πως περασαμε στα 3α Γενεθλια!!!!!

Re: 3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

Αγαπητέ Larry εισαι τόσο γλυκός που πρέπει να βάλεις τη φωτό σου κατω απο το ονοματακί σου...είχες παρει το ρόλο του φωτογράφου χθες,που παρεμπιπτόντως υπέροχες όλες οι φωτό καθώς και τα σχολία σου..έριξα πολυ γέλιο βλεποντάς τες...!!Να'σαι καλά και να συνεχίσεις να ομορφαίνεις με το humor σου τους ανθρώπους γύρω σου..
Όσο για τα ταξίδια αναρωτιεμαι,αν πληροφορήθηκες απο κάπου ότι είναι η αδυναμία μου..Καναδα όμως έχω πάει...μήπως να αλλάξουμε προορισμό???;-))

Υ.Γ...είμαι σίγουρη πως θα ειναι ανεκτίμητη:-)

Γλυκέ Λαρρούκο σβήσε τα μηνύματά μου τώρα που μας νοικοκύρεψες-bye-

Τα εγραψα και στην Μουσικη να τα πω και εδω

μια ακομη εκδηλωση του AvClub τιμηθηκε με τον καλυτερο τροπο απο τα μελη του..το ευχαριστω ειναι φτωχο ειδικα οταν πρεπει να το απευθυνεις σε ανθρωπους που βοηθησαν να πραγματοποιηθει...

Πρωτα απο ολα απο τα απλα μελη που πηραν τις παρεες τους, τους ανθρωπους τους, τους φιλους τους και ηρθαν

Στον Μανωλακο που βρηκε τον χωρο (αποδειχθηκε μικρος) που ομως μας χωρεσε ολους

Στα παιδια στα decs που επαναπροσδιόρισαν την Μουσικη που πρεπει να παιζουν τα clubs ωστε αντι στις 5 το πρωι να κλεινουν στις 1:flipout::flipout:

και σε ολοι την παλιοσειρα που συνεχεια συζητούσαν και ζητούσαν ολο και περισσοτερες συναντησεις και εκδηλωσεις...

Στα ονοματα δεν τα παω καλα.......δεν θα πω κανεναν μην ξεχασω κανεναν....Σας ευχαριστουμε ολους και σας περιμενουμε παλι σε μελλοντικες εξισου ωραιες βραδιες σαν την χτεσινη..

μια ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ..... Κωστα Ποτακιδη σε ευχαριστουμε για την παρουσια σου....Λεει πολλα ...ηρθες απο μακρια για κατι που αγαπας πολυ ...προχωραμε

Last edited:
Απάντηση: Re: 3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

είχες παρει το ρόλο του φωτογράφου χθες,που παρεμπιπτόντως υπέροχες όλες οι φωτό

:eek::eek::eek:

Λάρρυ,

Λοιπόν, για τις φώτος σου, κάτσε να στα πω διαδικτυακά:

$%#$@#:behead:$%$#@@@@!%%###:bigcry:&^%&*(%%#@#:violent-smiley-030::violent-smiley-030:(*)&^&%$&(&#@!!:rifle:

Κατά τα άλλα, μου άρεσαν πολύ!!!!!!:flipout::flipout:

Δεν πρόλαβα και πολλά πολλά από τα τρίτα γενέθλια, μια και κατέφτασα κατά τις 3.30.

Τουλάχιστον παρέδωσα το πολύτιμο φορτίο μου στον Tzimisce, είδα και από κοντά Μανωλάκο, Πολυχρονίδη, Μπάιρα, Κουν, Ηλία, Δημητρακούδη, Δημήτρη Θ. και Άκη 96. Κάτι είναι κι αυτό.

Κι απ' ό,τι έμαθα, πρόλαβα το καλύτερο μέρος του προγράμματος, το σετ του Μπάιρα! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: 3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

:eek::eek::eek:

Λάρρυ,

Λοιπόν, για τις φώτος σου, κάτσε να στα πω διαδικτυακά:

$%#$@#:behead:$%$#@@@@!%%###:

Κατά τα άλλα, μου άρεσαν πολύ!!!!!!:flipout::flipout:

οταν μιλαει η stefania24 εσυ τουμπεκι ψιλοκομμενο:flipout:

αμα με βλεπει σαν τον Νewton σε χαλαει?:BDGBGDB55:

καθησα 3 ωρες και τις χαλαγα να μην νοιωσετε μειονεκτικά:guitarist::guitarist:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

Μά οι ´πειραγμένες´φωτογραφίες έχουν αξία μάναμ.:grandpa:
Ασε πού το Σκούρο Κολλητό Μπλουζάκι τού Μανωλάκου έκανε μεγάλη αντίθεση με το Κοκκινο και σέ δυσκόλευε.:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: πως περασαμε στα 3α Γενεθλια!!!!!

Kαλά ρε σείς ο Δημήτρης Θ. τι ώρα έφυγε??
Ουτε ο Γκρούμ πού φέρνει λευκά σεντόνια και Πρωινό στά δωμάτια δέν εχει τετοια προσήλωση...:flipout::flipout:

Εδώ όταν μου ήρθε στη Θεσσαλονίκη στον Τρυποκάρυδο, του έλεγε η σερβιτόρα κάνε πιο εκεί να σφουγγαρίσω...:flipout::flipout:

Ήταν πολύ όμορφα, σχεδόν οικογενειακά, θα έλεγα. Ο καιρός ήταν θαύμα και πολλοί από 'μας διαλέξαμε να καθίσουμε έξω στη δροσούλα (καλά, όχι μόνο αποκλειστικά για την καλοκαιρία........άτιμε Αβραάμ :slapface:)

Η μουσική που παίζαν τα παιδιά, πάντως, μια χαρά ακουγόταν και έξω...:grinning-smiley-043

Ακόμα, όμως, πιο καλό ήταν το κλίμα ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ. Παλιά και νέα. Εγκαρδιότητα, όρεξη για κουβεντούλα και χαβαλέ, χαιρετούρες, πειράγματα, γενικά υπήρχε κάθε απαραίτητο συστατικό για να γίνει η παρέα μας πιο γλυκιά και από την τούρτα που κόψαμε, η οποία ήταν υπέροχη.

Κακά τα ψέμματα, παιδιά, καλά είναι και τα fora και τα msn και τα τηλέφωνα, αφού ο τρόπος ζωής μας έχει καταντήσει τόσο φρενήρης, αλλά, αυτή η προσωπική επαφή έχει ασύγκριτη χάρη. Βέβαια, δεν παραγνωρίζω ούτε υποβιβάζω το γεγονός ότι η γνωριμία μας οφείλεται στην ''στέγη'' που μας προσφέρει διαδικτυακά το AVclub, αλλά στην τελική, αυτός θα έπρεπε να είναι ο προορισμός κάθε φόρουμ, όσο το επιτρέπουν, βέβαια, και οι αποστάσεις. Ωστόσο, δεν είναι η απόσταση, συνήθως, η αιτία που μας απομακρύνει, αλλά η έλλειψη διάθεσης. Κάτι από το οποίο, ευτυχώς, δεν πάσχουν τα μέλη του φόρουμ μας!!!

Φυσικά, ευχαριστώ πολύ, τον Λάρρυ και τον Δημήτρη για την άψογη επιλογή του καταστήματος που μας φιλοξένησε καθώς και για την, ακόμα μια φορά, άρτια μάζωξη. Επίσης, τα παιδιά που επιμελήθηκαν τη μουσική συντροφιά μας για πάνω από 3 ώρες!!!

Πάνω απ' όλα, όμως, ευχαριστώ όλους όσοι παρίσταντο, χθες βράδυ, δείχνοντας ότι αυτό το φόρουμ διαθέτει τεράστια δυναμική, διότι σφύζει από κέφι, ενθουσιασμό και όρεξη για παρέα, ιδίως όταν βρίσκεται μακριά από το πληκτρολόγιό του...

Χρόνια μας καλά και πολλά, και του χρόνου πάντα με υγεία!!!!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

οταν μιλαει η stefania24 εσυ τουμπεκι ψιλοκομμενο:flipout:

αμα με βλεπει σαν τον Νewton σε χαλαει?:BDGBGDB55:

Που 'σαι, Ισαάκ......

attachment.php

όταν σε ξαναδώ, έχεις να φας μήλο στο κεφάλι, που θα πάει σύννεφο!!!!!!:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Attachments

• isaac_newton_hd.jpg
    isaac_newton_hd.jpg
    46.8 KB · Views: 89
Re: 3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

Επεσα ψυχολογικά γιατί δεν έφερες μαζί το μωρό που έχεις στο avatar....:flipout:
-bye-

H κοπέλα εργάζεται για τον επιούσο στα ξένα ( Καναδάς ), περισσότερες πληροφορίες στον κο Vag Nick, καθότι και μάνατζερ:grinning-smiley-043

Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστήρια στους διοργανωτές της πετυχημένης εκδήλωσης :grinning-smiley-043
Το "χάρηκα" είναι λιγο, για να εκφράσει τα συναισθήματα της συνάντησης μου με τους παλιούς αλλά και καινούργιους φίλους του AvClub.
Ωραίο μαγαζί, πολύ εγκάρδια ατμόσφαιρα, ωραίος κόσμος, κουβέντα επι παντός, μουσικάρες απο τα "παιδιά" μας στα decks, τι άλλο να ζητήσεις ;

Ειδική μνεία σε Κώστα Ποτακίδη και Guybrush που κατέβηκαν απο τη Θεσσαλονίκη για τα γενέθλια του Club.

Στο επανειδείν λοιπόν και σύντομα... -bye-