμβολῶν!!!…»

Τί σημαίνει αὐτό;
Χμμ… Μὰ ὅλοι τὸ γνωρίζουμε… Τὸ ἔχουμε παίξει παιδιά… Τὸ ἔχουμε τραγουδήσει.. Τὸ ἔχουμε μουρμουρίσει ἀπὸ κεκτημένη ταχύτητα…. Τὸ ἔχουμε διδάξει σὲ ἄλλα παιδιά… Καὶ κάπου κάπου, τὸ ἀναπολοῦμε…
«ἄ μπὲ μπὰ μπλόν, τοῦ κεῖθε μπλόν….»
Τό θυμηθήκαμε;

Εἶναι νά μήν γελᾶ κάποιος μέ τήν ἀνιστορικότητά μας καί τήν ἀμάθειά μας; Ἤ μέ τήν ἀνικανότητά μας νά ξεφύγουμε ἀπό αὐτό πού εἴμαστε ἀκόμη;

Η διαχρονικότητα της Ελληνικής γλώσσης είναι αδιαμφισβήτητη και αυταπόδεικτη!
Μεταξύ των πολλών παραδειγμάτων ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα:
Μικροί είχαμε παίξει το γνωστό παιδικό παιχνίδι : δύο ομάδες αντιπαρατιθέμενες, εναλλάξ να εφορμούν η μία της άλλης ψελλίζοντας ακαταλαβίστικα λόγια, που όλοι νομίζαμε αποκυήματα παιδικής φαντασίας και κουταμάρας (μετέπειτα πήρε την μορφή: «έλα να τα βγάλουμε»)
«Ά μπε, μπα μπλόν, του κείθε μπλόν, ά μπε μπα μπλόν του κείθε μπλόν, μπλήν-μπλόν.»
Τι σημαίνουν αυτά? Μα , τι άλλο, ακαταλαβίστικες παιδικές κουταμάρες, θα ειπεί κάποιος.
Όμως δεν είναι έτσι.
Ατυχώς, η Ελληνική, εδέχθη πλείστες όσες προσβολές από εξελληνισμένους βαρβάρους, Σλάβους, Τουρκόφωνους, Λατίνους κ.ά.., που δεν κατανοούσαν την ελληνική -ούτε κάν είχαν την φωνητική ανατομία που θα τους επέτρεπε σωστές εκφωνήσεις φωνηέντων – εμιμούντο τις φράσεις, παραφράζοντάς τις συχνότατα, και έτσι διεστραμμένα και παραμορφωμένα, έφθασαν μέχρι των ημερών μας, ώστε πλέον να μη αναγνωρίζονται.
Κατ’´αυτόν τον τρόπο, εισήχθησαν εις την Ελληνική, όροι, λέξεις και φράσεις, ως μέσα από παραμορφωτικό κάτοπτρο είδωλα, καθιστάμενα αγνώριστα στον απλό κόσμο.
Ας επανέλθουμε στο πιο πάνω.
Η όλη. στιχομυθία, προήρχετο από παιδικό παιχνίδι που έπαιζαν οι Αθηναίοι Παίδες (και ου μόνον.), και ταυτόχρονα εγυμνάζοντο στα μετέπειτα αληθινά πολεμικά παιχνίδια.
Πράγμα απολύτως φυσικό, αφού πάντοτε ο Αθηναίος Πολίτης ετύγχανε και Οπλίτης! (βλέπετε παίζοντας και με τα γράμματα, προκύπτον συνδεόμενες έννοιες. Πολίτης – Οπλίτης)
Τι έλεγαν λοιπόν οι αντιπαρατιθέμενες παιδικές ομάδες, που τόσον παραφράσθηκε από τους μεταγενέστερους??
Ιδού η απόδοση:
«Απεμπολών, του κείθεν εμβολών !!!…» (επαλαμβανόμενα με ρυθμό, εναλλάξ από την δείθεν επιτιθέμενη ομάδα)
Τι σήμαιναν ταύτα? Μα..απλά ελληνικά είναι! « Σε απεμπολώ, σε αποθώ, σε σπρώχνω, πέραν (εκείθεν) εμβολών σε (βλ. έμβολο) με το δόρυ μου, με το ακόντιό μου!!

================

Οχι και πολυ ασχετο ;-)

Αδερφέ τη πίνεις και δεν μας δίνεις??:beee::beee::beee:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Δεν υπηρξα εγω αγενης ,φιλτατε.Συμφωνω απολύτως μαζί σας .Α και η ευγενεια ,δεν ειναι μονο σε η λεκτική ευγένεια .

Φιλε μου ηρέμησε εδώ είμαστε μια παρέα 40.000 ατόμων, με ενεργά Καμιά 1.000 την ημερα,

κανε την βόλτα σου πόσταρε εκεί που γουστάρεις, χωρίς φυσικά να σκεφτείς τι θα πειι ο ένας και τη ο άλλος αλίμονο...

Εγώ το forum το βλέπω σαν μια μεγάλη εγκυκλοπαίδεια τεχνολογίας, που βασικά κάθομαι με τις ώρες και διαβάζω!

Ok έχουν προκύψει για μένα μιλάω και κάποιες φιλίες, και γενικά κάποιες συμπάθειες virtual φίλοι κτλ

Κάθε κατηγορία έχει και τους "επιστήμονες" στο κάθε είδος, που άλλοι είναι συμπαθείς και άλλοι όχι..!

Υπάρχουν και παρέες μέσα στις παρέες κτλ κτλ...

Χαλάρωσε και απόλαυσε το forum

Καλός ήρθες!

Νίκος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

θα ήθελα να εξηγηθώ. Εγώ προκάλεσα αυτή τη μικρή κρίση.

Σε κάθε κατηγορία εμφανίζονται κατά καιρούς διάφορα trolls τα οποία είτε είναι πωλητές, είτε είναι funboys. Επίσης κατά καιρούς έχουμε δει παλιά και μπαναρισμένα μέλη να μπαίνουν με νέα nicknames για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Όσοι έχουν κάνει διαχείριση, ειδικά οι τεχνικοί έχουν να μας πουν πολλά ακόμα και για τα διαφορετικά Nicknames που έμπαιναν είτε από τον ίδιο ΗΥ είτε από άλλους ανάλογα τις ώρες της ημέρας.

Επίσης, παρότι ο χώρος της φωτογραφίας δεν έχει και τα καλύτερα παιδιά (πολλοί εραστές της φωτογραφίες κι όχι επαγγελματίες, έχουν υπέρμετρο εγώ) ωστόσο ο δικός μας χώρος στο avclub δεν έχει τέτοια άτομα. Αυτό φαίνεται κι από τα πολλά μηνύματα κι από την έλλειψη καταστάσεων που οδήγησαν σε μαζικές αποχωρήσεις και δημιουργίες νέων φόρα, βλ. σχετικά και τις αποχωρήσεις από το www.dpgr.gr που δημιούργησαν τρεις κοινότητες και μάλιστα εντελώς κλειστές σε νεοεισερχόμενους με πιο πρόσφατη αυτή του www.phototeam.gr

Μπαίνουμε τώρα στην κατηγορία εξοπλισμού και βλέπουμε ένα θέμα με κεφαλαία άρα φωνάζω ή είμαι spamer
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ The Truth About ISO: Four Thirds beats APS-C .

Τί θα πει να επιλέξω; Επιλέγω σύστημα, άρα είτε το κάνω θεωρητικά είτε αγοράζω. Εσείς τί θα αντιλαμβανόσασταν; Εγώ την έννοια αγορά. To ίδιο θα καταλάβαινα αν επρόκειτο για κεφαλή ή ηχεία, ή τηλεόραση.

Η αλήθεια σχετικά με το iso. To M4/3 κερδίζει το apc σύστημα. Μιλούμε για τους αισθητήρες των μηχανών. Η παραπομπή είναι σε άρθρο του 2010 (23/10/2010) και η πηγή είναι το κλάμπ των χρηστών του συστήματος Μ4/3 άρα πηγή όχι ανεξάρτητη (που όμως μερικές φορές μας δίνει καλές πληροφορίες). Έχουμε παραπομπή σε μια πηγή μη ανεξάρτητη (biased θα λέγαμε) και σε κείμενο του 2010, δηλαδή σε μια εποχή που οι αισθητήρες του συστήματος (panasonic επί το πλείστον) δεν μπορούσαν να συγκριθούν με τους canon/sony που φορούσαν οι μηχανές των CANON/NIKON/SONY . Για το θέμα αυτό υπάρχει σχετική βιβλιογραφία και σε επιστημονικό επίπεδο και σε επίπεδο πειροδικών, ενώ ο φίλος μας ο Ηλίας Γιαρίμης, που του βγάζουμε όλοι το καπέλο για τις τεχνικές του αναλύσεις μας είχε εξηγήσει παλιότερα ότι τότε οι αισθητήρες Μ4/3 δεν.... Αλλά και το συγκεκριμένο άρθρο το είχαμε συζητήσει εκείνη την εποχή (μάλλον ο Kosh το είχε παραθέσει) και το είχαμε βρει υπερβολικό.

Με βάση τα παραπάνω αντέδρασα με το μήνυμα:

Ευχαριστούμε πολύ. Αλλά είναι δυνατόν ένα νέο μέλος με το πρώτο μήνυμά του να θέλει να κάνει κατήχηση στα ήδη μέλη; Μήπως είναι παλιό μέλος με νέο nickname? Αλλιώς δεν δικαιολογείται...

Έτσι επήλθε η κρίση . Αυτά.

υστ. τώρα (2012) με βάση ένα νέο αισθητήρα που φορούν οι μηχανές Μ4/3 μπορούν να ανταγωνιστούν το APSC. Τώρα όμως...

Eπειδη καποιοι απο εμας γνωριζουμε τον Βλαση 10 χρονια και τα εχουμε πει και δια ζωσης ,δεν ειναι το ατομο που θα προκαλουσε και μαλιστα ενα νεο μελος.Επειδη στα τοσα χρονια που γνωριζομαστε ηταν και παραμενει ευγενεστατος και ηπιος ,προφανετατα κατι τον οδηγησε να γραψει οσα εγραψε.
Νομιζω οτι και τα οσα εγραψε στο προηγουμενο ποστ του, δικαιολογουν και την αντιδραση του

Status
Not open for further replies.