ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

να θυμισω οτι στο thread που ανοιξα,ψαχνουμε τα κοριτσια του Forum ας επικεντρωθουμε και παλι σε αυτο

Αγαπητε Λαρρυ....δεν εισαι αρκετα αυστηρος...-bye-

Τουλαχιστον αλλαξε το θεμα του νηματος.Ειναι παραπλανητικο.

Κανω μια μικροεπεμβαση...κι επιστρεφω....Διεγραψε με εντελως απο τη λιστα.:jester:

Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

H Mεγαλύτερη ευτυχία σέ μία σχέση είναι να μπορείς να απολαμβάνεις τήν ´μοναχικότητά´σου παρουσία τού άλλου.
Paul Winnicott
Κλινικός Παιδοψυχίατρος πού ανέτρεψε ´συμβάσεις´τής Ψυχανάλυσης και επεξέτεινε την ´Θεωρία του Εγώ´.

Δέν υπάρχει πιό βαρετό πράγμα απο το να μοιραζόμαστε με τον-την σύντροφό μας ολα μας τά ενδιαφέροντα
Και εντελώς διαφορετικό απο το να κατανοούμε τά ενδιαφέροντα τού άλλου..
Καλησπέρα.

+100000000000000:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Μίλησες αντι-ποιοτικά, ποιοτικά ομιλόμενος όμως...

Ναί αλλά δεν θα μέ χάλαγε το ´Μυκονιάτικο´και χωρίς Elliott.
Ουτε τίς Κυρίες ο Mπράντ Πίτ χωρίς σονέτα τού Σαίξπηρ.:smash:

Αγαπητε Λαρρυ....δεν εισαι αρκετα αυστηρος...-bye-

Τουλαχιστον αλλαξε το θεμα του νηματος.Ειναι παραπλανητικο.

Κανω μια μικροεπεμβαση...κι επιστρεφω....Διεγραψε με εντελως απο τη λιστα.:jester:

Μικροεπέμβαση το λές εσύ??Μπράβο κουράγιο!!!

Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

H Mεγαλύτερη ευτυχία σέ μία σχέση είναι να μπορείς να απολαμβάνεις τήν ´μοναχικότητά´σου παρουσία τού άλλου.
Paul Winnicott
Κλινικός Παιδοψυχίατρος πού ανέτρεψε ´συμβάσεις´τής Ψυχανάλυσης και επεξέτεινε την ´Θεωρία του Εγώ´.

Δέν υπάρχει πιό βαρετό πράγμα απο το να μοιραζόμαστε με τον-την σύντροφό μας ολα μας τά ενδιαφέροντα
Και εντελώς διαφορετικό απο το να κατανοούμε τά ενδιαφέροντα τού άλλου..
Καλησπέρα.

Σπύρο συμφωνώ......

Όπως λέει ο Ρίλκε "the highest task of a bond between two people is for each to stand guard over the solitude of the other."

Αν με παρανόησες ίσως να μην ήμουν σαφής

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Ναί αλλά δεν θα μέ χάλαγε το ´Μυκονιάτικο´και χωρίς Elliott.
Ουτε τίς Κυρίες ο Mπράντ Πίτ χωρίς σονέτα τού Σαίξπηρ.:smash:

Και αν μου επιτρέπεις ποιό είναι το aftertaste? Εκτός από μοναξιά..κατ εμέ.....

Είδες το λές μόνη σου, είναι στην λέξη ξεπεράσεις.....

Ας μην κολλάμε στο λεκτικό του θέματος ...παρολαυτά θεωρώ ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ είναι σαν το παράδοξο του Shroedinger

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Σπύρο συμφωνώ......

Όπως λέει ο Ρίλκε "the highest task of a bond between two people is for each to stand guard over the solitude of the other."

Αν με παρανόησες ίσως να μην ήμουν σαφής

Αψογο.

Και μιά ακόμα παρατήρηση εάν μού επιτρέπεις...
Τι τον χρειάζεσαι τον Καρτέσιο??
Αυτό το ´Σκέφτομαι άρα Υπάρχω ´κόντεψε να διαλύσει όλο τον Δυτικό Πολιτισμό.
Θα προτιμούσα το ´Επειδή Υπάρχω Σκέπτομαι´.
Νομίζω ότι το δώρο τής Υπαρξης είναι ανώτερο απο οτιδήποτε..
Και κατά την γνώμη μου χωράνε παρέα και η δική σου άποψη αλλά και τού Μeletov πού εκφράζει το πιό απτό και απλό αλλά απολύτως απαραίτητο γιά το Ζήν..
Είναι δυνατόν η ζωή μας να είναι μία μόνιμη διέγερση τών εγκεφαλικών μας κυττάρων γιά να νοιώθουμε ευτυχείς ή να συνυπάρχουμε μέ άλλους??
Zώ μιά ζωή με γυναίκα ,παιδί,πολλή δουλεια-αρκετά εγκεφαλική και με μεγάλη ανάγκη προσήλωσης-,πολλή μουσική,Ολυμπιακό,χαβαλέ,τεχνολογία και άλλα πολλά..
Ακόμα και μέ φίλους με κοινά ενδιαφέροντα αφού εξαντλήσουμε τήν 8η συμφωνία τού Σοστακόβιτς θα καταναλώσουμε μιά ώρα στο κατά πόσον θα νικήσει ο γαύρος στην Ξάνθη...
Δεν γινεται αλλοιώς.Χρειάζεται μιά ισορροπία στά πράγματα
Σαφέστατα ,ενοχλούμαι απ´όσους ´αποστρέφουν το βλέμμα´όταν γίνεται μιά ´ποιοτική κουβέντα´αλλά δεν θα άντεχα προσωπικά και μόνον ´ποιοτικές´κουβέντες..
Τα ξαναλέμε γιατί πρέπει να αφήσουμε χώρο και στίς άλλες κυρίες τού φόρουμ.:grinning-smiley-043
Υ.Γ.
Υποσχέθηκα σε κάποιον καλό μου φίλο οτι εάν συμμετάσχω στο thread αύριο θα πάω στην δουλειά μέ φούστα-μπλούζα...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Ελπίζω να μήν με διαβάσει...........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Και αν μου επιτρέπεις ποιό είναι το aftertaste? Εκτός από μοναξιά..κατ εμέ.....

Ο Μοντιτσέλι είναι και ´κινούμενος´καμιά φορά...;)
Ε,καλά δεν είπαμε και γιά forever..
Αλλά και μερικές τέτοιες στιγμές ειναι απαραίτητες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Αψογο.

Και κατά την γνώμη μου χωράνε παρέα και η δική σου άποψη αλλά και τού Μeletov πού εκφράζει το πιό απτό και απλό αλλά απολύτως απαραίτητο γιά το Ζήν..
Είναι δυνατόν η ζωή μας να είναι μία μόνιμη διέγερση τών εγκεφαλικών μας κυττάρων γιά να νοιώθουμε ευτυχείς ή να συνυπάρχουμε μέ άλλους??
Zώ μιά ζωή με γυναίκα ,παιδί,πολλή δουλεια-αρκετά εγκεφαλική και με μεγάλη ανάγκη προσήλωσης-,πολλή μουσική,Ολυμπιακό,χαβαλέ,τεχνολογία και άλλα πολλά..
Ακόμα και μέ φίλους με κοινά ενδιαφέροντα αφού εξαντλήσουμε τήν 8η συμφωνία τού Σοστακόβιτς θα καταναλώσουμε μιά ώρα στο κατά πόσον θα νικήσει ο γαύρος στην Ξάνθη...
Σαφέστατα ,ενοχλούμαι απ´όσους ´αποστρέφουν το βλέμμα´όταν γίνεται μιά ´ποιοτική κουβέντα´αλλά δεν θα άντεχα προσωπικά και μόνον ´ποιοτικές´κουβέντες..
Τα ξαναλέμε γιατί πρέπει να αφήσουμε χώρο και στίς άλλες κυρίες τού φόρουμ.:grinning-smiley-043
Υ.Γ.
Υποσχέθηκα σε κάποιον καλό μου φίλο οτι εάν συμμετάσχω στο thread αύριο θα πάω στην δουλειά μέ φούστα-μπλούζα...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Που είναι η δουλειά σου να έρθουμε??Όλο το forum εννοώ!!!Τέτοιο θέαμα χαμένο??

Με καλύπτεις πλήρως!!!Σαν άποψη...

Ας μην κολλάμε στο λεκτικό του θέματος ...παρολαυτά θεωρώ ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ είναι σαν το παράδοξο του Shroedinger

Nαι πλάκα κάνω!!!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Που είναι η δουλειά σου να έρθουμε??Όλο το forum εννοώ!!!Τέτοιο θέαμα χαμένο??

Αστο,γιατί όταν έγραφα τι δουλειά κάνω στό προφίλ μου ορισμένοι άρχισαν τά ´κτυπήματα κάτω απο την μέση´και έγινα Τούρκος...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Αστο,γιατί όταν έγραφα τι δουλειά κάνω στό προφίλ μου ορισμένοι άρχισαν τά ´κτυπήματα κάτω απο την μέση´και έγινα Τούρκος...

Κατάλαβα!:rifle::FSGSFGS4:

Αψογο.

Υ.Γ.

Σπύρο θεωρώ ότι καταλαβαινόμαστε ..και είχαμε περίεργο δρόμο οι δυο μας μέχρι εδώ...

Σίγουρα όλη η ζωή δεν είναι μία μεγάλη ποιοτική συζήτηση αλλά όλη η ζωή και η κάθε στιγμή μπορεί να είναι ποιοτική....ακόμα και αν μιλάς για τον Ολυμπιακό

Ξέρω ότι καταλαβαίνεις τι λέω και σέβομαι τις γνώσεις και την εμπειρία που έχεις.

Η ποιότητα του πνεύματος και της ζωής σου όμως φαίνεται ακόμα και στην πιο αμήχανη ή ανούσια στιγμή.....

Όσο για τις άλλες κυρίες του forum το post ήταν αναρτημένο μέρες πριν γράψω και ακόμα και τώρα είναι διαθέσιμο για όλες...δεν τις βλέπω να γράφουν και δεν αναρρωτιέμαι γιατί όπως κι εσύ , είμαι σίγουρη.

Καληνύχτα και...μην πας με φούστα - μπλούζα θα προκαλέσεις......;)

Υ.Γ. Όσο για το σκέφτομαι άρα υπάρχω δεν είναι τόσο απόδειξη όσο προυπόθεση....αλλά και πάλι εν τέλει είναι το απλό Έχω Συνείδηση (όχι με την έννοια της ηθικής αλλά της επίγνωσης - και πάλι ξέρω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ)

Last edited:

κατά την γνώμη μου χωράνε παρέα και η δική σου άποψη αλλά και τού Μeletov πού εκφράζει το πιό απτό και απλό αλλά απολύτως απαραίτητο γιά το Ζήν..
..........

το post του γιατρού με βρίσκει σύμφωνο 100%.
από την άλλη, θέλω να παρατηρήσω πως όλα τα ...κορίτσια :BDGBGDB55: του AVClub που πολλοί εδώ λοιδωρούν για την "πενιχρή ενασχόλησή τους με θέματα AV", τα έχω δεί κατά καιρούς να διαβάζουν,τουλάχιστον, τα θέματα της Μουσικής κατηγορίας που διαπραγματεύονται "δύσκολες" μουσικές έξω από την πεπατημένη, παίρνουν τη μουσική σαν αφετηρία για να μιλήσουν επί παντός επιστητού και βρίσκουν ωραίους τρόπους να λένε "άσχημα" πράγματα.
Δεν είμαι σε θέση να ξέρω Αν και κατά πόσο τα κορίτσια αξιοποιούν αυτές τις πληροφορίες... Αλλά, τουλάχιστον, διαβάζουν. Αν ήμουν ...κορίτσι :blush: θα είχα πάρα πολλά να σας πώ, τόσο για τον υλισμό όσο και για την έλλειψη περιέργειας και ανησυχίας, το γενικότερο συντηρητισμό που διαφαίνεται να χαρακτηρίζει πολλούς από τους αρσενικούς εδώ.

Καλές οι κουβέντες για καλώδια και για το Ποιό είναι το καλύτερο ηχείο, αλλά..."Ουκ επ άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος..." :grandpa: -bye-