πως περασαμε στα 3α Γενεθλια!!!!!

Ωπ! Νάτος!

Μαζί φύγαμε βρε που τον ψάχνετε... Πφφφ
Παίδες, η χθεσινή βραδιά είχε τα καλά της αλλά είχε και τα κακά της...
Τα καλά της ήταν πως σαν βραδιά ήταν απλά καταπληκτική!
Τα κακά της ότι δεν το διοργανώνουμε πιο συχνά! -bye-

Τα γενέθλια έδειξαν την αντοχή, το δυναμισμό και τη δύναμη ανανέωσης του avclub απέναντι σε κάθε είδους κρίσεις, μέσα κι έξω.

Την τελευταία εβδομάδα τα περίμενα πως και πως. Χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα ανάμεσα σε φίλους. Λυπάμαι γιατί δε φρόντισα να γνωρίσω περισσότερα μέλη που ξέρω μόνο μέσω πληκτρολογίου και γιατί με κάποιους φίλους δεν αντάλλαξα παρά μια - δυο κουβέντες. Και του χρόνου με υγεία, στα 4α γενέθλια!

Όσο για μαζώξεις, μη ξεχνιόμαστε... Η επόμενη μεγάλη συνάντηση είναι σε ένα μήνα, στην έκθεση Hi-End!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

Αντώνηηη.
Με Ξαφνιάζεις..:blush::blush:

:flipout::flipout::flipout:

Γιατί καλέ ???? Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και δεν το ξέρω ???????

Ένα διαρκείας έχω ο έρμος !!!!!!!!!!!!!!:flipout::flipout:

Τελικά για τα γενέθλια μαζευτήκαμε εχθές ?????????:chinscratch:

Κάτι μου διαφεύγει ..........:blink:

Είχαμε και μουσική ???????:chinscratch:

Τελικά για τα γενέθλια μαζευτήκαμε εχθές ?????????:chinscratch:

Κάτι μου διαφεύγει ..........:blink:

Δεν μου λες.......

Τελικά, είχες έρθει, ή μίλαγα μια ώρα με κανένα σωσία σου???-bye--bye-

Απ' ότι βλέπω περάσατε τέλεια... Δυστυχώς δεν τα καταφέρα να έρθω και φέτος :slapface: (έχω ένα θέμα με τα γεννέθλια - δεν έχω καταφέρει να έρθω ούτε μια φορά, σε αντίθεση με τις πίτες...:eating:)

Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά...:ADFADF1:

Όντας πολύ νέος στο φόρουμ (χρησιμοποιώ ορολογία στρατού εδώ, ίσως όχι τυχαία :smile:) δεν ήξερα απολύτως κανέναν φατσικώς, οπότε η πρώτη μου αντίδραση για να σας βρω ήταν να πηγαίνω σε σημεία του μπαρ που ήταν άδεια από γυναίκες :antlers:

Αυτή η τακτική έπιασε εν μέρει, αλλά με κράτησε για ώρα μακρυά από το χώρο της κονσόλας, στον οποίο τελικά είχε και μουσική δράση, και κουβέντα και γυναίκες (συμφορουμίτισες και μη) !

Ήταν πραγματικά μια πολύ ζεστή και ενδιαφέρουσα βραδιά, όπως την περίμενα. Χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους από εσάς. Κρίμα που δεν έμεινα πολύ..

Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν!