- 17 June 2006
- 12,626
- Διάφοροι υπάλληλοι αντιποιούνται το δικηγορικό λειτούργημα, παριστάνοντας τους δικηγόρους.
Αυτούς τους τόκους τους πλήρωσα και γω με το εξτρά επιτόκιο.Κι εμένα μου έστειλε επιστολή ένα αθηναϊκό ...δικηγορικό γραφείο, στην αλλαγή παρόχου από φορθνετ έγινε ένα μπέρδεμα και ξεχάστηκε ο τελευταίος λογαριασμός και τον πλήρωσα 15 μέρες μετά τη λήξη.... μου ζητούσαν δε και τόκους υπερημερίας... πρέπει να τους υπολόγισαν με ένα επιτόκιο κοντά στο 17%, αντί του ισχύοντος 8,75%, αλλά για 1 ευρώ δεν θα καθόμουν να τους μάθω πώς να υπολογίζουν τόκους υπερημερίας. Καλή μόδα αυτή με τα δικηγορικά γραφεία και τις επιστολές τους. Πάντως όταν πήρα τηλέφωνο για εξηγήσεις σίγουρα δεν μιλούσα με συνάδελφο.
Καλός πελάτης ο διάολος?
Κι εμένα μου έστειλε επιστολή ένα αθηναϊκό ...δικηγορικό γραφείο, στην αλλαγή παρόχου από φορθνετ έγινε ένα μπέρδεμα και ξεχάστηκε ο τελευταίος λογαριασμός και τον πλήρωσα 15 μέρες μετά τη λήξη.... μου ζητούσαν δε και τόκους υπερημερίας... πρέπει να τους υπολόγισαν με ένα επιτόκιο κοντά στο 17%, αντί του ισχύοντος 8,75%, αλλά για 1 ευρώ δεν θα καθόμουν να τους μάθω πώς να υπολογίζουν τόκους υπερημερίας. Καλή μόδα αυτή με τα δικηγορικά γραφεία και τις επιστολές τους. Πάντως όταν πήρα τηλέφωνο για εξηγήσεις σίγουρα δεν μιλούσα με συνάδελφο.
όταν αποφασίσει κάποιος να μην πληρώσει θα πρέπει να ανεχτεί 6 μήνες με ένα χρόνο οχλήσεις ,, μετά αρχείο ..
εκτός και μιλάμε για κανα 200αρι χιλιάρικα οπότε σε απείλουν με φυλάκιση , μπάς και δώσεις κανα φράγκο ,,
NAI το ξέρω το μόνο μέσο πίεσης είναι η ακίνιτη περιουσία ,,Αν δεν εχεις περιουσιακά στοιχεία στο ονομά σου δεν μπορουν να σου κάνουν τιποτα.. ούτε προβλέπεται φυλάκιση για χρέη προς τράπεζες (Πιστέψτε με αν ηταν έτσι ο Κορυδαλλός θα έπρεπε να ήταν τετραπλάσιος σε έκταση )
Ομως
-- Μπαινεις στον Τειρεσια, με οτι συνεπειες (δεν ξαναβλεπεις δανειο ουτε με τηλεσκοπιο). Και φαντάσου π.χ να χρειαζεσαι λεφτά για καποιο σοβαρό θέμα υγειας, ειτε προσωπικά ειτε για την οικογένεια σου και να μην εχεις χρήματα
-- Ακομα και οι υποθέσεις που μπαινουν στο "αρχειο", ανα διαστήματα αναψηλαφώνται ειδικα εαν τα χρωστούμενα ποσά ειναι μεγάλα.. Οποτε αν π.χ καποιος βρεθει ξαφνικά με περιουσια ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα το μυριστουν τα λαγωνικά της Τράπεζας και θα αρχισει παλι η ιδια ιστορία
-- Υπαρχει παντα το σενάριο η εταιρεια που εργαζεσαι να αλλαξει τραπεζα μισθοδοσιας ή αν αλλάξεις εργασία να βρεθεις να πληρώνεσαι από την τράπεζα στην οποία χρωστάς ενα σκασμο λεφτά... Epic fail ... Θα ξαναδεις μισθο του Αγιου.. ανήμερα
-- Υποθηκευουμε το μελλον τον παιδιών μας.. μιας και οι τραπεζες αργουν να ξεχασουν, ειδικά τα μεγάλα ποσα..
Γιαυτους τους λόγους .. μακρυά. Οπου φτάνει το χερι μας (αντε λιγο παραπάνω αν υπάρχει πραγματική ΑΝΑΓΚΗ αλλά μέχρι εκεί..)
-- Υπαρχει παντα το σενάριο η εταιρεια που εργαζεσαι να αλλαξει τραπεζα μισθοδοσιας ή αν αλλάξεις εργασία να βρεθεις να πληρώνεσαι από την τράπεζα στην οποία χρωστάς ενα σκασμο λεφτά... Epic fail ... Θα ξαναδεις μισθο του Αγιου.. ανήμερα
-- Υποθηκευουμε το μελλον τον παιδιών μας.. μιας και οι τραπεζες αργουν να ξεχασουν, ειδικά τα μεγάλα ποσα..
5. Απαγορεύεται στις Εταιρείες να ενεργούν πράξεις, οι οποίες ασκούνται αποκλειστικά από δικηγόρους ή δικαστικούς επιμελητές, όπως έρευνα στα υποθηκοφυλακεία ή κτηματολογικά γραφεία, παράσταση σε δημόσιες αρχές, κοινοποίηση δικαστικών ή εξώδικων πράξεων, κίνηση διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης ή με οποιονδήποτε τρόπο συμμετοχή σε αυτήν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων (ν.δ. 3026/1954, ΦΕΚ 235 Α´) και του Κώδικα Δικαστικών Επιμελητών (ν. 2318/1995, ΦΕΚ 126 Α´), όπως εκάστοτε ισχύουν. Απαγορεύεται στις Εταιρείες να αναθέτουν τη δικαστική διεκδίκηση των οφειλών σε δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές της δικής τους επιλογής, έργο που ανήκει αποκλειστικά στους δανειστές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.