Και τι να τα κάνεις τα πόδια (βιδωτά είνα?).
Εάν θέλεις σταθερότητα ρίξε μια ραφή θερμόκολλα.
Πάντως μπορείς να χώσεις ανάμεσα στα ποδαρικά σύρματα.
Π.χ ότι περισσεύει από πυκνωτάκια... και να κολλήσεις μετά πάνω και κάτω από την πλακέτα.
Δεν μπλέκεις και τελειώνεις σε 5'
Καλά αυτοί ζητάνε 500 ντάλαρς και φκιάνουνε τέτοια χαζά???
Και πούσε, αύριο Μ.Παρασκευή.
Δεν τρυπάμε, δεν κόβουμε.
Κόλλα τους ακροδέκτες ίσα ίσα, ξύσε λίγο τους διαδρόμους κοντα στις 3 τρύπες και μετά πάρε ένα καλώδιο και παραλλήλισέ το στα ποδαράκια. Θα το κολλήσεις απ' τη μια στον ξυσμένο χαλκό κι απ' την άλλη στο χοντρό μέρος των ποδιών (πάνω πάνω)
Μήπως είναι ανάποδα η ψύκτρα? Αν όχι κάνε μια τρύπα! Επισης οι ψύκτρες έχουν 2 μεταλλικές βάσεις 3χιλ.(επίσης μετακινούνται από την μία πλευρά στην άλλη, σφηνωτές) και κολλάνε στην πλακέτα με καλάι, χρησημοποίησε λίγο γιατί εγώ έβαλα αρκετό για καλύτερα αλλά όταν χρειάστηκε να την βγάλω δεν έβγαινε με τίποτα......
Τα πόδια είναι πρεσσαριστά, αλλά δεν βγαίνουν να πάνε από την άλλη μεριά. Είναι σχεδόν ένα σώμα...
Πάντως ο κατασκευαστής το έχει φτιάξει μάλλον να περνάνε οι ακροδέκτες μέσα από τις τρύπες της πλακέτας, διότι φαίνεται ότι στο ψυγείο η πάνω τρύπα είναι ελεύθερη
Εγώ βλέπω στην δεξιά ψύκτρα και μία ακόμα τρύπα πάνω από το τρανζίστορ.
Μήπως λοιπόν οι μάγκες κατά το μοντάζ τρύπησαν την ψύκτρα χαμηλώτερα και κόλλησαν το τρανζίστορ παρακάτω;
Πάντως αν τα πόδια πατάνε στις πίστες δεν υπάρχει πρόβλημα να κολληθεί όπως είναι.
Όπως είπε και κάποιος φίλος , για ψυχολογικούς λόγους, κόλλα ένα σύρμα μέσα στην τρύπα να ακουμπάει και στα πόδια του τρανζίστορ.
Έλα μη σκας για κάτι τόσο μικρό όπως τα ηλεκτρονια.
ναι βρε Βάγγο
έχει 3 τρύπες.
Στην δική μου φωτό το έχω στην πιό πάνω τρύπα και έτσι πάει ψηλά και πατάει όλο. Υπόψη ότι το ψυγείο έχει και ένα τετραγωνάκι του κομμένο στο κάτω μέρος.
Στη φωτό τους το έχουν στην μεσσαία τρύπα και περισσεύει η πάνω που φαίνεται. Αυτό κάνει τα πόδια να προεξέχουν κάτω από την πλακέτα, αλλά επειδή υπάρχει το κομμένο τετραγωνάκι (όπως στην φωτό που έβαλε ο άλλος φίλος) το τρανζιστόρι έχει ένα μέρος από την πλάτη του ...εκτεθειμένο.