Ntinos_ said:εσυ να παρεις μερσεντε
Eki_65 said:Πάνο, δεν είναι άσχημο, ( 1400 με ιπποδύναμη 140 ΡS ), ωστόσο διατηρώ μια επιφύλαξη σε ότι είναι VW,με την έννοια ότι η μάρκα στο παρελθόν έχει παρουσιάσει μηχανικά προβλήματα με τα κιβώτια ταχυτήτων.
Το αμαξι αυτο με ενδιεφερε παρα πολυ , μαλιστα ειχα σχεδον καταληξει στην αγορα του , αλλωστε ειχα (το πουλησα την Δευτερα για την ακριβεια) ενα Α4 του 2004 και η γυναικα μου εχει το καινουργιο VW Polo οποτε ειμαι πελατης των Audi-VW.
Φιλος μου ομως που πηγε και το ειδε σε ντιλερ στην Γερμανια μου ειπε οτι δεν εχει αρκετους χωρους + το πορτπαγκαζ ειναι σχετικα μικρο , επισης οι κινητηρες TSI (τουρμπο και κομπρεσορ μαζι) δεν εχουν βγει και πολυ ανθεκτικοι.
Με ολα αυτα τα δεδομενα κατελληξα να παραγγειλω το νεο Nissan Χ-trail , το οποιο εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (πχ. τα πλαστικα του ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που εχει το Passat) και μεγαλους χωρους (πχ. εως 603 λιτρα χωρο αποσκευων). Ασε που ειναι made in Japan και το προηγουμενο X-Trail ειχε βγει πρωτο σε αξιοπιστια στην Αγγλια σε ερευνα του περιοδικου Which Car?
![]()
Οποτε σε 15 ημερες περιπου παραλλαμβανω το νεο μου αμαξι. Πινακιδες βεβαια θα βγουν απο την νεα χρονια.
…Γιάννη και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς…έχω το προηγούμενο μοντέλο (2004) και το ρημάδι είναι σκυλί… το δε καινούργιο είναι και ομορφότεροΤο αμαξι αυτο με ενδιεφερε παρα πολυ , μαλιστα ειχα σχεδον καταληξει στην αγορα του , αλλωστε ειχα (το πουλησα την Δευτερα για την ακριβεια) ενα Α4 του 2004 και η γυναικα μου εχει το καινουργιο VW Polo οποτε ειμαι πελατης των Audi-VW.
Φιλος μου ομως που πηγε και το ειδε σε ντιλερ στην Γερμανια μου ειπε οτι δεν εχει αρκετους χωρους + το πορτπαγκαζ ειναι σχετικα μικρο , επισης οι κινητηρες TSI (τουρμπο και κομπρεσορ μαζι) δεν εχουν βγει και πολυ ανθεκτικοι.
Με ολα αυτα τα δεδομενα κατελληξα να παραγγειλω το νεο Nissan Χ-trail , το οποιο εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (πχ. τα πλαστικα του ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που εχει το Passat) και μεγαλους χωρους (πχ. εως 603 λιτρα χωρο αποσκευων). Ασε που ειναι made in Japan και το προηγουμενο X-Trail ειχε βγει πρωτο σε αξιοπιστια στην Αγγλια σε ερευνα του περιοδικου Which Car?
![]()
Οποτε σε 15 ημερες περιπου παραλλαμβανω το νεο μου αμαξι. Πινακιδες βεβαια θα βγουν απο την νεα χρονια.
ρε Γιάννη, μια χαρά είναι έλα όμως ΑΘήνα να δείς τι θα τραβήξεις με κίνηση.
Κι εγώ το γουστάρω, μιας και ο κινητήρας είναι του Maverick:ernaehrung004:
NO WAY... δε μιλαμε για το MAZDA TRIBUNE...:7SFGSFG:
…Γιάννη και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς…έχω το προηγούμενο μοντέλο (2004) και το ρημάδι είναι σκυλί… το δε καινούργιο είναι και ομορφότερο(το μόνο του μειονέκτημα ήταν και είναι ότι είναι λίγο, κάπως… σχεδιαστικά ιδιόρρυθμο…)
Το αμαξι αυτο με ενδιεφερε παρα πολυ , μαλιστα ειχα σχεδον καταληξει στην αγορα του , αλλωστε ειχα (το πουλησα την Δευτερα για την ακριβεια) ενα Α4 του 2004 και η γυναικα μου εχει το καινουργιο VW Polo οποτε ειμαι πελατης των Audi-VW.
![]()
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
το καινουριο MAZDA 6
το καινούριο MONDEO
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.