πως κατάφερε να βγάλει τόσο χάλια την βάπτιση....

Status
Not open for further replies.
Αυτή είναι καλύτερα από πλευράς χρωματικού θορύβου. Το μικρόφωνο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί δεν εξαρτάται μόνο από τον βιντεολήπτη
Το βίντεο δεν είναι δυνατόν να κριθεί από καρέ IMHO. Δεν είχες φωτογράφο που να έχει καλύτερο κάδρο της στιγμής?

συγνώμη για την παρέμβαση.
αλλά:
αν είσαι τόσο ψείρας (συγνώμη για την λέξη αλλά περιγράφει πιστεύω σωστά κάποιον απαιτητικό) γιατί πήγες σε ερασιτέχνη?
Αν πήγες τελικά σε ερασιτέχνη λόγω κόστους γιατί δεν ζήτησες κάποια δείγματα ή γιατί δεν συζήτησες από πριν περι εξοπλισμού, φωτισμού φυσικού ή όχι, ανάλυση, ενδεχόμενα λήψη raw, βοηθούς που θα έχει ώστε να είναι άρτιο κατά τις απαιτήσεις σου το αποτέλεσμα κλπ κλπ?

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα μεμπτό στις λήψεις (έχω μια α εμπειρία, ασχολούμαι με φωτογραφία, έχω βγάλει σε καμιά 10ριά γάμους στο παρελθόν με άποψη του ζευγαριού ότι κάποιες λήψεις μου ήταν καλύτερες του επαγγελματία, αλλά δεν είμαι επαγγελματίας) πέραν του ότι λόγω ευρυγώνιου κάποια πράγματα είναι παραμορφωμένα στα όρια του αναμενόμενου.
Οι φωτισμοί ικανοποιητικοί μου φαίνονται (δηλ αποδεκτοί) και γενικά τα λίγα πλάνα καλοστημένα. Αν τώρα από το video πήρε ένα still ΟΚ. Ποιό το πρόβλημα?
(Να σημειώσω ότι όταν παντρεύτηκα πριν 30 χρόνια, δεν πήρα επαγγελματία, αλλά προτίμησα να καλύψουν το γεγονός δυό φίλοι με σχεδόν μηδενική εμπειρία από γάμους και ελάχιστη φωτογραφική - με δυό δικές μου μηχανές και φακούς. Το αποτέλεσμα ήταν ώρες ώρες απογοητευτικό, αλλά ήταν επιλογή μας συνειδητή).
Αντίθετα στη βάφτιση του παιδιού μου τράβηξα προσωπικά και ανέθεσα σε έναν ξάδερφο που είχε κάμερα (μιλάμε για 1996). Η video λήψη παραδόξως ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ για ερασιτέχνη, από κάθε άποψη, πλάνων, ζουμ, κόσμου, προσώπων, συγγενών, ναού, και φυσικά του μωρού. Από τότε όσες λήψεις βίντεο σε βάφτιση έτυχε να κάνω (παράλληλα με τον επαγγελματία που είχε καλέσει ο φίλος) ήταν με "σενάριο" αυτό του ξαδέρφου. Και οι δικές μου φωτογραφίες ήταν για τα μέτρα μου μια χαρά.

Πού θέλω να καταλήξω?
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου (τώρα δηλαδή εκ των υστέρων). Επιλογή σου ήταν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αχ αχ !!

ποσο κρατιεμαι να πω πολλα πωςςς!!!

:ADFADF1: :grinning-smiley-043

καλά κάνεις. Από τακτ τουλάχιστον.

Καλημέρα
δυστυχώς ο ''επαγγελματίας'' που μου συνέστησαν στο φορουμ, να βγάλει την βάπτιση του γιου μου, δεν ήξερε να χρησιμοποιεί την κάμερα

Επίσης δεν καταλαβαίνω τα εντός quote...
Δηλαδή ρίχνεις ευθύνη στο φόρουμ?
Τι υπονοούμενα είναι αυτά?

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γρι
(κυριως τον λογο για τον οποιο ανοιξε το παρον)

συγνώμη για την παρέμβαση.
αλλά:
αν είσαι τόσο ψείρας (συγνώμη για την λέξη αλλά περιγράφει πιστεύω σωστά κάποιον απαιτητικό) γιατί πήγες σε ερασιτέχνη?
Αν πήγες τελικά σε ερασιτέχνη λόγω κόστους γιατί δεν ζήτησες κάποια δείγματα ή γιατί δεν συζήτησες από πριν περι εξοπλισμού, φωτισμού φυσικού ή όχι, ανάλυση, ενδεχόμενα λήψη raw, βοηθούς που θα έχει ώστε να είναι άρτιο κατά τις απαιτήσεις σου το αποτέλεσμα κλπ κλπ?

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα μεμπτό στις λήψεις (έχω μια α εμπειρία, ασχολούμαι με φωτογραφία, έχω βγάλει σε καμιά 10ριά γάμους στο παρελθόν με άποψη του ζευγαριού ότι κάποιες λήψεις μου ήταν καλύτερες του επαγγελματία, αλλά δεν είμαι επαγγελματίας) πέραν του ότι λόγω ευρυγώνιου κάποια πράγματα είναι παραμορφωμένα στα όρια του αναμενόμενου.
Οι φωτισμοί ικανοποιητικοί μου φαίνονται (δηλ αποδεκτοί) και γενικά τα λίγα πλάνα καλοστημένα. Αν τώρα από το video πήρε ένα still ΟΚ. Ποιό το πρόβλημα?
(Να σημειώσω ότι όταν παντρεύτηκα πριν 30 χρόνια, δεν πήρα επαγγελματία, αλλά προτίμησα να καλύψουν το γεγονός δυό φίλοι με σχεδόν μηδενική εμπειρία από γάμους και ελάχιστη φωτογραφική - με δυό δικές μου μηχανές και φακούς. Το αποτέλεσμα ήταν ώρες ώρες απογοητευτικό, αλλά ήταν επιλογή μας συνειδητή).
Αντίθετα στη βάφτιση του παιδιού μου τράβηξα προσωπικά και ανέθεσα σε έναν ξάδερφο που είχε κάμερα (μιλάμε για 1996). Η video λήψη παραδόξως ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ για ερασιτέχνη, από κάθε άποψη, πλάνων, ζουμ, κόσμου, προσώπων, συγγενών, ναού, και φυσικά του μωρού. Από τότε όσες λήψεις βίντεο σε βάφτιση έτυχε να κάνω (παράλληλα με τον επαγγελματία που είχε καλέσει ο φίλος) ήταν με "σενάριο" αυτό του ξαδέρφου. Και οι δικές μου φωτογραφίες ήταν για τα μέτρα μου μια χαρά.

Πού θέλω να καταλήξω?
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου (τώρα δηλαδή εκ των υστέρων). Επιλογή σου ήταν.

καλά κάνεις. Από τακτ τουλάχιστον.

Επίσης δεν καταλαβαίνω τα εντός quote...
Δηλαδή ρίχνεις ευθύνη στο φόρουμ?
Τι υπονοούμενα είναι αυτά?

Δεν έχετε και άδικο και θα συμπληρώσω ότι το φόρουμ και όσοι γράφουν εδώ δε φέρουν ευθύνη για τις προσωπικές μας επιλογές.
Ναι το αποτέλεσμα όσο μπορεί να κριθεί από ένα snapshot του video για αυτό σου είπα ανέβασε ένα μικρό πλάνο δε δείχνει πολύ καλό.
Είχες όμως την κρίση να επιλέξεις αλλά και να αξιολογήσεις όποιον σου γράφει και το τι σου γράφει.
Υπάρχουν μέλη με 10 ποστ και μέλη με χιλιάδες ποστ, οι πιο παλιοί έχουμε κάνει ένα ψυχογράφημα των περισσότερων μελών έστω
και πίσω από το πληκτρολόγιο και έτσι δίνουμε και διαφορετική σημασία στο τι γράφει ο καθένας.
Πριν λίγες μέρες τράβηξα με την rx100 σε fullhd τα βαφτίσια της ανιψιάς μου σε πολλές δύσκολες τεχνικά συνθήκες.
Είχα τη δυνατότητα για 4Κ αλλά δεν το ρίσκαρα για πολλούς λόγους και δικαιώθηκα όπως είχα τη δυνατότητα να δανειστώ και καλύτερες μηχανές και δεν το έκανα.
Πρέπει να ξέρεις τι θες και τι ζητάς.
Φιλικά Παναγιώτης.

Σορρυ καποιοι λετε οτι δεν βλεπετε μεμπτο στις λήψεις, δλδ στην φωτο που έβαλε με το μωρο που το λαδωνει ο παππας είναι γωνια λήψης αυτη ? τετοιες φωτογραφίες βγάζει ένας "παρεισακτος" που χωνεται ανάμεσα από τους

φωτογραφους με κινητό , όχι ο επίσημος φωτογραφος της βάπτισης που εχει ολο το γηπεδο υποτιθεται δικο του!!!

Το μωρο κοβεται στην μεση απο το μικροφωνο, δεν φαίνονται τα μάτια και η έκφραση του, λες και το μωρο δεν είναι ο πρωταγωνιστής της στιγμής αλλα βρεθηκε τυχαια στο πλανο!!!!

Ελεος! δλδ αν σας έδιναν αυτη την φωτογραφια απο τα βαπτήσια του γιου σας θα λέγατε ελα μωρε μην ειμαστε ψείρες!!! Οι φωτογραφίες χρωματικα είναι απαραδεκτες , και το τάιμινγκ οτι ναναι... πααμορφώσεις απίστευτες στις

άκρες , κομμένα πρόσωπα, μυτες, τα πάντα ολα ....

Το οτι απευθύνθηκε φυσικα ο φίλος σε κάποιον "επαγγελματια" συστημένο από το φόρουμ φυσικα δεν αφαιρει μερίδιο της ευθυνης από πάνω του!

Last edited:
προφανώς στις 100άδες jpg που παρέδωσε ο φωτογράφος θα υπήρχαν και άλλες καλύτερες και σίγουρα και άλλες που έχουν εμπόδια στα σημαντικά πρόσωπα.
Αλλά:
α. δεν έχουμε το σύνολο της δουλειάς για να κρίνουμε
β. έχουμε επιλεγμένες αποτυχημένες (ή "αποτυχημένες") λήψεις (και λίγες σε αριθμό) για να κρίνουμε
γ. δεν είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε site από χομπύστες και δεν κρίνουμε κανέναν εκτός αν μας ζητηθεί η κρίση μας από τον ίδιον. Ούτε επαγγελματία ούτε ερασιτέχνη.
δ. δεν είμαστε μεσίτες ούτε μεσάζοντες. Καλώς ή κακώς κάποιος κάπως προτάθηκε και με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του ενδιαφερόμενου επιλέχτηκε να διεκπεραιώσει μια σοβαρή εργασία, κεφαλαιώδους αξίας για τον ενδιαφερόμενο - και εκεί εγκειται και το σφάλμα της επιλογής του.

Σορρυ καποιοι λετε οτι δεν βλεπετε μεμπτο στις λήψεις, δλδ στην φωτο που έβαλε με το μωρο που το λαδωνει ο παππας είναι γωνια λήψης αυτη ? τετοιες φωτογραφίες βγάζει ένας "παρεισακτος" που χωνεται ανάμεσα από τους

φωτογραφους με κινητό , όχι ο επίσημος φωτογραφος της βάπτισης που εχει ολο το γηπεδο υποτιθεται δικο του!!!

Το μωρο κοβεται στην μεση απο το μικροφωνο, δεν φαίνονται τα μάτια και η έκφραση του, λες και το μωρο δεν είναι ο πρωταγωνιστής της στιγμής αλλα βρεθηκε τυχαια στο πλανο!!!!

φίλε μου
επειδή ο κάποιος που δεν είδε το μεμπτό είμαι εγώ να σου απαντήσω.
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μία και μοναδική φωτογραφία και ήταν από επαγγελματία μιλάμε για αποτυχία ολκής.
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μία και μοναδική φωτογραφία και ήταν από ερασιτέχνη συγχωρείται
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μεταξύ 500 άλλων καλύτερων η χειρότερων (στατιστικά και μόνο θα υπάρχουν τουλάχιστον 30 εξαιρετικές και 30 χειρότερες αν υπάρχει μια έστω μικρή σχέση με τη φωτογράφηση) το μόνο σφάλμα που βρίσκω είναι η μη καταστροφή της φωτογραφίας και η παράδοσή της στον πελάτη

και μια ακόμα παρατήρηση (σχολιασμός).

Απεχθάνομαι την εν γένει συμπεριφορά επαγγελματιών (και "επαγγελματιών") σε ιερά μυστήρια.
Κατά κανόνα, καταπατούν κάθε έννοια διακριτικότητας και ευγένειας και κάνουν κατάχρηση των δικαιωμάτων τους με μόνη δικαιολογία να βγάλουν καλές φωτογραφίες, ότι "έχουν αποστολή" ή "εγώ είμαι ο φωτογράφος".
Με τον χρόνο έχουν μάλιστα εξειδικευθεί στην αγένεια αυτή οπότε θεωρώ σπάνιο επαγγελματίας να καταφέρει να βγάλει μωρό με μικρόφωνο στο πρόσωπο.
Θα τους σπρώξουν όλους ώστε να πετύχουν.
Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι πιό συμπαθείς είναι οι "παρείσακτοι".
Όποτε έχω βγάλει σε γάμους και βαφτίσεις (πάντα για προσωπική χρήση) έχω φροντίσει να κάνω ότι μπορώ χωρίς να εμποδίσω κανέναν την ώρα του μυστηρίου, εκτός ίσως από τη χρήση του φλας.
Δυστυχώς έχοντας συνηθίσει στον "άκρατο επαγγελματισμό" έχουμε μάθει και να κρίνουμε το αποτέλεσμα βάσει των μεθόδων που θα εφαρμόζει ο καθένας.

Εδώ υπάρχει σοβαρό θέμα.

Ο φίλος που έχει παράπονα ήθελε ένα video ποιότητας αισθητικά και τεχνικά. Το στάνταρντ του ήταν πολύ υψηλό, υποψιάζομαι ήθελε ένα κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Αυτό που είχε ζητήσει όμως ήταν δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος, κάποιος να τραβήξει 4Κ την βάπτιση.

Για να έχεις κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Χρειάζεσαι άνθρωπο που έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, φωτογραφία, φωτισμό, cameraman.... Χρειάζεται ένας για ανοιχτά πλάνα και ένας για κοντινά.

Τώρα αν αυτή η βάπτιση ήταν γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας αυτά κοστίζουν. Δεν αρκεί μια 4Κ κάμερα στα χέρια ενός ερασιτέχνη.

Υπάρχουν ερασιτέχνες που πιθανόν να έχουν τέτοιες γνώσεις, και να κάνουν άψογη δουλειά, υπάρχει και η πιθανότητα να μην έχουν ικανότητες.

Έστω έχουμε μια βάπτιση άλλος μπορεί να την γυρίσει ντοκυμαντερίστικα, άλλος με νοσταλγική διάθεση, άλλος γρήγορα, άλλος αργά, άλλος εύθυμα, άλλος cool, πλάνα από πρόσωπα, χέρια κεριά ευαγγέλια για αυτό υπάρχουν μερικοί επαγγελματίες και μερικοί ερασιτέχνες που ξεχωρίζουν γιατί αγαπάνε το άθλημα και το ψάχνουν.

Μεγάλο λάθος πάντως να μη ζητήσεις δείγματα.

προφανώς στις 100άδες jpg που παρέδωσε ο φωτογράφος θα υπήρχαν και άλλες καλύτερες και σίγουρα και άλλες που έχουν εμπόδια στα σημαντικά πρόσωπα.
Αλλά:
α. δεν έχουμε το σύνολο της δουλειάς για να κρίνουμε
β. έχουμε επιλεγμένες αποτυχημένες (ή "αποτυχημένες") λήψεις (και λίγες σε αριθμό) για να κρίνουμε
γ. δεν είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε site από χομπύστες και δεν κρίνουμε κανέναν εκτός αν μας ζητηθεί η κρίση μας από τον ίδιον. Ούτε επαγγελματία ούτε ερασιτέχνη.
δ. δεν είμαστε μεσίτες ούτε μεσάζοντες. Καλώς ή κακώς κάποιος κάπως προτάθηκε και με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του ενδιαφερόμενου επιλέχτηκε να διεκπεραιώσει μια σοβαρή εργασία, κεφαλαιώδους αξίας για τον ενδιαφερόμενο - και εκεί εγκειται και το σφάλμα της επιλογής του.

φίλε μου
επειδή ο κάποιος που δεν είδε το μεμπτό είμαι εγώ να σου απαντήσω.
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μία και μοναδική φωτογραφία και ήταν από επαγγελματία μιλάμε για αποτυχία ολκής.
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μία και μοναδική φωτογραφία και ήταν από ερασιτέχνη συγχωρείται
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μεταξύ 500 άλλων καλύτερων η χειρότερων (στατιστικά και μόνο θα υπάρχουν τουλάχιστον 30 εξαιρετικές και 30 χειρότερες αν υπάρχει μια έστω μικρή σχέση με τη φωτογράφηση) το μόνο σφάλμα που βρίσκω είναι η μη καταστροφή της φωτογραφίας και η παράδοσή της στον πελάτη

και μια ακόμα παρατήρηση (σχολιασμός).

Απεχθάνομαι την εν γένει συμπεριφορά επαγγελματιών (και "επαγγελματιών") σε ιερά μυστήρια.
Κατά κανόνα, καταπατούν κάθε έννοια διακριτικότητας και ευγένειας και κάνουν κατάχρηση των δικαιωμάτων τους με μόνη δικαιολογία να βγάλουν καλές φωτογραφίες, ότι "έχουν αποστολή" ή "εγώ είμαι ο φωτογράφος".
Με τον χρόνο έχουν μάλιστα εξειδικευθεί στην αγένεια αυτή οπότε θεωρώ σπάνιο επαγγελματίας να καταφέρει να βγάλει μωρό με μικρόφωνο στο πρόσωπο.
Θα τους σπρώξουν όλους ώστε να πετύχουν.
Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι πιό συμπαθείς είναι οι "παρείσακτοι".
Όποτε έχω βγάλει σε γάμους και βαφτίσεις (πάντα για προσωπική χρήση) έχω φροντίσει να κάνω ότι μπορώ χωρίς να εμποδίσω κανέναν την ώρα του μυστηρίου, εκτός ίσως από τη χρήση του φλας.
Δυστυχώς έχοντας συνηθίσει στον "άκρατο επαγγελματισμό" έχουμε μάθει και να κρίνουμε το αποτέλεσμα βάσει των μεθόδων που θα εφαρμόζει ο καθένας.

Ορθα ομιλεις!!!

Θα συμφωνήσω με τον Σουπερσονικ.

Προφανώς τα καρέ που βλέπουμε είναι χαμηλής ποιότητας και δεν ξέρω κατα πόσο σώζωνται στην επεξεργασία. Αν όλο το βίντεο είναι της ίδιας ποιότητας δεν ειμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.
Αλλά αν έχουμε υψηλές απαιτήσεις, φροντίζουμε να κλείσουμε και κάποιον που είναι σε θέση να τις εκπληρώσει. Αν είμαστε τυχεροί και έχουμε έναν φίλο/γνωστό που είναι καλός και θα το κάνει δωρεάν ή για χαμηλή τιμή έχει καλώς. Αλλιώς η ποιότητα κοστίζει. Σε έναν γάμο που ήμουνα προσφατα, η φωτογράφος πήρε 3.500 . Όπως την είδα μάλιστα τράβηξε ελάχιστα καρέ. Στην όλη τελετή πχ. ζήτημα να τράβηξε 20 φωτογραφίες. Άφλασες με μια D4 και έναν 35αρη φακό. Αλλά όσες είδα είναι όλες μια και μια...

Το φόρουμ φυσικά και δεν φέρει καμμία ευθύνη για τις επιλογές των χρηστών.
Τα μυστήρια είναι στιγμές μοναδικές, οι μόνες που δεν μπορούν να επαναληφθούν.
Όταν αφήνονται στα χέρια άπειρων ή τραβηχτών του Σαββατοκύριακου που συμπληρώνουν μεροκάματο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί το "ατύχημα", τόσο απο τεχνικής αλλά περισσότερο απο αισθητικής πλευράς

Έχουμε τρία πλάνα (εικόνες) απο βίντεο.
Να κρίνουμε όλη τη δουλειά δεν γίνεται.

yannakas κριτήριο σου ήταν η gh4 και το 4k
Δεν γίνεται έτσι δουλειά αδερφέ....
Κρίμα...

yannakas κριτήριο σου ήταν η gh4 και το 4k
Δεν γίνεται έτσι δουλειά αδερφέ....
Κρίμα...

Λάθος συμπέρασμα. Γιατί τόσο επικριτέο που ήθελα να γυριστεί σε 4κ? ακόμα και σε 1080p τηλεόραση η εικόνα είναι ξυράφι. Το 4κ το ήθελα για να κάνω το μοντάζ εγώ, όπως το ήθελα, να ζουμάρω, να κάνω πάνιγκ.
Απλά σε κάθε χώρο υπάρχουν και πολλοί .... και μάλλον έπεσα σε ένα από αυτούς.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά σε βάφτιση με κίνηση και εμπόδια (μικρόφωνο, κολυμπήθρα) τόσα ατομα να παρεμβάλονται και μονο-κάμερο μου φαίνεται δύσκολο να μπορεί να υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα. Δεν έχουν στάνταρ κινήσεις ούτε οι ιερείς ούτε οι συμμετέχοντες και μισό μέτρο δεξιά ή αριστερά σε μονοκάμερο το έχασε όποιος και αν είναι
Εχεις κάποιο δείγμα από αντίστοιχη δουλειά?

Σαν δεύτερος φωτογράφος σε βάπτιση .. είχε υπάρξει πριν συνεννόηση με τους γονείς το πως κινηθούμε, το πλάνο μας ....
στη κολυμπήθρα υπήρχε μικρόφωνο ο ιερέας ο κουμπάρος και η νεωκόρος με αποτέλεσμα να μη φαίνεται σωστά το μωρό .. εκεί ο επαγγελματίας τι κάνει; δείχνει ασέβεια στο μυστήριο και τραβά τα μικρόφωνο; παρακαλεί τη νεωκόρο να μην μπαίνει μπροστά στο φακό; και αν δεν δίνει σημασία την τσουβαλιάζεις;
στο τραπεζάκι που άλλαζαν το μωρό είχαν πέσει πάνω του μάνα, γιαγιά, θεία και παππούς να τραβά φωτογραφίες και εγώ φυσικά να τους λέω σας παρακαλώ πρέπει να τραβήξουμε βίντεο πρέπει ο φωτογράφος να τραβήξει φωτογραφίες να έχετε αναμνηστικές με το μωρό σας και εκείνοι να μη παίρνουν χαμπάρι.
Ο παππούς θέλοντας να τραβήξει τις δικές του φωτογραφίες έσπρωχνε τον κάμεραμαν.
εκεί δείχνεις σεβασμό; τσακώνεσαι; ή τους λες μετά λυπάμαι μα εσείς σταθηκατε εμπόδιο;

Σαν δεύτερος φωτογράφος σε βάπτιση .. είχε υπάρξει πριν συνεννόηση με τους γονείς το πως κινηθούμε, το πλάνο μας ....
στη κολυμπήθρα υπήρχε μικρόφωνο ο ιερέας ο κουμπάρος και η νεωκόρος με αποτέλεσμα να μη φαίνεται σωστά το μωρό .. εκεί ο επαγγελματίας τι κάνει; δείχνει ασέβεια στο μυστήριο και τραβά τα μικρόφωνο; παρακαλεί τη νεωκόρο να μην μπαίνει μπροστά στο φακό; και αν δεν δίνει σημασία την τσουβαλιάζεις;
στο τραπεζάκι που άλλαζαν το μωρό είχαν πέσει πάνω του μάνα, γιαγιά, θεία και παππούς να τραβά φωτογραφίες και εγώ φυσικά να τους λέω σας παρακαλώ πρέπει να τραβήξουμε βίντεο πρέπει ο φωτογράφος να τραβήξει φωτογραφίες να έχετε αναμνηστικές με το μωρό σας και εκείνοι να μη παίρνουν χαμπάρι.
Ο παππούς θέλοντας να τραβήξει τις δικές του φωτογραφίες έσπρωχνε τον κάμεραμαν.
εκεί δείχνεις σεβασμό; τσακώνεσαι; ή τους λες μετά λυπάμαι μα εσείς σταθηκατε εμπόδιο;

To μυστήριο είναι μυστήριο. Αν τώρα οι γονείς του μωρού, αποφασίζουν να γυρίσουν το Pulp Fiction, ο Ταραντίνο έχει το γενικό πρόσταγμα. Φωνάζει cut, ξαναβάζει τον παπά να βουτάει με δραματικό τρόπο το μωρό, ξεκινάει με πλάνο από τα τακούνια προς τις γάμπες της νονάς, δείχνει το περίστροφο που χουφτώνει o ζηλιάρης σύζυγος, και φυσικά το θλιμμένο βλέμμα του εραστή της νονάς που βλέπει την αγαπημένη του και δεν μπορεί να της δείξει την αγάπη του επειδή είναι ανάμεσα στο πλήθος...........

Το μυστήριο προβλέπει και παπά και κολυμπήθρα και μικροφωνο και ολα. Αν εισαι σωστός θα κανεις δουλειά με ολα αυτά. Αλλιως καντε βάφτιση στο δημαρχείο.

Τελικά ποιος είναι ο σκοπός της τελετής; Να βαφτιστεί το μωρό ή να βγουν φωτογραφίες;

Υπάρχει και αλλη λυση.
Νοικιάζεις ολο το καστ και το σκηνοθέτη μαζι.

Status
Not open for further replies.