Πως γνωρίσατε το Forum ?

Θα 'ταν Δεκέμβρης του 2000 , όταν ψάχνοντας κάτι στο google για θέματα του Pc έπεσα στο site του Avforum.
E αυτό ήταν, και από τότε έφαγα γενικά ένα "κόλλημα" και απέκτησα πολλά κουσούρια με σας που έμπλεξα.! :ernaehrung004:

Το 2000 από τον Στέλιο τον Σιδεράκη ...... τον ιδιοκτήτη του γνωστού
μαγαζιού που ήταν τότε και ιδιοκτήτης του AVForum.

Από τον φιλο μου τον Κώστα τον Λυμπερόπουλο,πρωτομπηκα τον Οκτώβριο τού 2005 στο τότε avforum.
Μοιραζόμαστε παρεμφερή αγάπη κυρίως για την Μουσική(έ και για τον γαύρο).
Με το κλείσιμο τού avforum´συμμετείχα απ´ευθείας στο avclub πιστεύοντας τίς αρχικές διακηρύξεις..
Κλείνοντας το avforum δυστυχώς έχασα μεγάλο όγκο απο τα γραπτά μου(της μουσικής κατηγορίας).
Αυτή την φορά έχω ήδη φροντίσει να μήν μού ξανασυμβεί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως γνωρίσατε το Forum ?

Μού ...............ξέφυγαν ...............Αλέξη μου.:ADFADF1:

.................................... αααααααααααα .............καλάααααααααα.......

Όχί τίποτε άλλο αλλά παθαίνω κάτι με δαύτες ........................................ :HTEHETH63:

Με πιανςςςς????:antlers:

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως γνωρίσατε το Forum ?

.................................... αααααααααααα .............καλάααααααααα.......

Όχί τίποτε άλλο αλλά παθαίνω κάτι με δαύτες ........................................ :HTEHETH63:

Με πιανςςςς????:antlers:

-bye-

Εντελώ....ς:ernaehrung004:

απλός θεατής από το 2003 στο άλλο τσαρδί, μπήκα με απορίες στα δορυφορικά το 2006 και έκτοτε σας απασχολώ που και που με κάποια σαν αυτά !!!

Εψαχνα καλώδιο DVI >10m και οδηγήθηκα, μέσω google, στο avforum και από κει σε ένα από τα διαφημιζόμενα καταστήματα, τη Laserland...

Από τους πρώτους... Επί εποχής avforum εννοείται. Ημουνα μικρός και απονήρευτος.

Τι θυμηθηκατε βρε παιδια!!!
Μου φαινεται πως εχουν περασει παρα πολλα χρονια απο τοτε αλλα ειναι γυρω στα 7 ,μονο.

Λίγα είναι τα 7 Νίκο μου? :bigcry:

....και της τελείας πάνω από το ALT

:offtopic:

ζχZXζχZXzx

Μπα, δε βγάζει τελείες. :HTEHETH63: