Πώς παίζω άυλα αρχεία μουσικής στον ενισχυτή;

Απάντηση: Re: Πώς παίζω άυλα αρχεία μουσικής στον ενισχυτή;

......Μπα δεν!!!!!
Πηγα επι τοπου και το συνεδεσα.....μουγκα στην στρουγκα.
Σωκ δοκιμασες σε αντροϊντ ταμπλετ και δουλεψε απο otg σε dac ή πρεπει να εχουμε μετρατοπη σε spdif και μετα σε dac???

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98905-Android-computer-as-audio-source

[url]http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/114854-Android-and-IOS-usb-player

[/URL]

Last edited:
Σε samsung s2 παντως δεν παιζει σιγουρα με απλο καλωδιο (μινι usb σε θηλυκο usb καπο κει σε dac)
Θα δοκιμασω αυριο με otg, αλλα μαλλον θα την ξαναφαω την ...χυλοπιτα!!

Ρε σεις να το ψαξουμε λιγο ....γιατι αραγε δεν παιζει?????
Κλειδωμενο το εχουν το αντροϊντ ή τα ντακ δεν μπορουν να διαβασουν τα data που στελνει...???
Οταν εβαλα το ντακ στο ταμπλετ δεν ξεκιναγε καν το τραγουδι και μου εβγαζε μηνυμα "μη υποστηριζομενος τυπος αρχειου"....με το που το ξεσυνεδεα αμεσως αχιζε να παιζει απο τα ηχειακια του.
Και ναι...οταν βαλεις σκετο το καλωδιο παλι παιζει ....σαν να παιρνει καποια εντολη απο το dac και σιωπα ηχηρως....πως γινεται αυτο μαμω τα κουταλοπηρουνα που τρωω!!!

Σε samsung s2 παντως δεν παιζει σιγουρα με απλο καλωδιο (μινι usb σε θηλυκο usb καπο κει σε dac)
Θα δοκιμασω αυριο με otg, αλλα μαλλον θα την ξαναφαω την ...χυλοπιτα!!

Ρε σεις να το ψαξουμε λιγο ....γιατι αραγε δεν παιζει?????
Κλειδωμενο το εχουν το αντροϊντ ή τα ντακ δεν μπορουν να διαβασουν τα data που στελνει...???
Οταν εβαλα το ντακ στο ταμπλετ δεν ξεκιναγε καν το τραγουδι και μου εβγαζε μηνυμα "μη υποστηριζομενος τυπος αρχειου"....με το που το ξεσυνεδεα αμεσως αχιζε να παιζει απο τα ηχειακια του.
Και ναι...οταν βαλεις σκετο το καλωδιο παλι παιζει ....σαν να παιρνει καποια εντολη απο το dac και σιωπα ηχηρως....πως γινεται αυτο μαμω τα κουταλοπηρουνα που τρωω!!!

Χρειάζεσαι όμως κι ένα player σαν αυτό...δεν παίζεις από το δικό του.
Κι έχεις κι όλες τις αναλύσεις..
(Εχει trial για να το δοκιμάσεις πρώτα,δεν χρειιάζεται να το αγοράσεις.)

Re: Απάντηση: Re: Πώς παίζω άυλα αρχεία μουσικής στον ενισχυτή;

Χρειάζεσαι όμως κι ένα player σαν αυτό...δεν παίζεις από το δικό του.
Κι έχεις κι όλες τις αναλύσεις..
(Εχει trial για να το δοκιμάσεις πρώτα,δεν χρειιάζεται να το αγοράσεις.)
Σωκράτη με εξέπληξες τώρα! :rolleyes:
Πολύ ωραίο! :firstprize:
Γεγονός, έχω μείνει πολύ πίσω όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία.
Πρέπει να πάω σχολείο από την αρχή! :furious3:

Να'σαι καλά! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Πώς παίζω άυλα αρχεία μουσικής στον ενισχυτή;

Να'σαι καλά! -bye-

Μαϊκ το θεμα δεν ειναι μονο τα τηλεφωνα ....πλεον ειναι και οι ταμπλετες που υπαρχουν σχεδον παντου.
Πηρα μια στην γυναικα μου και μαλλον με βλεπω και μενα με τετοια.
Ε... να μην παιζει και λιγη μουσικουλα??(α ρε φαπες που μας χρειαζονται:flipout: )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πώς παίζω άυλα αρχεία μουσικής στον ενισχυτή;

Να'σαι καλά! -bye-

:ernaehrung004:

Οκ το κατεβασα και αυριο θα το δοκιμασω...ειδωμεν ή μαλλον ακουσωμεν!!!

Περιμένουμε review!

Παίδες, περιττό να σας πω ότι έχω χάσει τη μπάλα... :confused:
...δουλεύει ή δεν δουλεύει σε anfroid...δουλεύει ή δεν δουλεύει σε Samsung...συγκεκριμένοι android players...:chinscratch:

Παίδες, περιττό να σας πω ότι έχω χάσει τη μπάλα... :confused:
...δουλεύει ή δεν δουλεύει σε anfroid...δουλεύει ή δεν δουλεύει σε Samsung...συγκεκριμένοι android players...:chinscratch:

Σύμφωνα πάντως με τα γατιά του Head-fi,το tablet δουλεύει σίγουρα με τον player που βάλαμε παραπάνω.
Το ACE 3,δεν ξέρω,αν είναι ίδιο με το s3 τότε δουλεύει κι αυτό.
Εδώ η λίστα για να δουν όλοι οι φίλοι αν δουλεύουν οι συσκευές τους με αυτόν τον τρόπο.
Κι εδώ τα δοκιμασμένα dac με Galaxy s3 με τον στοκ player.

Ρε παιδιά όλες αυτές οι λύσεις πολύ καλές ... (Δεν είχα ιδέα ότι είχανε βγάλει και USB audio player.. Είχα μείνει στο recorder που σαφώς δεν βολεύει για αναπαραγωγή)... Αλλά απαιτούν μια κάποια περισσότερη ενασχόληση με το θέμα και μπορεί και να μην λειτουργούν πάντα καλά. Ακόμα τουλάχιστον, μιας και το USB audio στο android βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
Η αγορά ενός φτηνού νετμπουκ το οποίο θα συνδεθεί με τον ενισχυτή είτε οπτικά είτε με μια uca222 πχ (ως η απολύτως φθηνότερη λύση) δεν είναι δυνατή;
Εννοείται πως το νετμπουκ θα παραμένει κοντά στο σύστημα...

Ρε παιδιά όλες αυτές οι λύσεις πολύ καλές ... (Δεν είχα ιδέα ότι είχανε βγάλει και USB audio player.. Είχα μείνει στο recorder που σαφώς δεν βολεύει για αναπαραγωγή)... Αλλά ασπαστούν μια κάποια περισσότερη ενασχόληση με το θέμα και μπορεί και να μην λειτουργούν πάντα καλά. Ακόμα τουλάχιστον που το USB audio στο android βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
Η αγορά ενός φτηνού νετμπουκ το οποίο θα συνδεθεί με τον ενισχυτή είτε οπτικά είτε με μια uca222 πχ (ως η απολύτως φθηνότερη λύση) δεν είναι δυνατή;
εννοείται πως το νετμπουκ θα παραμένει κοντά στο σύστημα...

Μιχάλη μου,ναι,αλλά εδώ λέμε για τις ήδη υπάρχουσες συσκευές.
Στην λίστα θα δεις πως πολλά δεν χρειάζονται καν τον USB player,παίζουν με τον στοκ.
Τι χάνει κανείς να δοκιμάσει;
Στο νήμα του head-fi έχουν ψάξει τα πάντα (300 σελίδες...) και οι λίστες είναι σίγουρες.
Καθαρίζει κανείς λοιπόν με 5 ευρώ για το otg καλώδιο για σύνδεση με το usb dac (ή με κάτι παραπάνω για το iPhone,iPad,το αυθεντικό Camera kit που χρειάζεται κάνει κανα 30άρι και τα αντίγραφα 5-10 ευρώ.)
Συν το κόστος του μετατροπέα από USB σε spdif (κανα 15άρι έχουν τα muse πχ) αν δεν υπάρχει dac με usb είσοδο και διαθέτει μόνο spdif.
Οπότε αν ήδη υπάρχει ένα Tablet,είναι ελάχιστο το έξοδο,δοκιμή μπορεί να γίνει αφού το app είναι trial...μόνη σπατάλη κάποιος ελάχιστος χρόνος.

ΥΓ.
Στα πολύ συν οτι μπορεί κανείς να την βγει στον υπερηχα,ένα ταμπλετ είναι πιο όμορφο από το Logi :flipout:

Last edited:
Διονύση και λοιπά καλόπαιδα... αν μπερδεύεσθε με τα otg, usb/spdif κλπ. και επειδή είδα ότι το κόστος ανεβαίνει, τότε καλύτερα είναι να πάμε σε μια απλούστερη λύση, αυτή του blue-tooth dac...εξαιρετικό είναι αυτό, που βγαίνει και από ελληνική εταιρεία :http://www.crystalaudiovideo.com/ProductDetails/Blu-DAC-UK.aspx στα 70 ευρώ, ενώ αν θέλουμε φθηνότερο, έχω δει ότι έχει κάτι ανάλογο και η logitech, περίπου στα 30 ευρώ....

Με δυό λόγια, συνδέεις το πραγματάκι με ένα καλώδιο ´mini jack σε δύο rca' πάνω στον ενισχυτή σου και του στέλνεις από απόσταση -μέχρι και 10 μέτρων- ασύρματο ψηφιακό σήμα από το κινητό, το λαπτοπ, την ταμπλέτα ή και το πισι σου (εφ´όσον το τελευταίο έχει bt) ...

Σπυρετο μου εγω 5ο ντακ δεν αγοραζω .....προτιμω να φαω ενα μαγκαλι καρβουνα (αναμενα κιολας):flipout:

Παντως μου κανει εντυπωση που ο Διονυσης αναφερει οτι παιζει με χαμηλη ενταση το ταμπλετ και το κουνητο.....εγω το S2 μεχρι και σε φορητο (JVC "μπαζουκας¨) το εχω συνδεσει και χαλαγε τον κοσμο:guitarist:

Διονύση, υπάρχει και η λύση του του Blu Ray Player. Πλέον τα περισσότερα παίζουν μουσική ή αρχεία γενικότερα από USB. Παίρνεις ένα, για παράδειγμα αυτό από τον Κωτσόβολο ή το πλαίσιο, του συνδέεις το USB που θέλεις, στικάκι ή σκληρό δίσκο, και στέλνεις τη μουσική μέσω ψηφιακής εξόδου στον ενισχυτή σου.

Διονύση, υπάρχει και η λύση του του Blu Ray Player. Πλέον τα περισσότερα παίζουν μουσική ή αρχεία γενικότερα από USB. Παίρνεις ένα, για παράδειγμα αυτό από τον Κωτσόβολο ή το πλαίσιο, του συνδέεις το USB που θέλεις, στικάκι ή σκληρό δίσκο, και στέλνεις τη μουσική μέσω ψηφιακής εξόδου στον ενισχυτή σου.

Α ρε τι κανει το φορουμ:firstprize:
Εμ το πιο απλο δεν σκεφτηκαμε!!
Μπραβο βρε Κωστα...το αυγο του Κολομβου:SFGSFGSF:

Διονύση και λοιπά καλόπαιδα... αν μπερδεύεσθε με τα otg, usb/spdif κλπ. και επειδή είδα ότι το κόστος ανεβαίνει, τότε καλύτερα είναι να πάμε σε μια απλούστερη λύση, αυτή του blue-tooth dac...εξαιρετικό είναι αυτό, που βγαίνει και από ελληνική εταιρεία :http://www.crystalaudiovideo.com/ProductDetails/Blu-DAC-UK.aspx στα 70 ευρώ, ενώ αν θέλουμε φθηνότερο, έχω δει ότι έχει κάτι ανάλογο και η logitech, περίπου στα 30 ευρώ....

Αυτό το μαραφέτι το έχω (μάλιστα είχα ανοίξει και σχετικό νήμα...) όμως πρέπει το pc να είναι στο οπτικό του πεδίο και όχι πολύ μακριά όπως λέει ο skakinen ότι είναι το pc του... Επιπλέον δε βλέπω το λόγο να μην υπάρχει επιτραπέζιο media player, έτσι κι αλλιώς και σχετικά φθηνά είναι και έχουν πολύ μικρό foot-print πλέον όλα...