ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Συγνώμη Τατιάνα αλλά εγώ διαφωνώ μαζί σου.

Κάτσε να παίρνεις ένα μισθό γύρω στα 900 ευρουλάκια και κανα 1.200 ο αντρουλης σου, να έχετε και δυο παιδάκκια και δάνειο και κάρτες και...και...και..... και έλα μετά να μου πεις άν αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν χρόνο η κουράγιο για αστρα και πλανήτες!!!!!!

Αυτά είναι πολυτέλεια όταν έχεις λύσει τα βασικά. Και ναι μια εκδρομή στη φύση (κατά προτίμηση θάλασσα) και πιο down to earth πράγματα μπορεί να ανανεώσουν πολύ περισσότερο μια σχέση από τα ενδιαφέροντα.

Ο κύριος Ρομπιν που γράφει τα παραπάνω 900 ευρώ το μήνα βγάζει??? Δε νομίζω.

Αμάν πια με τις μεγάλες ιδέες και φιλοσοφίες!!!! Και με αγάπη, ποιήση και λουλουδάκια μένει ζωντάνος???? Μήπως ξέχασε να πει για τη μπριζολάρα του και τις πατάτες?

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θεωρείς ότι εγώ που τα λέω όλα αυτά και ασχολούμαι με αυτά δεν δουλεύω για να ζήσω?

Αμάν πια με τις δικαιολογίες των ανθρώπων για να αποφύγουν να δουλέψουν λίγο το σημαντικότερο μυ τους και να σχολούνται μόνο με το ύπτιο

Υ.Γ. Και δεν τα λέει ο "κ.Ρόμπιν" καλύτερα να μάθεις πρώτα σε τι αναφέρομαι και μετά να μιλάς

Last edited:
Συγνώμη βρε Τατιάνα και πάλι αλλά θα συμφωνήσω με τον Meletov!!!!!

Θα πέταγες μια ολόκληρη ζωή ευτυχίας για μια στιγμή διαύγειας?!!!!!!!!!!

Αλήθεια ξέρεις ποια είναι αυτή η διαύγεια που ζητάς? Ή απλά το λες έτσι?

Λοιπόν, αν γινότανε, θα κάναμε μια συμφωνία. Εγώ θα έπαιρνα την ευτυχία ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!! και θα σου έδινα τη στιγμή!!!

Εδώ διαφωνούμε...αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τη στιγμή διαύγειας στην οποία αναφέρομαι οπότε πολύ λογικά δεν την αξιολογείς....

Δικαίωμά σου :) Δεν έφτασε κανείς στα άστρα με το να κάθεται σπίτι και να πλένει κάλτσες...

Διακρίνω μια απαξίωση προς οτιδήποτε έχει σχέση με τη διανόηση, ή κάνω λάθος;

Πολύ μας την έχετε πέσει τελευταία εμάς τους "ποιοτικούς" (καλά, εγώ δεν είμαι και hardcore, αλλά έχω τις στιγμές μου).
Σε λίγο θα καταντήσει ρετσινιά το να μιλάς για κάτι λίγο πιο δύσκολο από τα τηλεοπτικά σήριαλ δηλαδή!

Υ.Γ. Μόλις μετάνιωσα οριστικά για μια απόφασή μου στο παρελθόν, που πίκρανε φίλους.
Οι γνωρίζοντες, κατάλαβαν.

Αλλά έτσι είναι, άμα σκέφτεσαι επιπόλαια...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Το παραπάνω λάθος που ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ περιγράφεις παρα λίγο να το κάνω κι εγώ.

Δε λέω καλή καλή και η καριέρα, οι φιλοσοφίες και οι ανησυχίες αλλά...........

Σωστά....ο εγκέφαλος είναι ένας περιττός μυς

Διακρίνω μια απαξίωση προς οτιδήποτε έχει σχέση με τη διανόηση, ή κάνω λάθος;

Πολύ μας την έχετε πέσει τελευταία εμάς τους "ποιοτικούς" (καλά, εγώ δεν είμαι και hardcore, αλλά έχω τις στιγμές μου).
Σε λίγο θα καταντήσει ρετσινιά το να μιλάς για κάτι λίγο πιο δύσκολο από τα τηλεοπτικά σήριαλ δηλαδή!

Μόλις μετάνιωσα οριστικά για μια απόφασή μου στο παρελθόν, που πίκρανε φίλους.
Οι γνωρίζοντες, κατάλαβαν.

Αλλά έτσι είναι, άμα σκέφτεσαι επιπόλαια...

Με πιάνει απογοήτευση ρε συ Στέργιε.....απλά απογοήτευση

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Και εγώ φίλε μου.
Μπράβο σου που το 'ομολογείς" δημοσίως.:SFGSFGSF:
Στις μέρες μας θεωρείται ντεπασέ, δυστυχώς..

Πέρα από το ντεπασέ και λοιπά κλισέ το πρόβλημα με το Θεό είναι τα κλασσικό ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικές αποδείξεις.

Μεγάλη κουβέντα και δύσκολη αλλά στον αγνωστικισμό προσωπικά οδηγήθηκα μέσα από μεγάλη πάλη και υπαρξιακή ανησυχία...και θα ήθελα πάρα πολύ να πιστέυω γιατί η πίστη αυτή δίνει ένα νόημα στη ζωή αλλά είναι για μένα μόνο μέσα από την επιστήμη ο δρόμος που μπορεί να με οδηγήσει σε οποιαδήποτε έστω κοντά στο θρησκευτική εμπειρία

Ο ντετερμινιστικός χριστιανικός Θεός δυστυχώς δεν καλύπτει τα μεγάλα ερωτήματα κατ εμέ...

Στην όλη συζήτηση υπάρχει ένα συμπέρασμα, ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ κλπ κπλ...

Φυσικά ευτυχώς υπάρχει ο διάλογος και σώνει τα πράματα. Aπο όσα διαπίστωσα, υπάρχουν οι εξής κατηγορίες...

1. Γυναίκες που θέλουν τέκνα
2. Αντρες που θέλουν και αυτοί τέκνα
3. Γυναίκες που δεν θέλουν και κυνηγούν κάτι άλλο
4. Άντρες ΦΑΛΟΚΡΑΤΕΣ, γυναίκα σπίτι, φαγητό κλπ
5. Γυναίκες που ασκούν τον μυ του εγκεφάλου
6. Γυναίκες που ασκούν άλλους μυς, όπως και άντρες
7. Γυναίκες που δουλεύουν πολύ
8. Άντρες που δουλεύουν επίσης παρα πολύ

Μου άρεσει αυτο το forum γιατί καλύπτει πολλές κατηγορίες ανθρώπων....

ΡΕ να μας έχει ο ΘΕΟΣ(όποιος και αν είναι, ΑΝ είναι)καλά πάντα να ανταμώνουμε και να τα λέμε...

Υ.Γ Άσχετο??

Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

μια και το εφερε η κουβεντα (και εισαι και γνωστρια)που να κανω αιτηση ως Διαχειριστης για να γινω μελος Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ?:Banane0::Banane0:

Εσύ θα κηρυχθείς προστατευόμενο Μνημείο τής Ουνέσκο,οπότε μήν αγχώνεσαι..:Banane0::Banane0:

Πέρα από το ντεπασέ και λοιπά κλισέ το πρόβλημα με το Θεό είναι τα κλασσικό ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικές αποδείξεις.

Μεγάλη κουβέντα και δύσκολη αλλά στον αγνωστικισμό προσωπικά οδηγήθηκα μέσα από μεγάλη πάλη και υπαρξιακή ανησυχία...και θα ήθελα πάρα πολύ να πιστέυω γιατί η πίστη αυτή δίνει ένα νόημα στη ζωή αλλά είναι για μένα μόνο μέσα από την επιστήμη ο δρόμος που μπορεί να με οδηγήσει σε οποιαδήποτε έστω κοντά στο θρησκευτική εμπειρία

Ο ντετερμινιστικός χριστιανικός Θεός δυστυχώς δεν καλύπτει τα μεγάλα ερωτήματα κατ εμέ...

Ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν αποδείξεις για κάτι το οποίο είναι καθαρά εφεύρεση του ανθρώπου.

Ο άνθρωπος απο κάπου πρέπει να πιαστεί, να πιστέψει...ευτυχώς βγήκε όλη αυτή η ιστορία και έσωσε εκαντοντάδες ανθρώπινες γενιές.

Βέβαια στις μέρες μας και πιο πολύ στις επόμενες γενιές, όλο αυτό το κατευθυνόμενο κίνημα της θρησκείας θα μας πάει αλλού, αλλά αυτο είναι άλλη ιστορία...

πολύ ωραία όλα αυτά . Αλλά γιατί το γκομενάκι στην Μύκονο δεν σχετίζεται με το νόημα της ζωής , δεν το κατάλαβα ...

Γιατί δέν σού διαβάζει Τ.S.Elliott τήν ώρα πού τήν ´ζαχαρώνεις´-bye--bye-
Υ.Γ.
Παρότι ´ποιοτικός´ομίλησα αντι-ποιοτικά...
Sorry.

Ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν αποδείξεις για κάτι το οποίο είναι καθαρά εφεύρεση του ανθρώπου.

Ο άνθρωπος απο κάπου πρέπει να πιαστεί, να πιστέψει...ευτυχώς βγήκε όλη αυτή η ιστορία και έσωσε εκαντοντάδες ανθρώπινες γενιές.

Βέβαια στις μέρες μας και πιο πολύ στις επόμενες γενιές, όλο αυτό το κατευθυνόμενο κίνημα της θρησκείας θα μας πάει αλλού, αλλά αυτο είναι άλλη ιστορία...

Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ...παρολαυτά είναι κάποιες σταθερές μέσα στο Σύμπαν , κάποια φαινόμενα και νόμοι οι οποίοι σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν η τυχαιότητα μέσα στο χρόνο Planck να οδηγήσει σε ένα τέτοιο Σύμπαν...και τι άλλο προυπήρξε αυτού...και η στιγμή διαύγειας για την οποία τόσο πρόθυμα θα έδινα την πολύτιμη ζωή μου....δεν ξέρω αν θα ήμουν - εγώ η οποιοδήποτε άλλο δημιουργημένο μέσα στο Σύμπαν ον- ικανή να την κατανοήσω.

Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ...παρολαυτά είναι κάποιες σταθερές μέσα στο Σύμπαν , κάποια φαινόμενα και νόμοι οι οποίοι σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν η τυχαιότητα μέσα στο χρόνο Planck να οδηγήσει σε ένα τέτοιο Σύμπαν...και τι άλλο προυπήρξε αυτού...και η στιγμή διαύγειας για την οποία τόσο πρόθυμα θα έδινα την πολύτιμη ζωή μου....δεν ξέρω αν θα ήμουν - εγώ η οποιοδήποτε άλλο δημιουργημένο μέσα στο Σύμπαν ον- ικανή να την κατανοήσω.

Νομίζω ότι το ανθρώπινο είδος είναι πολύ "ΝΕΟ", σαν είδος, για να καταλάβει αυτές τις σταθερες...

Βεβαία πειράματα όπως του CERN μας φέρνουν πιο κοντά...

Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Γιατί δέν σού διαβάζει Τ.S.Elliott τήν ώρα πού τήν ´ζαχαρώνεις´-bye--bye-
Υ.Γ.
Παρότι ´ποιοτικός´ομίλησα αντι-ποιοτικά...
Sorry.

Μίλησες αντι-ποιοτικά, ποιοτικά ομιλόμενος όμως...

Νομίζω ότι το ανθρώπινο είδος είναι πολύ "ΝΕΟ", σαν είδος, για να καταλάβει αυτές τις σταθερες...

Βεβαία πειράματα όπως του CERN μας φέρνουν πιο κοντά...

Δεν νομίζω ότι οτιδήποτε δημιουργημένο μέσα σε ένα σύστημα μπορεί να καταλάβει κάτι υπεράνω αυτού...το οποίο οδηγεί φυσικά σε αδιέξοδο.

Για μένα το περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Ασίμωφ στο The Last Question

Δεν νομίζω ότι οτιδήποτε δημιουργημένο μέσα σε ένα σύστημα μπορεί να καταλάβει κάτι υπεράνω αυτού...το οποίο οδηγεί φυσικά σε αδιέξοδο.

Εκτός και αν ξεπεράσει το ίδιο τον "εαύτο του"!!!!!!!:drummer:

Εκτός και αν ξεπεράσει το ίδιο τον "εαύτο του"!!!!!!!:drummer:

Elementary physics.....αυτό δεν γίνεται......είναι σα να λες ότι θα ξεπεράσεις το Δεύτερο Νόμο......

Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Bravo! Αυτό ακριβώς εννοώ! Και αυτό απαιτώ και από όποιον με συντροφεύσει στο μονοπάτι της ζωής.....έτσι είναι.....αν συβιβαστείς για να μη μείνεις μόνος είσαι καταδικασμένος και είσαι για πάντα 'μόνος'

H Mεγαλύτερη ευτυχία σέ μία σχέση είναι να μπορείς να απολαμβάνεις τήν ´μοναχικότητά´σου παρουσία τού άλλου.
Paul Winnicott
Κλινικός Παιδοψυχίατρος πού ανέτρεψε ´συμβάσεις´τής Ψυχανάλυσης και επεξέτεινε την ´Θεωρία του Εγώ´.

Δέν υπάρχει πιό βαρετό πράγμα απο το να μοιραζόμαστε με τον-την σύντροφό μας ολα μας τά ενδιαφέροντα
Και εντελώς διαφορετικό απο το να κατανοούμε τά ενδιαφέροντα τού άλλου..
Καλησπέρα.

Elementary physics.....αυτό δεν γίνεται......είναι σα να λες ότι θα ξεπεράσεις το Δεύτερο Νόμο......

Είδες το λές μόνη σου, είναι στην λέξη ξεπεράσεις.....