Καλησπερα σε ολους τους φιλους του avg και παλι .Εδω και ενα χρονο περιπου με τυραναει ενα προβλημα ασυνενωησιας αναμεσα σε 2 παιχνιδοκονσολες μου ΠΛΕΟΝ σε οποια hdtv και να τα συνδεσω ..Εχω δοκιμασει τα παντα στην κυρολεξια και δεν προκειται να τα παρατησω μεχρι να βρω τη λυση ..Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης .... Εχω μια PANASONIC VIERA 42 αρα μοντελο TH-37PX80EA ,μια SAMSUNG 22 αρα και μια phillips 37 αρα ...Το playstation 3 και το xbox 360 και τα 2 με hdmi καλωδια .Συνηθιζα και τις 2 κονσολες μου να τις δουλευω και στις 3 τηλεορασεις ..Η βασικη που τα εχω στημενα ειναι η panasonic .Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα μια ημερα με το ps3 το οποιο εχανε το σημα απο την hdmi .κουνουσα το καλωδιο και επανερχοταν ...Μεχρι που μια ημερα τελος ..black screen .Ακολουθησε λιγο καιρο μετα και το xbox 360 ετσι ξαφνικα καi αυτο .Kαι τα 2 τα ειχα συνδεμενα hdmi 1080p και στις 3 τις τηλεορασεις μου ...Ειμαι video gamer και εχω ψαξει και δοκιμασει ολες τις πιθανες λυσεις που θα εφταιγαν οι κονσολες ..reset ,δοκιμασα 4 διαφορετικα hdmi καλωδια ,5 διαφορετικες τηλεορασεις ,compοnent καλωδια για να στειλω σημα στην hdmi , εβγαλα απο ρευμα tv κονσολες ,δοκιμασα σχεδον ολες τις ριθμισεις που εχουν να κανουν με αναλυσεις και εικονα και στις 2 κονσολες μου..Τιποτα πουθενα ..Ολες οι τηλεορασεις μου δεν εχουν απολυτωσ κανενα προβλημα με συσκευες hdmi δοκιμασα σε ολες laptop blu ray και media center .ολα δουλευουν κανονικα.Επισης την panasonic την ελενξε τεχνικος και την εκανε και update firmware και με διαβεβαιωσε οτι το προβλημα ειναι απο τις κονσολες .Εξηγηστε μου πως γινετε να συμβαινει το ιδιο προβλημα και απο τις 2 ? Και οι 2 ας πουμε καμμενες εξοδοι hdmi ?? Ε οχι αποκλειεται !Καπιος φιλος απο το φορουμ μου μιλησε για hdmi handshake και μου προτεινε μια λυση (βγαζεις ρευματα απο τα παντα καλωδια και τα συνδεεις με μια σειρα ,ουτε και με αυτο ειχα αποτελεσμα ) Υποψιαζομαι οτι και τα 2 με ενα μυστηριο τροπο εχουν κλειδωσει (πως να το εξηγησω ) μια αναλυση με αποτελεσμα να υπαρχει ασυνενωησια αναμεσα στην hdmi και σε ολες πλεον δυστυχως τις τηλεορασεις .Με αντιπροσοπειες δεν ασχολουμε γιατι δεν εχουν ιδεα ..Εχω δοκιμασει οτι προκειται να μου πουν ..Εαν γνωριζετε παρομοιο περιστατικο παρακαλω βοηθηστε με . Ευχαριστω