Alexandros_Wallace
Supreme Member
Απάντηση: Re: Πώς διορθώνω, σε μια ταινία, διαρκώς αυξανόμενη απόκλιση στο χρονισμό τ
Όλα αυτά τα προγράμματα δουλεύουν με DS φίλτρα.
Εφόσον είναι περασμένα στη Registry τα φίλτρα της Microsoft λογικά γίνονται μπερδέματα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το Win7DSFilterTweaker
και να απενεργοποιήσεις όλους τους codecs της microsoft.
Στη δεύτερη και τρίτη επιλογή ΜS Codec Tweaks και Μedia Foundation θα απενεργοποιήσεις τα πάντα.
Στην συνέχεια θα πας στην πρώτη επιλογή και θα επιλέξεις decoders.
Mπορείς να τους δηλώσεις μόνος σου έναν - έναν όπως κάναμε στον οδηγό του MPC ή να βάλλεις κάποιο πακέτο με codecs
όπως σου είπε ο Κώστας.
Τα δυο που έχω δει και δουλεύουν χωρίς πρόβλημα είναι το shark oo7 codec pack και το K-lite codec pack.
Τουλάχιστον στο subtitle edit που δοκίμασα ήχος εικόνα και υπότιτλοι δουλεύουν άψογα.
*EDIT* Φυσικά για μεγαλύτερη ευκολία αφού έχεις το subtitle edit Και το vlc μπορείς
να δηλώσεις το vlc να δουλεύει σαν Player.
Πας στα options --> settings --> video player και δηλώνεις στο κουτάκι video engine τον vlc media player
Όχι, στον Windows Media Player 9.0 δεν έχω ήχο.
Για να συνοψίσω.
δεν έχω ήχο σε:
-AHD Subtitles Maker Pro
-Subtitle Edit 3.3
-Subtitle Workshop 4
-Subtitle Workshop 2.5.1
-Windows Media Player 9.0
έχω ήχο σε:
VLC Media Player 2.0.5
Xilisoft Video Converter 7.6.0
Τι μπορώ να κάνω;
Όλα αυτά τα προγράμματα δουλεύουν με DS φίλτρα.
Εφόσον είναι περασμένα στη Registry τα φίλτρα της Microsoft λογικά γίνονται μπερδέματα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το Win7DSFilterTweaker
και να απενεργοποιήσεις όλους τους codecs της microsoft.
Στη δεύτερη και τρίτη επιλογή ΜS Codec Tweaks και Μedia Foundation θα απενεργοποιήσεις τα πάντα.
Στην συνέχεια θα πας στην πρώτη επιλογή και θα επιλέξεις decoders.
Mπορείς να τους δηλώσεις μόνος σου έναν - έναν όπως κάναμε στον οδηγό του MPC ή να βάλλεις κάποιο πακέτο με codecs
όπως σου είπε ο Κώστας.
Τα δυο που έχω δει και δουλεύουν χωρίς πρόβλημα είναι το shark oo7 codec pack και το K-lite codec pack.
Τουλάχιστον στο subtitle edit που δοκίμασα ήχος εικόνα και υπότιτλοι δουλεύουν άψογα.
*EDIT* Φυσικά για μεγαλύτερη ευκολία αφού έχεις το subtitle edit Και το vlc μπορείς
να δηλώσεις το vlc να δουλεύει σαν Player.
Πας στα options --> settings --> video player και δηλώνεις στο κουτάκι video engine τον vlc media player
Last edited: