προφανώς στις 100άδες jpg που παρέδωσε ο φωτογράφος θα υπήρχαν και άλλες καλύτερες και σίγουρα και άλλες που έχουν εμπόδια στα σημαντικά πρόσωπα.
Αλλά:
α. δεν έχουμε το σύνολο της δουλειάς για να κρίνουμε
β. έχουμε επιλεγμένες αποτυχημένες (ή "αποτυχημένες") λήψεις (και λίγες σε αριθμό) για να κρίνουμε
γ. δεν είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε site από χομπύστες και δεν κρίνουμε κανέναν εκτός αν μας ζητηθεί η κρίση μας από τον ίδιον. Ούτε επαγγελματία ούτε ερασιτέχνη.
δ. δεν είμαστε μεσίτες ούτε μεσάζοντες. Καλώς ή κακώς κάποιος κάπως προτάθηκε και με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του ενδιαφερόμενου επιλέχτηκε να διεκπεραιώσει μια σοβαρή εργασία, κεφαλαιώδους αξίας για τον ενδιαφερόμενο - και εκεί εγκειται και το σφάλμα της επιλογής του.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σορρυ καποιοι λετε οτι δεν βλεπετε μεμπτο στις λήψεις, δλδ στην φωτο που έβαλε με το μωρο που το λαδωνει ο παππας είναι γωνια λήψης αυτη ? τετοιες φωτογραφίες βγάζει ένας "παρεισακτος" που χωνεται ανάμεσα από τους
φωτογραφους με κινητό , όχι ο επίσημος φωτογραφος της βάπτισης που εχει ολο το γηπεδο υποτιθεται δικο του!!!
Το μωρο κοβεται στην μεση απο το μικροφωνο, δεν φαίνονται τα μάτια και η έκφραση του, λες και το μωρο δεν είναι ο πρωταγωνιστής της στιγμής αλλα βρεθηκε τυχαια στο πλανο!!!!
φίλε μου
επειδή ο κάποιος που δεν είδε το μεμπτό είμαι εγώ να σου απαντήσω.
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μία και μοναδική φωτογραφία και ήταν από επαγγελματία μιλάμε για αποτυχία ολκής.
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μία και μοναδική φωτογραφία και ήταν από ερασιτέχνη συγχωρείται
Αν από την βάφτιση δόθηκε η παραπάνω μεταξύ 500 άλλων καλύτερων η χειρότερων (στατιστικά και μόνο θα υπάρχουν τουλάχιστον 30 εξαιρετικές και 30 χειρότερες αν υπάρχει μια έστω μικρή σχέση με τη φωτογράφηση) το μόνο σφάλμα που βρίσκω είναι η μη καταστροφή της φωτογραφίας και η παράδοσή της στον πελάτη
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
και μια ακόμα παρατήρηση (σχολιασμός).
Απεχθάνομαι την εν γένει συμπεριφορά επαγγελματιών (και "επαγγελματιών") σε ιερά μυστήρια.
Κατά κανόνα, καταπατούν κάθε έννοια διακριτικότητας και ευγένειας και κάνουν κατάχρηση των δικαιωμάτων τους με μόνη δικαιολογία να βγάλουν καλές φωτογραφίες, ότι "έχουν αποστολή" ή "εγώ είμαι ο φωτογράφος".
Με τον χρόνο έχουν μάλιστα εξειδικευθεί στην αγένεια αυτή οπότε θεωρώ σπάνιο επαγγελματίας να καταφέρει να βγάλει μωρό με μικρόφωνο στο πρόσωπο.
Θα τους σπρώξουν όλους ώστε να πετύχουν.
Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι πιό συμπαθείς είναι οι "παρείσακτοι".
Όποτε έχω βγάλει σε γάμους και βαφτίσεις (πάντα για προσωπική χρήση) έχω φροντίσει να κάνω ότι μπορώ χωρίς να εμποδίσω κανέναν την ώρα του μυστηρίου, εκτός ίσως από τη χρήση του φλας.
Δυστυχώς έχοντας συνηθίσει στον "άκρατο επαγγελματισμό" έχουμε μάθει και να κρίνουμε το αποτέλεσμα βάσει των μεθόδων που θα εφαρμόζει ο καθένας.