Πόσα χρήματα έχετε δώσει για ένα σπάνιο cd-lp?

~1500δρχ.

Δεν ήταν σπάνιος, αλλά ήταν ο πρώτος μου δίσκος και μάζεψα με ιδρώτα τα χρήματα οπότε ήταν σαν να αγόραζα κάτι συλλεκτικό...

150 δραχμές το 1973 για ένα 45άρι. Με αυτά τα λεφτά τότε αγόραζες περίπου ένα LP.
Εγώ πήρα το single 'Brown Sugar' των Rolling Stones : είχε bonus τη βερσιόν τους στο Let It Rock του Chuck Berry στο flipside.

Re: Απάντηση: Πόσα χρήματα έχετε δώσει για ένα σπάνιο cd-lp?

Δεν θυμάμαι..:bigcry:

Που το θυμήθηκες...:grinning-smiley-043

off topic....Είδα πρόσφατα το Blackfield (το πρώτο) σε βινύλιο 85 ευρώ...Γιατί βρε παιδιά?? (προς καταστηματάρχες)....

Γύρω στο 93 έδωσα περίπου 4 χιλιάρικα (με την τότε αξία) στο sterodisc για έναν δίσκο των hafler trio (Νομίζω το three ways of saying two). Νομίζω οτι είναι τα πιό πολλά που έχω δώσει διότι παρόλο που ονομαστικά ξεπέρασα πολλές φορές το ποσό αυτό μετά ποτέ δεν ένοιωσα το σφίξιμο αυτό όταν έδινα τα φράγκα...

(Λεπτομέρεια: Ποτέ δεν κατάφερα να το ακούσω καθ ολοκληρίαν...)

Οπότε το more wealth than money μου φάνηκε πάμφθηνο (χώρια που είναι έπος)

Επίσης έχω δώσει αρκετά για deep freeze mice ελπίζοντας κάποια λίγα απο αυτά να έφτασαν στην τσέπη του Τζένκινς

Τα ίδια κι εγώ...

έχω δώσει αρκετά ευρώ για να αποκτήσω όλα τα albums(σε cd) των Deep Freeze Mice...

Το πιο ακριβό ήταν το πρώτο τους cd : My Geraniums Are Bulletproof που μου στοίχισε 71,50 ευρώ...και αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχω δώσει για ένα δίσκο....

Τα ίδια κι εγώ...

έχω δώσει αρκετά ευρώ για να αποκτήσω όλα τα albums(σε cd) των Deep Freeze Mice...

Το πιο ακριβό ήταν το πρώτο τους cd : My Geraniums Are Bulletproof που μου στοίχισε 71,50 ευρώ...και αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχω δώσει για ένα δίσκο....

με δουλεύεις . Εχεις Deep freeze Mice ; Ισως ο δεύτερος που ξέρω ( προσωπικά εννοώ ) μετά τον Εκτορα. :2thumb22sup::firstprize::SFGSFGSF:

Δημήτρη...τα είχα και σε βινύλια αλλά τα έδωσα σε φίλο μου...έτσι τα ξαναγόρασα...χαλάλι στον Jenkins!!!

τους Normil που θα τους βρω???

Δημήτρη...τα είχα και σε βινύλια αλλά τα έδωσα σε φίλο μου...έτσι τα ξαναγόρασα...χαλάλι στον Jenkins!!!

τους Normil που θα τους βρω???

ξέρεις πόσο πάνε σε βινύλιο ; διπλάσια τιμή από ότι έδωσες για το cd . Αμαν βρε . Αυτό που αγόρασες στο e-bay σε cd πουλιέται 478 δολλάρια .

το normil το είχα πάρει από εδώ . Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει

Δημήτρη το ξέρω ότι τα βινύλια κοστίζουν τα διπλάσια λεφτά...αλλά τα είχα λιώσει και τάθελα σε cd version...τώρα βρίσκονται σε καλά χέρια...
λοιπόν θα ψάξω για τους normil..

ΥΓ:478 δολλάρια!!!...τι λες τώρα!!!