Πως θα πάρω ψηφιακό σήμα από το pc μου?

το θυμαμαι γιατι τον εχω κι εγω
την δουλεια βεβαια μπορεις να την κανεις και με το μπερυντακ
ακομα και απ ευθειας απο την ψηφιακη εξοδο της μητρικης

εχεις δηλ να τσεκαρεις συνδιασμους...

Επαναφέρω το θέμα, καθώς το ψηφιακό μου σήμα...πάπαλα.

Αυτό που έκανα ήταν απλά να αλλάξω κουτί.

Από ένα desktop ΙΒΜ που είχα (και ήταν όλα στριμωγμένα μέσα) πήρα ένα thermaltake midi tower.

Δεν έκανα καμία επιπλέον αλλαγή εκτός του τροφοδοτικού.

Έλυσα τον κομπιούτορα, άλλαξα και το τροφοδοτικό, τα έχωσα όλα στο νέο tower αλλά ψηφιακή έξοδος γιοκ....

Δεν άλλαξα τίποτε σε settings ή κάτι άλλο.

Το μόνο που κάνει είναι να τρεμοπαίζει η ένδειξη στον yamaha ax2, αλλά δεν ακούγεται τίποτα.

Έχετε καμιά ιδέα?

Μήπως το ότι το νέο κουτί έχει 2 120άρηδες ανεμιστήρες επηρεάζει το καλώδιο??? Δοκίμασα να το περάσω από 3-4 εξόδους μακρυά από τα ρεύματα του υπολογιστή αλλά τίποτα...

αναλογικο ηχο εχεις ?

ναι, κανονικά.

Επόμενη κίνηση μου θα είναι να βάλω ένα shielded καλώδιο το οποίο εσωτερικά να έχει 2 αγωγούς εκτός από το μπλεντάζ.
Θα συνδέσω το + στο ένα εσωτερικό και το - στο άλλο. Το μπλεντάζ λέω να το συνδέσω με το - στην πλευρά του ενισχυτή...

Τελείως κουφό πράμα...

κάνει και τέτοιες δουλειές το utp? Και πώς το τερματίζεις? Μόνος?

Βρε μήπως ήταν η κάρτα απλώς ...ματιασμένη?

:Banane0::fahne90:

Eπαναφέρω το θέμα μια κι εχω το ίδιο πρόβλημα στην Audigy2 SE. Εχω συνδέσει την ψηφιακή έξοδο με αντάπτορα RCA σε μονοφωνικό jack 1/8" όπως της εικόνας, αλλά με διπλό RCA, αλλά SPDIF δεν βλέπω. Ενω ο SRC2496 εχει την ενδειξη SPDIF, αναβοσβηνει διαρκώς το ERROR και δεν έχει ήχο. Η έξοδος για digital audio ειναι ιδια με την πορτοκαλί του post 12. Είναι σωστος ο ανταπτορας ή να αρχισω να ψάχνω τα pinouts; (...δεν εχει και πόρτα AUD_EXT)

phonotojack.jpg