PETRAN said:Θα ακούσω τρελό "κρα" είμαι σίγουρος γι'αυτο αλλά γιατί και οι δυο περιπτώσεις μυρίζουν γυναίκα??![]()
![]()
![]()
PETRAN said:Άγγελε η τρίτη φωτο με το κράνος είναι όλα τα λεφτά...![]()
Να'σαι καλά ρε φίλε μ'έκανες και γέλασα πρωί πρωι...![]()
Εσύ μη χάσεις και δεν σχολιάσεις.....:slapface: :damnyou:PETRAN said:Θα ακούσω τρελό "κρα" είμαι σίγουρος γι'αυτο αλλά γιατί και οι δυο περιπτώσεις μυρίζουν γυναίκα??![]()
![]()
![]()
Νικόλ said:Εσύ μη χάσεις και δεν σχολιάσεις.....:slapface: :damnyou:
Πολύ γέλιο οι photos!!!!!!![]()
Μπελλος Ευαγγελος said:Αυτη η φωτο που λες ειναι η Επισημη φωτο που εχει το φορουμ για τις Γυναικες οδηγους δικυκλων ...... :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:
Eδώ πάντως δεν θα συμφωνήσω φίλε γιατί έχω ξέρω κοπέλες που οδηγάνε και τους «κόβει» στο δρόμο πολύ καλύτερα από κάτι άντρες...PETRAN said:Και οι γυναίκες δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ οδηγοί της προκοπής...:Banane0:
MHTΣ said:Eδώ πάντως δεν θα συμφωνήσω φίλε γιατί έχω ξέρω κοπέλες που οδηγάνε και τους «κόβει» στο δρόμο πολύ καλύτερα από κάτι άντρες...
PETRAN said:Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ γυναίκα οδηγό ποτέ!
Κι αυτό γιατί είμαι κάθε μέρα στους δρόμους..
Και σε πληροφορώ κινδύνεψα περισσότερες φορές να σκοτωθώ απο γυναίκα που πήγαινε στην εθνική οδό(ο θεός να την κάνει εθνική οδό δηλαδή) στα αριστερά και με 40 ή απο γυναίκες που αλλάζουν λωρίδες χωρίς να βλέπουν ή να βγάζουν φλάς..για να μην πω μέσα στην πόλη σε διασταυρώσεις κ.λ.π
Το πιό κουφό όλων όμως το έπαθα πριν μερικά χρόνια σε φανάρι..
Είναι μια γυναίκα πρώτη στο φανάρι κι εγώ ακριβώς απο πίσω της..
Ανάβει πράσινο κι αντί να βάλει πρώτη έβαλε όπισθεν..
Εννοείται οτι τρακάραμε..(ευτυχώς που είχα το εταιρικό και όχι το δικό μου γιατί θα την είχα σφάξει).
υ.γ και μην μου πεί κανείς οτι οι γυναίκες προκαλούν λιγότερα δυστυχήματα-ατυχήματα γιατί η αναλογία ανδρών-γυναικών στον δρόμο δεν έχει καμία σχέση..
PETRAN said:Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ γυναίκα οδηγό ποτέ!
Και σε πληροφορώ κινδύνεψα περισσότερες φορές να σκοτωθώ απο γυναίκα που πήγαινε στην εθνική οδό(ο θεός να την κάνει εθνική οδό δηλαδή) στα αριστερά και με 40 ή απο γυναίκες που αλλάζουν λωρίδες χωρίς να βλέπουν ή να βγάζουν φλάς..για να μην πω μέσα στην πόλη σε διασταυρώσεις κ.λ.π
Εννοείται οτι τρακάραμε..(ευτυχώς που είχα το εταιρικό και όχι το δικό μου γιατί θα την είχα σφάξει).
υ.γ και μην μου πεί κανείς οτι οι γυναίκες προκαλούν λιγότερα δυστυχήματα-ατυχήματα γιατί η αναλογία ανδρών-γυναικών στον δρόμο δεν έχει καμία σχέση..
Ελενα καλωσήρθες απο τη ζέστη!Elena K said:Το ότι η Ελλάδα έχει έλλειψη από άντρες και ειδικά νεαρής ηλικίας, αναλογικά με τις γυναίκες, λόγω των τροχαίων ατυχημάτων σου λέει τίποτε;
Δημήτρη νομίζω πως υπερβάλεις.... και θα συμφωνήσω με την αγαπητή Έλενα (παρεπιπτόντως Έλενα welcome back!!!!). Χαρακτηριστικά την περασμένη Παρασκευή την ώρα που σχόλασα από την δουλειά καθώς διέσχιζα την Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα είδα 3 ατυχήματα και στα 3 είχαν εμπλακεί άντρες, καμία γυναίκα γι' αυτό μην είσαι τόσο απόλυτως καλό μου παιδί...:smile:PETRAN said:Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ γυναίκα οδηγό ποτέ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.