ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Ρε παιδιά seriously αν θέλετε γκομενάκια από τη Μύκονο γιατί χάνετε το χρόνο σας εδώ μέσα και δεν πηγαίνετε σε κανένα μέρος που μπορεί να βρείτε κανένα?

Εγω θελω γκομενακι (sic) απο εδω μεσα... Εχω ελπιδες? :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Ρε παιδιά seriously αν θέλετε γκομενάκια από τη Μύκονο γιατί χάνετε το χρόνο σας εδώ μέσα και δεν πηγαίνετε σε κανένα μέρος που μπορεί να βρείτε κανένα?

Γιατί από ότι βλέπω εδώ μέσα τύχη σε αυτό τον τομέα δεν θα βρείτε....

Ανθρώπους ψάχνουμε.

Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Εγω θελω γκομενακι (sic) απο εδω μεσα... Εχω ελπιδες? :flipout:

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά....γιατί βρε άνθρωπε μου θέλεις γκομενάκι από δω μέσα???????????? Τρελλός είσαι????

Όσο για ελπίδες....αυτό δεν είναι που πεθαίνει τελευταίο ?:P

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

...Αυτοί που απσχολούν αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό μυ με μερικές σκέψεις πέρα από το 'Ωχ καημένε' και το 'Χαλαρά' (όποιος μου ξαναπεί χαλαά θα φάει πολύ ξύλο τι πάει να πει χαλαρά) έχουν πολύ πιο ιδιαίτερο και καυστικό χιούμορ, και επίσης η ταχύτητα εναλλαγής στις συζητήσεις είναι πολύ πιο γρήγορη και ομαλή
...

Σε ποιόν μυ αναφέρεσαι? Μπερδεύτηκα τώρα...

Συμφωνώ και επαυξάνω...και έχω επίσης παρατηρήσει ότι το χιούμορ τον μεν και τον δε είναι εντελώς διαφορετικό.

Αυτοί που απσχολούν αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό μυ με μερικές σκέψεις πέρα από το 'Ωχ καημένε' και το 'Χαλαρά' (όποιος μου ξαναπεί χαλαά θα φάει πολύ ξύλο τι πάει να πει χαλαρά) έχουν πολύ πιο ιδιαίτερο και καυστικό χιούμορ, και επίσης η ταχύτητα εναλλαγής στις συζητήσεις είναι πολύ πιο γρήγορη και ομαλή

Γενικότερα είναι πιο ενδιαφέροντες τι να λέμε τώρα....

Τον ιδιαίτερα σημαντικό μυ όλοι μπορούν να τον θέσουν σε λειτουργία απλά για κάποιους απλώς δεν χρειάστηκε.Απο κει και πέρα το ότι κάποιοι έχουν μπει σε μια διαδικασία να λειτουργούν τον εγκέφαλο τους επειδή οι συνθήκες απαιτούν κάτι τέτοιο αυτό αυτόματα για μένα δεν τους καθιστά και ενδιαφέροντες.Σίγουρα ένας άνθρωπος που "σκέφτεται" προφανώς και μοιραία θα συναναστρέφεται επίσης ανθρώπους που "σκέφτονται", κανείς όμως δεν νομίζω οτι μπορεί να εγγυηθεί ότι οι σκέψεις θα είναι πάντα θετικές και η μεταξύ τους σχέση ρόδινη, ή έστω απλώς οτι τα ενδιαφέροντα τους θα είναι κοινά.

Τον ιδιαίτερα σημαντικό μυ όλοι μπορούν να τον θέσουν σε λειτουργία απλά για κάποιους απλώς δεν χρειάστηκε.Απο κει και πέρα το ότι κάποιοι έχουν μπει σε μια διαδικασία να λειτουργούν τον εγκέφαλο τους επειδή οι συνθήκες απαιτούν κάτι τέτοιο αυτό αυτόματα για μένα δεν τους καθιστά και ενδιαφέροντες.Σίγουρα ένας άνθρωπος που "σκέφτεται" προφανώς και μοιραία θα συναναστρέφεται επίσης ανθρώπους που "σκέφτονται", κανείς όμως δεν νομίζω οτι μπορεί να εγγυηθεί ότι οι σκέψεις θα είναι πάντα θετικές και η μεταξύ τους σχέση ρόδινη, ή έστω απλώς οτι τα ενδιαφέροντα τους θα είναι κοινά.

Μισό λεπτάκι δλδ θες να μου πεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ να θέσουν σε λειτουργία τον εγκέφαλό τους?

Δλδ δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα και αυτούσια αλλά μόνο όταν χρειάζεται? Δλδ πότε ακριβώς?

Μισό λεπτάκι δλδ θες να μου πεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ να θέσουν σε λειτουργία τον εγκέφαλό τους?

Δλδ δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα και αυτούσια αλλά μόνο όταν χρειάζεται? Δλδ πότε ακριβώς?

Προφανώς μιλάει για ανθρώπους που δουλεύουν σε κάποια επαγγέλματα που δεν χρείαστηκε να έχεις εξασκημένο τον συγκεκριμένο μυ. (σκουπιδιαριδες, οικοδόμοι,κλπ)

Βέβαια το ότι εκει δεν χρειάστηκε να ασκηθεί ο συγκεκριμένος μυς, δεν σημαίνει και τίποτα.
Μπορεί ο άνθρωπος παρόλα αυτα να αναρωτιέται και να ψάχνει το άγνωστο και να διαβάζει. Οπότε μπορεί να γίνει πιο συναρπαστικός απο κάποιον άλλο, ποιοτικό, αλλά μή ανθρώπινο!

Προφανώς μιλάει για ανθρώπους που δουλεύουν σε κάποια επαγγέλματα που δεν χρείαστηκε να έχεις εξασκημένο τον συγκεκριμένο μυ. (σκουπιδιαριδες, οικοδόμοι,κλπ)

Βέβαια το ότι εκει δεν χρειάστηκε να ασκηθεί ο συγκεκριμένος μυς, δεν σημαίνει και τίποτα.
Μπορεί ο άνθρωπος παρόλα αυτα να αναρωτιέται και να ψάχνει το άγνωστο και να διαβάζει. Οπότε μπορεί να γίνει πιο συναρπαστικός απο κάποιον άλλο, ποιοτικό, αλλά μή ανθρώπινο!

Κατά την ταπεινή μου άποψη όλοι ανεξαρτήτως επαγγέλματος θα έπρεπε να εξασκούν το συγκεκριμένο μυ...δλδ το θεωρώ απο τα αυτονόητα...και πέρα από αυτό ακόμα δεν νομίζω ότι άνθρωποι που δεν τον εξασκούν θα ενδιαφέρονταν για θέματα όπως fine tuning @ high end

Δλδ μερικές φορές αναρωτιέμαι μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε....από ποτε ρε παιδιά η βλακία έγινε προσόν??????