Πως τα κατάφεραν, μου λέτε;

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
Τα λόγια είναι περιττά, που λέει και το τραγούδι

Attachments

• drive carefull.jpg
    drive carefull.jpg
    17.4 KB · Views: 88
  • drive carefull 2.jpg
    drive carefull 2.jpg
    29.5 KB · Views: 82
Θα ακούσω τρελό "κρα" είμαι σίγουρος γι'αυτο αλλά γιατί και οι δυο περιπτώσεις μυρίζουν γυναίκα??:flipout: :flipout: :flipout:

PETRAN said:
Θα ακούσω τρελό "κρα" είμαι σίγουρος γι'αυτο αλλά γιατί και οι δυο περιπτώσεις μυρίζουν γυναίκα??:flipout: :flipout: :flipout:

κρα κρα κρα κρα κρα :twoguns:

Στην πρωτη φωτο ειναι ξεκαθαρο. Ειχε φαγουρα στον πισινο. :Banane0:
Στη δευτερη να υποθεσω οτι ο οδηγος ανοιξε μετα την πορτα και κατεβηκε; Αληθεια μηπως μαρτυρα κατι η σημαια στο σκαφος; :smile:

ΧΑ!ΧΑ!

Attachments

• Picture100.jpg
    Picture100.jpg
    73.8 KB · Views: 43
  • Picture102.jpg
    Picture102.jpg
    41.8 KB · Views: 44
  • Picture105.jpg
    Picture105.jpg
    33.2 KB · Views: 58
Άγγελε η τρίτη φωτο με το κράνος είναι όλα τα λεφτά...:flipout:
Να'σαι καλά ρε φίλε μ'έκανες και γέλασα πρωί πρωι...:grinning-smiley-043

Λογω νεου site γλυτωνουμε τις πατατούλες -προς το παρον- οπότε...-bye-

Σας πληροφορώ πάντως ότι αυτό το είδα από άντρα χθες στην Kηφισίας και αν παρόλο που έχω πάντα μαζί μου μια ixus 40 δεν πρόλαβα να την βγάλω. AΠIΣTEYTO!

Attachments

• Picture105.jpg
    Picture105.jpg
    33.2 KB · Views: 10
PETRAN said:
Άγγελε η τρίτη φωτο με το κράνος είναι όλα τα λεφτά...:flipout:
Να'σαι καλά ρε φίλε μ'έκανες και γέλασα πρωί πρωι...:grinning-smiley-043

Αυτη η φωτο που λες ειναι η Επισημη φωτο που εχει το φορουμ για τις Γυναικες οδηγους δικυκλων ...... :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

PETRAN said:
Εσύ μη χάσεις και δεν σχολιάσεις.....:slapface: :damnyou:
Πολύ γέλιο οι photos!!!!!!:flipout:

Νικόλ said:
Εσύ μη χάσεις και δεν σχολιάσεις.....:slapface: :damnyou:
Πολύ γέλιο οι photos!!!!!!:flipout:

Βάρα βάρα Νικόλ να δούμε τι θα καταλάβεις...(αστειέυομαι:flipout: )

Πάντως (τώρα θ'ακούσω χειρότερο κράξιμο) οδηγός δεν γίνεσαι..γεννιέσαι!!!

Και οι γυναίκες δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ οδηγοί της προκοπής...:Banane0:

Μπελλος Ευαγγελος said:
Αυτη η φωτο που λες ειναι η Επισημη φωτο που εχει το φορουμ για τις Γυναικες οδηγους δικυκλων ...... :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

:music-smiley-005: :grinning-smiley-043 :award: :flipout: :grandpa: :Banane0: :firstprize:

Re: Απάντηση: Πως τα κατάφεραν, μου λέτε;

PETRAN said:
Και οι γυναίκες δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ οδηγοί της προκοπής...:Banane0:
Eδώ πάντως δεν θα συμφωνήσω φίλε γιατί έχω ξέρω κοπέλες που οδηγάνε και τους «κόβει» στο δρόμο πολύ καλύτερα από κάτι άντρες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως τα κατάφεραν, μου λέτε;

MHTΣ said:
Eδώ πάντως δεν θα συμφωνήσω φίλε γιατί έχω ξέρω κοπέλες που οδηγάνε και τους «κόβει» στο δρόμο πολύ καλύτερα από κάτι άντρες...

Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ γυναίκα οδηγό ποτέ!
Κι αυτό γιατί είμαι κάθε μέρα στους δρόμους..
Και σε πληροφορώ κινδύνεψα περισσότερες φορές να σκοτωθώ απο γυναίκα που πήγαινε στην εθνική οδό(ο θεός να την κάνει εθνική οδό δηλαδή) στα αριστερά και με 40 ή απο γυναίκες που αλλάζουν λωρίδες χωρίς να βλέπουν ή να βγάζουν φλάς..για να μην πω μέσα στην πόλη σε διασταυρώσεις κ.λ.π
Το πιό κουφό όλων όμως το έπαθα πριν μερικά χρόνια σε φανάρι..
Είναι μια γυναίκα πρώτη στο φανάρι κι εγώ ακριβώς απο πίσω της..
Ανάβει πράσινο κι αντί να βάλει πρώτη έβαλε όπισθεν..
Εννοείται οτι τρακάραμε..(ευτυχώς που είχα το εταιρικό και όχι το δικό μου γιατί θα την είχα σφάξει).

υ.γ και μην μου πεί κανείς οτι οι γυναίκες προκαλούν λιγότερα δυστυχήματα-ατυχήματα γιατί η αναλογία ανδρών-γυναικών στον δρόμο δεν έχει καμία σχέση..

PETRAN said:
Και σε πληροφορώ κινδύνεψα περισσότερες φορές να σκοτωθώ απο γυναίκα που πήγαινε στην εθνική οδό(ο θεός να την κάνει εθνική οδό δηλαδή) στα αριστερά και με 40 ή απο γυναίκες που αλλάζουν λωρίδες χωρίς να βλέπουν ή να βγάζουν φλάς..για να μην πω μέσα στην πόλη σε διασταυρώσεις κ.λ.π
Εννοείται οτι τρακάραμε..(ευτυχώς που είχα το εταιρικό και όχι το δικό μου γιατί θα την είχα σφάξει).

υ.γ και μην μου πεί κανείς οτι οι γυναίκες προκαλούν λιγότερα δυστυχήματα-ατυχήματα γιατί η αναλογία ανδρών-γυναικών στον δρόμο δεν έχει καμία σχέση..

Μου φαίνεται ότι έχεις επιλεκτική μνήμη... μόνο τις γυναίκες θυμάσαι. Όσα σου τυχαίνουν με άντρες τα ξεχνάς. Η προσωπική σου εμπειρία μπορεί να επηρεάζει την άποψή σου, αλλά δεν θά'πρεπε να την αφήσεις να εξελίσσεται σε γενίκευση και προκατάληψη. Αυτό δεν είναι απλά λάθος, είναι και ολίγον χαζό. Το ότι η Ελλάδα έχει έλλειψη από άντρες και ειδικά νεαρής ηλικίας, αναλογικά με τις γυναίκες, λόγω των τροχαίων ατυχημάτων σου λέει τίποτε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως τα κατάφεραν, μου λέτε;

PETRAN said:

Δυστυχώς για αυτές το ποσοστό καλών θυληκών οδηγών είναι πολύ μικρό. Mην αποκλείεις τους πάντες όμως. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν και περιπτώσεις άψογες και τεκμηριωμένο κιόλας...

Elena K said:
Το ότι η Ελλάδα έχει έλλειψη από άντρες και ειδικά νεαρής ηλικίας, αναλογικά με τις γυναίκες, λόγω των τροχαίων ατυχημάτων σου λέει τίποτε;
Ελενα καλωσήρθες απο τη ζέστη!

Ωπ αυτο πως προέκυψε?

Δεν νομιζω να ειναι αυτος ο λογος, αλλα οφειλεται στο οτι γεννιουνται περισσότερες γυναικες απο τους ανδρες, στατιστικα αυτο ισχυει τουλαχιστον.

PETRAN said:

Δημήτρη νομίζω πως υπερβάλεις.... και θα συμφωνήσω με την αγαπητή Έλενα (παρεπιπτόντως Έλενα welcome back!!!!). Χαρακτηριστικά την περασμένη Παρασκευή την ώρα που σχόλασα από την δουλειά καθώς διέσχιζα την Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα είδα 3 ατυχήματα και στα 3 είχαν εμπλακεί άντρες, καμία γυναίκα γι' αυτό μην είσαι τόσο απόλυτως καλό μου παιδί...:smile:

Έλενα δεν ξεχνάω.. εννοείται οτι και με άντρες έχω πάθει τρελές "νήλες" απλά άποψή μου είναι οτι οι γυναίκες λόγω ασχετοσύνης κάνετε τα πιο χαζά πράγματα στους δρόμους..
Όσον αφορά την έλλειψη αντρών νεαρής ηλικίας λόγω τροχαίων μου λέει οτι οι άντρες βγαίνουμε πολλοί περισότεροι στον δρόμο σε πολύ πιο νεαρή ηλικία και γουστάρουμε τρελά να τρέχουμε εν αντιθέση με τις γυναίκες.. αυτό συμβαίνει επίσης γιατί οι άντρες έχουμε τρέλα με τις μηχανές και δεδομένου οτι οι δρόμοι μας είναι επιεικώς χάλια τα αποτελέσματα είναι αυτά που ανέφερες..
Τώρα αν νομίζεις οτι είναι ολίγον χαζή η άποψή μου θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να την υποστηρίζω μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...
Κάνω καθημερινά σχεδόν 150χλμ για να πάω στην δουλειά μου (Καβάλα-Ξάνθη-Καβάλα) και δεν φαντάζεσαι τι έχουν δει τα μάτια μου..
Προσωπικά πιστεύω οτι μας τρώει η έλλειψη παιδείας πάνω σ'αυτό το θέμα και το μόνο που σας σώζει εσάς τις γυναίκες είναι ο φόβος ο οποίος δεν σας αφήνει να "τρέχετε" και το σφίξιμο που έχετε..(το οποίο πάντα κατα την άποψη μου σας οδηγεί σε γελοία λάθη)