Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Εγω θα συμφωνησω με τον ΜΗΤΣ. Με την γυναικα μου μετακομιζουμε στο σπιτι μας που χτιζεται κατα τον Οκτωμβριο. Και εχουν ξεκινησει ειδη οι δοσεις για το δανειο. Ε με την επικειμενη μετακομηση σε 4-5 μηνες δεν ειναι και το καλυτερο να ειναι στον 5 μηνα τοτε και να εχουμε τα τρεξιματα που θα εχουμε. Οποτε ναι προς το παρον δεν θελουμε να μας τυχει κατι τετοιο. Τωρα αν ερθει... καλως να ερθει δεν θα πεθανουμε κι ολας, αλλα αφου μπορουμε να το αναβαλουμε ε τοτε ετσι θα γινει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Elena K said:
Αν περιμένεις την ιδανική στιγμή δε θα το κάνεις ποτέ. :o
Ακριβώς Elena K,:) εμείς προσπαθούσαμε με την γυναίκα μου 2 χρόνια & όταν είπαμε εάν δεν κάνουμε δεν τρέχει τίποτε έσκασε μύτη ο παίδαρος του avatar:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Eki_65 said:
Ακριβώς Elena K,:) εμείς προσπαθούσαμε με την γυναίκα μου 2 χρόνια & όταν είπαμε εάν δεν κάνουμε δεν τρέχει τίποτε έσκασε μύτη ο παίδαρος του avatar:)
Eίναι λοιπόν αλήθεια ότι αν προσπαθείς μπορεί και να μην έρχεται με τίποτα ε? Mάλλον είναι πιό συχνό φαινόμενο από ότι νόμιζα.

Ακριβώς φίλε ΜΗΤΣ άλλωστε το έχουν επιβεβαιώσει αρκετοί από εδώ!!!!
Η ελλάδα είναι από τις τελευταίες χώρες στην Ευρωπαϊκη Ζώνη σε ποσοστό γεννήσεων..!!!!Δυστυχώς γερνάμε ως λαός

Εισαι σίγουρος για αυτό Eki; Δε νομίζω ότι είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα. Είναι το ίδιο σε όλη την Ευρώπη, αφού με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, κάνουμε λιγότερα παιδιά ενώ ζούμε και περισσότερο. Η εικόνα (εδώ και εκεί) αλλάζει μόνο χάρη στους μετανάστες.

Δεν έχεις άδεικο Lepton, όμως για την Ελλάδα τα ποσοστά είναι όντως δραματικά!!! και να σκεφτείς και πόσα παιδιά κακοποιούνται καθημερινά, ασφαλώς όλοι είδαμε και ακούσαμε τι έκαναν χθές σε ένα μωρό ....οι γονείς του!!!!

Bέβαια ένας ακόμη λόγος είναι και το κόστος ζωής έτσι. Mην το ξεχνάμε. Δουλεύουμε περισσότερο και πληρωνόμαστε λιγότερο.

Ναι αλλα το κρατος τι σου προσφερει σαν επειχηρημα για να κανεις παιδια? Κανε εσυ 3-4 παιδια και εγω μολις πας να αγορασεις σπιτι θα σου παρω και ενα 18% επι της αξιας για την εφορια μας, στειλτα σχολεια και φροντηστηρια και πληρωνε 3-4000 ευρω το χρονο για το καθενα για να μαθουν γραμματα και να μην καταληξουν σαν εσενα εργατες, και μην ανυσηχεις αν δεν σου φτανουν αυτα. εγω θα τα αυξησω ολα για παρτυ σου. Διοδια, τροφιμα, νοικια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κτλ

Ε λοιπον εγω το βρισκω φυσικο το οτι τα περισσοτερα ζευγαρια που ξερω και εχουν ενα παιδι να ειναι κατηγοριματικοι και να λενε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κανουμε δευτερο. Γιατι με 1000 - 1500 ευρω οικογενειακο εισοδημα δεν δουλευεις για να ζεις, ζεις για να δουλευεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

MHTΣ said:
Eίναι λοιπόν αλήθεια ότι αν προσπαθείς μπορεί και να μην έρχεται με τίποτα ε? Mάλλον είναι πιό συχνό φαινόμενο από ότι νόμιζα.

Είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο. Όσο αγχώνεσαι τόσο πιο δύσκολο είναι. Και εμείς με την γυναίκα σε ανύποπτη στιγμή έγινε. Είμασταν τελείως χαλαροί πριν το γάμο. (Και για όποιον ετοιμάζει κακία ενημερώνω ότι παντρευτήκαμε 24 Σεπτεμβρίου 2005 και 9 μήνες ακριβώς μετά στις 24 Ιουνίου 2006 γεννήθηκε η κοράκλα). Ξέρω πολλούς φίλους που προσπαθούν σαν τρέλοι και δεν μπορούνε με τίποτα. Και να σκεφτείς ότι τόσα χρόνια πρε'ιζανε οι γυναικολόγοι την γυναίκα μου ότι θα είναι δύσκολο να κάνει παιδί γιατί έχει πολυκυστικές ωοθήκες. Άμα δείτε το πόσος κόσμος πάει για εξωσωματική θα τρελαθείτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

pontios said:
Είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο. Όσο αγχώνεσαι τόσο πιο δύσκολο είναι. Και εμείς με την γυναίκα σε ανύποπτη στιγμή έγινε. Είμασταν τελείως χαλαροί πριν το γάμο. (Και για όποιον ετοιμάζει κακία ενημερώνω ότι παντρευτήκαμε 24 Σεπτεμβρίου 2005 και 9 μήνες ακριβώς μετά στις 24 Ιουνίου 2006 γεννήθηκε η κοράκλα). Ξέρω πολλούς φίλους που προσπαθούν σαν τρέλοι και δεν μπορούνε με τίποτα. Και να σκεφτείς ότι τόσα χρόνια πρε'ιζανε οι γυναικολόγοι την γυναίκα μου ότι θα είναι δύσκολο να κάνει παιδί γιατί έχει πολυκυστικές ωοθήκες. Άμα δείτε το πόσος κόσμος πάει για εξωσωματική θα τρελαθείτε.

Όντως! Ακούω κάθε λίγο και λιγάκι "περιμένει δίδυμα". Στην αρχή έλεγα "Μπα; έχετε δίδυμα στην οικογένεια;" κάποια στιγμή με ακούει η μάνα μου, μου λέει "Ελένη, μη ρωτάς πολλά... Θα τους φέρεις σε δύσκολη θέση" Γλουπ!:o

Elena K said:
Όντως! Ακούω κάθε λίγο και λιγάκι "περιμένει δίδυμα". Στην αρχή έλεγα "Μπα; έχετε δίδυμα στην οικογένεια;" κάποια στιγμή με ακούει η μάνα μου, μου λέει "Ελένη, μη ρωτάς πολλά... Θα τους φέρεις σε δύσκολη θέση" Γλουπ!:o

Τόσο συνήθες που έχει γίνει δεν νομίζω ότι ισχύει πια το "σε δύσκολη θέση". Αλλά όντως με εξωσωματική είναι πιο πιθανό για δύδυμη ή τρίδυμη κύηση παρά για απλή.

pontios said:
Τόσο συνήθες που έχει γίνει δεν νομίζω ότι ισχύει πια το "σε δύσκολη θέση". Αλλά όντως με εξωσωματική είναι πιο πιθανό για δύδυμη ή τρίδυμη κύηση παρά για απλή.
Συμφωνώ απόλυτα, αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι η εξωσωματική δεν νομιμοποείται σε πολλές Ευρωπαϊκές Χώρες, με αποτέελσμα πολλά ζευγάρια από την Ευρώπη και πολλά περισσότερα από ....Αυστραλία ( ναί καλά ακούσατε να έρχονται σε ένα πολύ μεγάλο - γνωστό όνομα του χώρου για εξωσωματική.
Οσο & να φαίνεται παράξενο χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα ορισμένοι κύριοι που θέλουν να ονομάζονται Ιατροί - Γυναικολόγοι " σπρώξουν " ζευγάρια στην λύση της εξωσωματικής και έχω πολλά παραδείγματα.:D :D

Eki_65 said:
Συμφωνώ απόλυτα, αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι η εξωσωματική δεν νομιμοποείται σε πολλές Ευρωπαϊκές Χώρες, με αποτέελσμα πολλά ζευγάρια από την Ευρώπη και πολλά περισσότερα από ....Αυστραλία ( ναί καλά ακούσατε να έρχονται σε ένα πολύ μεγάλο - γνωστό όνομα του χώρου για εξωσωματική.
Οσο & να φαίνεται παράξενο χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα ορισμένοι κύριοι που θέλουν να ονομάζονται Ιατροί - Γυναικολόγοι " σπρώξουν " ζευγάρια στην λύση της εξωσωματικής και έχω πολλά παραδείγματα.:D :D

Και μαλιστα όλως τυχαιως δεν τα καταφερνουν με την πρώτη!!!;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

pontios said:
Είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο.
Άκου να δείς τελικά...:eek: