Πως τα κατάφεραν, μου λέτε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως τα κατάφεραν, μου λέτε;

Νικόλ said:
Δημήτρη νομίζω πως υπερβάλεις.... και θα συμφωνήσω με την αγαπητή Έλενα (παρεπιπτόντως Έλενα welcome back!!!!). Χαρακτηριστικά την περασμένη Παρασκευή την ώρα που σχόλασα από την δουλειά καθώς διέσχιζα την Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα είδα 3 ατυχήματα και στα 3 είχαν εμπλακεί άντρες, καμία γυναίκα γι' αυτό μην είσαι τόσο απόλυτως καλό μου παιδί...:smile:

Δυστυχώς Νικόλ αυτό είναι ίσως το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που είμαι απόλυτος..(ξέρω είναι λάθος να είμαι απόλυτος αλλά..)

Μακάρι πάντως να αλλάξουν τα ποσοστά ανδρών και γυναικών στον δρόμο..
Βαρέθηκα να κάνω τον ταξιτζή στις φίλες μου...:flipout:

Και μια τρομακτική εμπειρία...
Είμαι Θεσ/νίκη και τα πίνω μ'εναν κολλητό μου και την κοπέλα του..
Γινόμαστε αρκετά χάλια και οι τρείς και εκείνη χειρότερα απ'όλους..
Φεύγοντας εκείνη επέμενε να πάρει το αυτοκίνητο της..
Προσπαθήσαμε να τις αλλάξουμε γνώμη αλλά τίποτα..
Έβαλα τον κολλητό μου και έφυγε με το δικό του αυτοκίνητο και πήγα εγώ μαζί της...
Μέχρι να φτάσουμε σπίτι τους σε όλη την διαδρομή εγώ δούλευα συνεχώς το χειρόφρενο για να φρενάρω το αυτοκίνητο(χωρίς φυσικά να με πάρει χαμπάρι εκείνη) γιατί αλλιώς θα είχαμε σκοτωθεί..μιλάμε δεν έβλεπε μπροστά της!
Την επόμενη της έκανα κύρηγμα!
Μετά απο ένα μήνα τράκαρε..το αυτοκίνητο διαλύθηκε ενω εκείνη-απορίας άξιο-βγήκε χωρίς γρατζουνιά..
Την επόμενη του τρακαρίσματος μου τηλεφώνησε κλαίγοντας..:speechless-smiley-0

PETRAN said:
Δυστυχώς Νικόλ αυτό είναι ίσως το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που είμαι απόλυτος..(ξέρω είναι λάθος να είμαι απόλυτος αλλά..)

Μακάρι πάντως να αλλάξουν τα ποσοστά ανδρών και γυναικών στον δρόμο..
Βαρέθηκα να κάνω τον ταξιτζή στις φίλες μου...:flipout:

Και μια τρομακτική εμπειρία...
Είμαι Θεσ/νίκη και τα πίνω μ'εναν κολλητό μου και την κοπέλα του..
Γινόμαστε αρκετά χάλια και οι τρείς και εκείνη χειρότερα απ'όλους..
Φεύγοντας εκείνη επέμενε να πάρει το αυτοκίνητο της..
Προσπαθήσαμε να τις αλλάξουμε γνώμη αλλά τίποτα..
Έβαλα τον κολλητό μου και έφυγε με το δικό του αυτοκίνητο και πήγα εγώ μαζί της...
Μέχρι να φτάσουμε σπίτι τους σε όλη την διαδρομή εγώ δούλευα συνεχώς το χειρόφρενο για να φρενάρω το αυτοκίνητο(χωρίς φυσικά να με πάρει χαμπάρι εκείνη) γιατί αλλιώς θα είχαμε σκοτωθεί..μιλάμε δεν έβλεπε μπροστά της!
Την επόμενη της έκανα κύρηγμα!
Μετά απο ένα μήνα τράκαρε..το αυτοκίνητο διαλύθηκε ενω εκείνη-απορίας άξιο-βγήκε χωρίς γρατζουνιά..
Την επόμενη του τρακαρίσματος μου τηλεφώνησε κλαίγοντας..:speechless-smiley-0
Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά... εγώ ευτυχώς την έχω γλυτώσει πολλές φορές από ατυχήματα γιατί δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε κανένα.

Δεν νομίζω πως οι γυναίκες οδηγοί είναι άσχετες, αντίθετα πιστεύω πως τα πάνε το ίδιο καλά με τους άντρες. Το πρόβλημα είναι στο οτι είναι φοβερά αφηρημένες και επιπόλαιες. Αυτό πιστεύω τις κάνει να "οδηγούν" και να πιστεύουν οτι το κάνουν τέλεια...

Σεραφείμ δεν ξέρω.. νομίζω όμως οτι τα λάθη των γυναικών προέρχονται απο το σφίξιμο και τον φόβο τους.. και το χειρότερο είναι οτι δεν καταλαβαίνουν τα λάθη που κάνουν..
όπως και να'χει πιστεύω οτι οι χειρότεροι οδηγοί ανεξαρτήτα αν είναι άντρες ή γυναίκες είναι οι οδηγοί του weekend όπως τους λέω εγώ..
όλοι εκείνοι δηλαδή που όλη την εβδομάδα δεν έχουν σχεδόν καμία επαφή με το αυτοκίνητο τους και βγαίνουν τα weekend στους δρόμους για να πάνε εκδρομές..εκεί να δείς τι γίνεται..

Πρόσφατο περιστατικό :
Είμαι Βουλιαγμένης (αθήνα) κ στην αριστερή με 3η κ περίπου 80, χαλαρά γιατί ήμουν σχεδόν μόνος στον δρόμο. Ξάφνικά βλέπω από τέρμα δεξιά (3η λωρίδα) ένα αμάξι με 30 ή 40 να μπαίνει καρφί μπροστά μου για να στρίψει αριστερά σε φανάρι πράσινο....! πατάω φρένα, μπαίνει το abs, βλέπω δεν προλαβαίνω να σταματήσω, τιμόνι αριστερά, πεζοδρόμιο πάνω, ευτυχώς κανείς πεζός εκείνη την ώρα (μεσημέρι σαββάτου) κ σταματάω 3 εκατοστά από την πόρτα της την πίσω (τόση κλίση είχε το αμάξι), κ κοιτάω κ βλέπω γυναίκα οδηγός να μου κάνει νόημα αν είναι ηλίθιος κ κάτι τέτοια...! Άκουσε πάρα πολλά κ αν ήταν άντρας θα είχαμε ξύλο στον δρόμο, την γλύτωσε που δεν ήταν! Μετά ακούω για γυναίκες οδηγούς.... Ακόμα δεν έχω γνωρίσει γυναίκα οδηγό προσεκτική. Το μόνο καλό είναι ότι δεν κάνουν ταρζανιές κ γκάζια κτλ όπως κάνουμε εμείς κατά καιρούς.

Μιχάλης Κορ. said:
Πρόσφατο περιστατικό :
Είμαι Βουλιαγμένης (αθήνα) κ στην αριστερή με 3η κ περίπου 80, χαλαρά γιατί ήμουν σχεδόν μόνος στον δρόμο. Ξάφνικά βλέπω από τέρμα δεξιά (3η λωρίδα) ένα αμάξι με 30 ή 40 να μπαίνει καρφί μπροστά μου για να στρίψει αριστερά σε φανάρι πράσινο....! πατάω φρένα, μπαίνει το abs, βλέπω δεν προλαβαίνω να σταματήσω, τιμόνι αριστερά, πεζοδρόμιο πάνω, ευτυχώς κανείς πεζός εκείνη την ώρα (μεσημέρι σαββάτου) κ σταματάω 3 εκατοστά από την πόρτα της την πίσω (τόση κλίση είχε το αμάξι), κ κοιτάω κ βλέπω γυναίκα οδηγός να μου κάνει νόημα αν είναι ηλίθιος κ κάτι τέτοια...! Άκουσε πάρα πολλά κ αν ήταν άντρας θα είχαμε ξύλο στον δρόμο, την γλύτωσε που δεν ήταν! Μετά ακούω για γυναίκες οδηγούς.... Ακόμα δεν έχω γνωρίσει γυναίκα οδηγό προσεκτική. Το μόνο καλό είναι ότι δεν κάνουν ταρζανιές κ γκάζια κτλ όπως κάνουμε εμείς κατά καιρούς.

Ακριβώς!:grinning-smiley-043

Το πρόβλημα των γυναικών στην οδήγηση πιστεύω ότι είναι τα αντανακλαστικά και ο φόβος σε κάποια κρίσιμη στιγμή. Σαν οδήγηση είναι πιο προσεκτικές από τους άντρες πιστεύω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους βγαίνει πάντα και σε καλό. Γιατί με το φόβο μην κάνουν κάτι λάθος, εκεί πάντα την πατάνε. Και όταν έρχεται η στιγμή, από τον πανικό, αντί φρενο πατάνε γκάζι ή κάνουν το πιο απίθανο. Και ένα άλλο που έχουν πρόβλημα (τώρα μου ήρθε κι αυτό) είναι ότι δεν έχουν αίσθηση τως διαστάσεων του αυτοκινήτου που οδηγούν. Για αυτό και πιστεύουν ότι δεν χωράνε ή το αντίθετο, και πάνε και σφινώνουν σε κάτι φοβερά μέρη!!! :flipout: :flipout:

__Λυπάμαι κορίτσια, αλλά εδώ θα συμφωνήσω με τα αγόρια (αν και έχω κι εγώ παράδειγμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΥ -βέβαια, οδηγεί συνέχεια απ' τα δεκάξι και της έχει κάνει και φίλος παλιός οδηγός σε ράλι μαθήματα). Υπάρχουν και εξαιρετικές, αλλά οι περισσότερες... ΧΑΛΙ.

__Εγώ το λέω για το άτομό μου. ΔΕΝ είμαι καλός οδηγός (αυτό φυσικά γιατί πριν πάρω το δίπλωμα δεν είχα οδηγήσει ποτέ και μετά που το πήρα δεν ξαναοδήγησα). Ομως είμαι προσεκτικός και το να γίνω καλός /ΣΩΣΤΟΣ, είναι θέμα χρόνου. Ευτυχώς δεν έχω όρεξη (ούτε όταν ήμουν έφηβος) για "ταρζανιές" αν και μ' αρέσει η "επιθετική" οδήγηση και ούτε όρεξη να το παίζω "Σουμάχερ". Και αυτά τα δύο είναι που τρώνε τους περισσότερους οδηγούς, άντρες οδηγούς, το ξέρω τους το κεφάλι και η τσάμπα μαγκιά, έλλειψη γενικότερης παιδείας.

__Ομως οι γυναίκες (αν και πολλές απ' αυτές θα μπορούσαν να είναι ΠΟΛΥ καλύτερες αν δεν τις είχαμε ΑΓΧΩΣΕΙ ως εκεί που δεν παίρνει και ΑΝ τους αφήναμε καμιά φορά το τιμόνι), είναι πλειοψηφικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ή τουλάχιστον μέτριες..

__Απίστευτο περιστατικό. Είμαι στο πίσω κάθισμα, ένας φίλος στο μπροστά και οδηγεί γυναίκα (ΑΨΟΓΗ οδηγός -που βέβαια κι αυτή ξινίζει με τις γυναίκες οδηγούς, γιατί άραγε, μήπως γιατί έχει περάσει στην όχθη του καλού οδηγού και πλέον δε μπορεί να υποστηρίξει το φύλο της με αυτά που βλέπει στους δρόμους;). Και εκεί που κατεβαίνει μία κατηφόρα, σε δρόμο διπλή κατευθύνσεως, και είναι και πάνω σε στροφή (και φυσικά είναι στο ρεύμα της κανονικά), έρχετε κατά πάνω μας, στο δικό μας ρεύμα, μια κυράτσα η ο οποία το πατάει και λίιιιγο λόγω ανηφόρας -μιλάμε είναι στη λωρίδα μας, πάνω σε στροφή σε δρόμο με κλίση και πάμε κατευθείαν για μετωπική.

__Το δικό μας αμάξι, πατάει ελαφρά φρένο στην αρχή για ψάρεμα (μιλαμε για κλάσματα τώρα), μετά στο καπάκι στρίψιμο, φρένα, όσα μας παίρνει δεξιά στα χόρτα (το όσο μας παίρνει το τονίζω γιατί υπάρχει ρέμα /γκρεμός!!!) και ξανά φρένα, τρελαθήκαμε! Μια και ερχόταν μετωπικά, μέχρι και εγώ που ήμουν στο κάθισμα είχα καλή εικόνα όλων όσων έγιναν, καθώς και αυτής βλαμμένης.

__Ομως αυτό δεν είναι το χειρότερο... Οπως θα έχετε καταλάβει, δε σας έχω περιγράψει την αντίδρασή της ακομα... Παρακαλώ προσπαθήστε λίγο να την μαντέψετε... ΤΙ ΕΚΑΝΕ; Βάλτε τα δυνατά σας, η απάντηση λίγο πιο κάτω:

__Ανοιξε το στόμα της.

__Παιδιά σας ορκίζομαι!! Ανοιξε το στόμα της, τίποτα άλλο. Εκανε ένα "Α" και ΣΥΝΕΧΙΣΕ, ότι καν πάτησε φρένο (γκάζι -συνηθίζεται), ούτε καν έστριψε μία μοίρα το τιμόνι της για να μας αποφύγει, και εμείς είχαμε μόνο 1,5 μέτρο πριν το γκρεμό στο πλάι μας... Ξυστά μας πέρασε... Μαντεύετε και τη συνέχεια; Ναι! Συνέχισε την πορεία της... ακάθεκτη, δεν έκανε τίποτα, ούτε να σταματήσει λίγο πιο μετά... τίποτα, χέστηκε. Συνέχισε ακάθεκτη, μη σας πω ότι δεν έκλεισε και το στόμα μέχρι να φτάσει σπίτι της...

__Και οι γυναίκες κάνουν βλακείες και οι άντρες. Αλλά είναι τόσο τραγικά αυτά που κάνουν οι γυναίκες, μα τόσο τραγικά, που είναι εκτός συναγωνισμού. Πραγματικά, δεν έχει νόημα να τις υπερασπίζεστε. Ρωτήστε σε σχολές οδηγών, δείτε στο δρόμο. Η όπισθεν αντί πρώτη, η μη-αντίδραση, το να κάθονται κολλημένες όσο πιο μπροστά στο παπμπρίζ γίνεται, το τρακαρισμένο απο παντού δικό της αμάξι, το μικροτρακάρισμα που κάποιες προκαλούν και η απάθεια, συνήθεια με το οποίο τ' αντιμετωπίζουν, αυτό το αναθεματισμένο παρκάρισμα (2 ΚΙΝΗΣΕΙΣ στο 80% των περιπτώσεων, έλεος), είναι γνωρίσματα των γυναικών κυρίως.

__Να κουβεντιάσουμε το γιατί, το πως μπορεί να αλλάξει /βελτιωθεί αυτή η κατάσταση (χωρίς φυσικά να ανάγουμε τους άντρες σε καλούς οδηγούς, φυσικά όχι, το ότι είναι κακές οδηγοί οι μισές γυναίκες π.χ. δεν κάνει καλούς τους άντρες), οκ. Αλλά όχι να λέμε ότι σας αδικούμε ή σας συκοφαντούμε. Ελεος, μέχρι και οι καλές γυναίκες οδηγοί τις κράζουν. Ολα αυτά με πολύ αγάπη και εκτίμηση στο ισχυρό φύλο, τις γυναίκες. ;)

Last edited:

Dimosthenis said:
Ελενα καλωσήρθες απο τη ζέστη!

Ωπ αυτο πως προέκυψε?

Δεν νομιζω να ειναι αυτος ο λογος, αλλα οφειλεται στο οτι γεννιουνται περισσότερες γυναικες απο τους ανδρες, στατιστικα αυτο ισχυει τουλαχιστον.

Στατιστικά, σε ιδανικές συνθήκες (δηλαδή αν η γυναίκα που θα συλλάβει είναι υγιής, τρέφεται επαρκώς, δεν υποβάλλεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες κλπ.) οι γεννήσεις αγοριών:κοριτσιών έχουν μία αναλογία 106:100 ή κάποιοι άλλοι λένε 1,1:1. Και ο λόγος γι αυτό είναι το αντρικό σπερματοζωαριο (ΧΥ) είναι πιο γρήγορο και ευέλικτο από το γυναικείο (ΧΧ) και προλαβαίνει να φτάσει στη μήτρα.
Σε μη ιδανικές συνθήκες (όχι σωστή διατροφή, κακουχίες, κλπ.), όμως, είναι δυνατό να μειωθεί η αναλογία των αγοριών, γιατί το σπερματοζωάριο ΧΥ είναι λιγότερο ανθεκτικό από το ΧΧ. Κάτι τέτοιο ας πούμε παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη με την αύξηση της υπογεννητικότητας λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων (στρες, περιβαλλοντική ρύπναση, τοξίνες στα φαγητά κλπ.) όπως για παράδειγμα συμβαίνει στην Ελλάδα με την αναλογία αγοριών:κοριτσιών να πέφτει στο 1,04:1.

Φυσικά, εννοείται ότι αγνοούμε περιπτώσεις όπως της Κίνας, της Ινδίας κλπ. όπου οι γεννήσεις αγοριών υπετερούν πολύ των κοριτσιών λόγω ανθρωπινης "παρέμβασης" (αναλογίες της τάξης του 112:100).

Προσοχή.... Τα μάτια σας 14 στις γυναίκες οδηγούς το Σάββατο....
Γυρίζουν απο κομωτήριο.... Για να μην χαλάσουν το μαλί δεν στρίβουν το κεφάλι ούτε δεξιά ούτε αριστερά.... Μόνο τα μάτια κουνάνε... -bye-

Μπάμπης Κολέζας said:
Γυρίζουν απο κομωτήριο.... Για να μην χαλάσουν το μαλί δεν στρίβουν το κεφάλι ούτε δεξιά ούτε αριστερά.... Μόνο τα μάτια κουνάνε... -bye-

Μπάμπη καταπληκτικό!
Θα μπορούσε να είναι αλήθεια:flipout:

Το τιμονι που προτιμουν οι γυναικες .....:music-smiley-005: :music-smiley-005:

και το αυτοκηνιτο που θα ηθελαν να ειχαν ...... :firstprize:

Attachments

• frauen-ausstattung.jpg
    frauen-ausstattung.jpg
    51.5 KB · Views: 17
  • racingshoe.jpg
    racingshoe.jpg
    41.5 KB · Views: 13
Μπάμπης Κολέζας said:

Ρε που θα πνιγω με τον καφε πρωινιάτικα!!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

ΤΕΛΕΙΟ!!! αλλα δυστυχως ΑΛΗΘΙΝΟ!!!:slapface:

Re: Απάντηση: Πως τα κατάφεραν, μου λέτε;

Μπάμπης Κολέζας said:

:flipout: :flipout: :flipout:

1. Πολλές γυναίκες οδηγοί, έπιασαν τιμόνι μετά τα 30-40. Δε μπορούμε να έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτές.

2. Ο γυναικείος εγκέφαλος υστερεί ελαφρώς στον τομέα της χωροταξίας. Ένας άντρας είναι πιο γρήγορος στην εκτίμηση των κινούμενων αντικειμένων του περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να μπορεί να αντιδράσει σωστότερα. Ωστόσο, ο εγκέφαλος αναπτύσσει τα κέντρα που του χρειάζονται εις βάρος λειτουργιών που δεν χρησιμοποιεί συχνά. Γυναίκες που ασχολούνται από νωρίς και με ενδιαφέρον με την οδήγηση δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

3. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει εγώ στις γυναίκες έχει να κάνει με... σύνδρομο κατωτερότητας! Η πλειοψηφία των γυναικών που ξέρω στο τιμόνι τσαντίζονται, βρίζουν τους πάντες και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν ευγενικά για να περάσεις! (Οι άντρες έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους μέσα και έξω από το αμάξι :p)

Για να μην λέμε συνέχεια για τις γυναίκες, εγώ νομίζω ότι πάρα πολλά ατυχήματα προέρχονται από τους ηλικιωμένους. Eίναι δυνατόν να επιτρέπουν στον παπούλη που τα αντανακλαστικά του είναι -80% και δεν βλέπει να πιάσει το κουτάλι για να πιεί την σούπα του? Kυκλοφορεί στον δρόμο και δεν καταλαβαίνει τί του γίνεται γύρω του. Πιστεύω ότι από μια ηλικία και μετά το δίπλωμα πρέπει να αφαιρείται. Πόσες φορές έχω δεί περιπτώσεις που ένας τέτοιος κάνει μια χαζομάρα ή κινείται απείρως αργά σε λάθος λωρίδα και δεν καταλαβαίνει καν τί κάνει... Aυτοί είναι επικίνδυνες αιτίες προκλήσεως ατυχήματος...