Πως σας φαινεται?

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
VW TIGUAN

content.Par.0055.Image.jpg

content.Par.0072.Image.jpg

Πως σας φαινεται εσας? Εμενα παντως αρχισε και μου κεντριζει το ενδιαφερον...:grinning-smiley-043

Πάνο, δεν είναι άσχημο, ( 1400 με ιπποδύναμη 140 ΡS ), ωστόσο διατηρώ μια επιφύλαξη σε ότι είναι VW,με την έννοια ότι η μάρκα στο παρελθόν έχει παρουσιάσει μηχανικά προβλήματα με τα κιβώτια ταχυτήτων.

Απάντηση: Re: Πως σας φαινεται?

Ntinos_ said:
εσυ να παρεις μερσεντε

Εχεις πολυ καλη μνημη βλεπω Ντινο...:antlers:

Eki_65 said:
Πάνο, δεν είναι άσχημο, ( 1400 με ιπποδύναμη 140 ΡS ), ωστόσο διατηρώ μια επιφύλαξη σε ότι είναι VW,με την έννοια ότι η μάρκα στο παρελθόν έχει παρουσιάσει μηχανικά προβλήματα με τα κιβώτια ταχυτήτων.

Σιμο, απο αυτοκινητα οπως εχω ξαναπει δεν γνωριζω και πολλα. Για αυτο και ρωτησα τη γνωμη σας, εσεις που ασχολειστε λιγο περισσοτερο απο εμενα. Πιστευα ομως οτι σαν εταιρια η VW ειναι απο τις καλες Γερμανικες εταιριες στο χωρο των αυτοκινητων. Δεν ισχυει αυτο?
Παντως εαν αποφασισω να καταληξω σε αυτο, μαλλον για το πετρελαιοκινητο των 2.000 κυβικων θα παω (στη Ροδο επιτρεπεται πετρελαιο βλεπεις...)

Re: Απάντηση: Re: Πως σας φαινεται?

Το αμαξι αυτο με ενδιεφερε παρα πολυ , μαλιστα ειχα σχεδον καταληξει στην αγορα του , αλλωστε ειχα (το πουλησα την Δευτερα για την ακριβεια) ενα Α4 του 2004 και η γυναικα μου εχει το καινουργιο VW Polo οποτε ειμαι πελατης των Audi-VW.

Φιλος μου ομως που πηγε και το ειδε σε ντιλερ στην Γερμανια μου ειπε οτι δεν εχει αρκετους χωρους + το πορτπαγκαζ ειναι σχετικα μικρο , επισης οι κινητηρες TSI (τουρμπο και κομπρεσορ μαζι) δεν εχουν βγει και πολυ ανθεκτικοι.

Με ολα αυτα τα δεδομενα κατελληξα να παραγγειλω το νεο Nissan Χ-trail , το οποιο εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (πχ. τα πλαστικα του ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που εχει το Passat) και μεγαλους χωρους (πχ. εως 603 λιτρα χωρο αποσκευων). Ασε που ειναι made in Japan και το προηγουμενο X-Trail ειχε βγει πρωτο σε αξιοπιστια στην Αγγλια σε ερευνα του περιοδικου Which Car?

261871-13662135.jpg

Οποτε σε 15 ημερες περιπου παραλλαμβανω το νεο μου αμαξι. Πινακιδες βεβαια θα βγουν απο την νεα χρονια.

Το αμαξι αυτο με ενδιεφερε παρα πολυ , μαλιστα ειχα σχεδον καταληξει στην αγορα του , αλλωστε ειχα (το πουλησα την Δευτερα για την ακριβεια) ενα Α4 του 2004 και η γυναικα μου εχει το καινουργιο VW Polo οποτε ειμαι πελατης των Audi-VW.

Φιλος μου ομως που πηγε και το ειδε σε ντιλερ στην Γερμανια μου ειπε οτι δεν εχει αρκετους χωρους + το πορτπαγκαζ ειναι σχετικα μικρο , επισης οι κινητηρες TSI (τουρμπο και κομπρεσορ μαζι) δεν εχουν βγει και πολυ ανθεκτικοι.

Με ολα αυτα τα δεδομενα κατελληξα να παραγγειλω το νεο Nissan Χ-trail , το οποιο εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (πχ. τα πλαστικα του ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που εχει το Passat) και μεγαλους χωρους (πχ. εως 603 λιτρα χωρο αποσκευων). Ασε που ειναι made in Japan και το προηγουμενο X-Trail ειχε βγει πρωτο σε αξιοπιστια στην Αγγλια σε ερευνα του περιοδικου Which Car?

261871-13662135.jpg

Οποτε σε 15 ημερες περιπου παραλλαμβανω το νεο μου αμαξι. Πινακιδες βεβαια θα βγουν απο την νεα χρονια.

ρε Γιάννη, μια χαρά είναι έλα όμως ΑΘήνα να δείς τι θα τραβήξεις με κίνηση.
Κι εγώ το γουστάρω, μιας και ο κινητήρας είναι του Maverick:ernaehrung004:

261871-13662135.jpg

…Γιάννη και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς…έχω το προηγούμενο μοντέλο (2004) και το ρημάδι είναι σκυλί… το δε καινούργιο είναι και ομορφότερο ;) (το μόνο του μειονέκτημα ήταν και είναι ότι είναι λίγο, κάπως… σχεδιαστικά ιδιόρρυθμο…)

Τώρα το Tiguan μου λέει κάτι αλλά ρε γαμωτι από τις προδιαγραφές μου φαίνεται μικρό ας έρθει να το δούμε και βλέπουμε…Για τους κινητήρες δε ξέρω αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι και τόσο προβληματικοί…

ρε Γιάννη, μια χαρά είναι έλα όμως ΑΘήνα να δείς τι θα τραβήξεις με κίνηση.
Κι εγώ το γουστάρω, μιας και ο κινητήρας είναι του Maverick:ernaehrung004:

NO WAY... δε μιλαμε για το MAZDA TRIBUNE...:7SFGSFG:

Πολυ καλη εκλογη γιαννη το xtrailaki , εως αριστη θα μπορουσα να πω στην κλαση του.
Τωρα για το " πως σας φαινετε ? αστο καλυτερα panos .
1400 κυβικα και 140 αλογα ειναι σαν να ζητας απο ενα 20ρι κοκαινομανη να ειναι υγιης στα 40 του .
Δεν πανε τουγκεδερ η ντοπα με την διαρκεια και την αξιοπιστια και οσο για τα γερμανικα αυτοκινητα εγω ενα εχω να πω , τα ιδια σκατα ειναι ολα με λιγες εξαιρεσεις και αυτο συνηθως σε καποια μοντελα .
Δεν υφιστατε γερμανικο προιον πλεον στα αυτοκινητα εκτος αν τα σκασεις αδρα για κανενα γυφτοαμαξο ( μπεμπες ) η κανενα ταχω και το δειχνω (μερσεντα)
Ασε που καινε τον κωλο τους και μονο σουπερ αμολυβδη αυτα τα TSI ,FSI κ.λ.π. κουρδισμενα .
Αν θες κατι αναλογο κοιτα κανενα κασκαι να εισαι και ψευτοsuvas και οικονομικος και χωρις τις ασθενειες των VW αι οποιαι τυγχανουν πολλαι εως απαραδεκτες ....... πχ να σου πεφτει ο κινητηρας απο Golf καινουργιο στο δρομο .!!!!!!
Αν θες αμαξι "ψυγειο " ( το βαζω στο ρευμα και δουλευει ) μονο στα σχιστοματικα .

…Γιάννη και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς…έχω το προηγούμενο μοντέλο (2004) και το ρημάδι είναι σκυλί… το δε καινούργιο είναι και ομορφότερο ;) (το μόνο του μειονέκτημα ήταν και είναι ότι είναι λίγο, κάπως… σχεδιαστικά ιδιόρρυθμο…)

Και εμενα στις φωτογραφιες δεν μου πολυαρεσε αλλα απο κοντα ειναι πολυ καλυτερο. Μαλιστα η γυναικα το ηθελε σε μαυρο και δεν τις χαλασα χατηρι.

Αυτο το TIGUAN εδω και 3 μηνες περιμένω να το δω δια ζώσης και όχι μονο απο φωτογραφίες. Από ότι ακούω θα ερθει τόσο εξοπλισμένο που θα περιλαμβάνει και τη δυνατότητα αυτόματου παρκαρίσματος (χωρις χέρια στο τιμονι - χαράς ευαγγέλια και για τις κυρίες που προτιμάν να παρκάρουν με τη μουρη βρέξει χιονίσει).
Παρά το γεγονός οτι τι δικό μου GOLF IV 1.6 του 2000 εχει μόλις 70 000χλμ και ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ βλάβη ή πρόβλημα, παρά το γεγονός οτι η ποιότητα κατασκευής των AUDI-VW είναι υπεράνω κριτικής, δεν ξέρω και δεν μου κολλάει στον εγκέφαλο να δείξω εμπιστοσύνη σε αυτους τους TSI με τα 140-160-200 άλογα απο τα 1400κκ.
Κι αυτό γιατί, έχω κανει όλα τα σερβις μεχρι σήμερα στο Golf μου στην αντιπροσωπεία και αντιλαμβάνεστε οτι παρότι εχω πάρει μια έκπτωση εξ αρχής (επειδη ξέροντας οτι ειμαι ιδιότροπος με αυτό, το επιδίωξα) μου έχουν πάρει και τα εσώρουχα - κοινώς σώβρακα - (σκέψου δλδ. να μου έβγαζε και καμιά βλάβη). Σκέφτομαι λοιπόν, πως αν συμβει κάτι με το τουρμπο ή τον κομπρέσσορα.....τον ήπιαμε. Και ξέρω επίσης, επειδή τα πρωτα χρόνια έμενα και στο συνεργείο όσο μου εκαναν σερβις (ειχα χρονο τοτε), οτι πάμπολλα ήταν τα turbo, quattro A4, VW, που έρχονταν με μηχανικά προβλήματα...και ήταν ολοκαινουργια.
Θάθελα λοιπόν δεδομένου οτι θα στοιχίζει γυρω στα 29000ευρά να το συμπεριλάβω στη λίστα τωνπιθανών αγορών μου (ελπίζω του χρόνου).Όμως, επειδή μεγαλώνω κιόλας και έχω ξεπεράσει τα κολλήματα των μπραντ νειμ και μουρης...προτιμώ πλέον αυτοκίνητα που θα μου προσφέρουν 1. αξιοπιστία, 2. αξιοπιστία και 3. αξιοπιστία. Δλδ. δεν θα με απασχολούν εκτός απο το τυπικο τους σερβις και δεν θα χρειάζεται να ασχοληθώ μαζί τους για τίποτα άλλο εκτός απο το να του βάλω βενζίνη και να το πλύνω. Αν η αξιοπιστία συνοδευεται απο
- καλή ποιότητα κατασκευής (συνήθισα πλεον με το Γκολφ και δεν θέλω ουτε ενα τρίξιμο)
- αποδεκτή εμφάνιση
...τότε όλα καλά...

Μου αρέσουν πολύ και πληρούν τα κριτήρια μου 2 αυτοκίνητα μεχρι 30000 ευρώ (παραπάνω λεφτά για αυτοκίνητο στην Αθήνα το θεωρώ...κάπως, εκτός κι αν πληρώνοντας πάνω απο 30000 θα μου μείνουν στο πορτοφολι άλλα τοσα)

το καινουριο MAZDA 6
το καινούριο MONDEO

Καλα για την αθηνα δεν θες αυτοκινητο με 30000 ευρα , απλα παιρνεις ενα " βροχοσκεπαστρο " κατω απο 4 μετρα να καιει και κατουρο αν γινετε και εισαι ΟΚ .
Και αμα το αλλαζεις καθε 3 χρονια που θελει λαστιχα με το καινουργιο εισαι ακομα ποιο ΟΚ.

Εχω δε με κατι ζεστες στα δεξα στην Εθνικη οδο κατι " μουρες " που περιμεναν το σωστικο .........αλλο πραμα και οι περισοτερες σπρεχαραν ντοιτς .

Σιγουρα απο φωτογραφιες δεν μπορουμε να βγαλουμε κανενα συμπερασμα. Απο την αλλη δεν ειπα οτι θελω το 1.4 με τον βενζινοκινητηρα, αλλα το TDI με το πετρελαιο, για να εχω και οικονομια καυσιμων. Ομως μπορει να το δω κι απο κοντα και να μην μου αρεσει καθολου. Οτι λεμε ειναι προς το παρον βαση φωτογραφιων και μονο. Χθες που επισκευτηκα την αντιπροσωπεια της VW εδω στη Ροδο μου ειπε οτι περιπου στις 15 Ιανουαριου θα ερθει το αμαξι και θα ειναι εφικτο ενα TEST DRIVE. Μου ειπε κι εμενα το ιδιο, οτι δηλαδη ξεκιναει απο 29.000 , επομενως εαν ο πετρελαιοκινητηρας με τα εξτρα που θελω να του βαλω πανω μου βγει κοντα στα 40.000 , τοτε οπως ειπε και ο Ντινος στην αρχη.......

MERCEDES C200 σου ερχομαι!!! :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πως σας φαινεται?

261871-13662135.jpg

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!

Re: Απάντηση: Πως σας φαινεται?

Καλορίζικο και καλοτάξιδο!

Σωκρατη να σου πω την αληθεια με επηρρεασες την αλλη φορα με αυτα που μου ειπες , συν απογοητευτικα απο το Tiguan και αρχιζω να διακρινω οτι πηρε η VW ποιοτικα την κατω βολτα (σε αντιθεση με την Audi που ειναι πολυ στα πανω της).-bye-

Εσυ τι εγινε πηρες το CX7? To ειδα και απο κοντα και οντως ειναι πολυ καλο. δυστυχως ομως ειναι εκτος του budget μου (30 χιλιαρικα περιπου) οποτε πηγα στο επομενο πιο αξιολογο και πιο φθηνο (X-Trail).

το καινουριο MAZDA 6
το καινούριο MONDEO

Εγω θα επαιρνα τo Mazda απο τα δυο αυτα. Ειναι και πανεμορφο (το πιο ομορφο Ιαπωνικο sedan που κυκλοφορει , το ειδα πριν 3-4 ημερες) και σιγουρα και πολυ πιο αξιοπιστο απο το Mondeo.

Φαντάζομαι ποσό καιρο (χρονια) εκανες να καταλήξεις :flipout::flipout::flipout::flipout:

Καλορίζικο:guitarist: