Myrtw
Established Member
- 30 January 2008
- 288
καλά κρασά κοπελιά...
Δεν ξέρω ακόμη τι εννοείς αλλά τουλάχιστον μοιάζουμε.
Άντε εβίβα!!!
καλά κρασά κοπελιά...
Πολλές φορές οι άνθρωποι φοβούνται τους άλλους που τους επιτίθενται ή ειρωνεύονται φαινομενικά και δεν φοβούνται τους φίλους που τους κολακεύουν.
Πιστεύω να είσαι καλοπροαίρετος πάραυτα.:argue::ernaehrung004:
Άντε εβίβα!!!
Άντε εβίβα!!!
Η πρώτη κατάρα που άκουσα για φέτος. Thanks για τον σεφτέ..
Λοιπόν δεν ξέρω ακριβώς τι συζητάτε όλοι τόσες σελίδες, πάντως όσα διάβασα στις τελευταίες συνοψίζονται στα εξής:
"Θα μας χωρίζουν πάντα κάποιες διαφορές
Αισθητικές ή ταξικές ή αν θέλεις κι άλλες
Θα μας ενώνουν όμως πάντα οι στιγμές
Αυτές που οι άνθρωποι οι απλοί τις λένε μεγάλες
Μοιάζουμε σαν δυο στάλες βροχής
Κι όσα λόγια κι αν πεις, μυστικά στο θυμό σου
Μοιάζουμε, κι αν σε κόψουν στα δυο
Κάπου ίσως σκεφτείς πως είμαι τ' άλλο μισό σου"
Βρε όλα τα 'πε ο Μπινιάρης!
![]()
"Θα μας χωρίζουν πάντα κάποιες διαφορές
Αισθητικές ή ταξικές ή αν θέλεις κι άλλες
Θα μας ενώνουν όμως πάντα οι στιγμές
Αυτές που οι άνθρωποι οι απλοί τις λένε μεγάλες
Μοιάζουμε σαν δυο στάλες βροχής
Κι όσα λόγια κι αν πεις, μυστικά στο θυμό σου
Μοιάζουμε, κι αν σε κόψουν στα δυο
Κάπου ίσως σκεφτείς πως είμαι τ' άλλο μισό σου"
Ωραία!1 Αννα (Διαχειριστρια της Εκτος)
2 Χριστινα Keller
3 Μυρτω
4 Fedra
5.Sphinx
6.Νικόλ
7.Τατιάνα
8.Alina (με κάθε επιφύλαξη )
9.Μonslοlita (με κάθε επιφύλαξη )
10. Μνημη
Ωραία!
Να τις εκπαιδεύσουμε ως Reviewers για οτιδήποτε αφορά ήχο αφού ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν ΚΑΛΗΤΕΡΗ ακοή από τους άντρες.
Δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία Goodmans (αν την θυμάστε) έλεγε ότι είχε μόνο γυναίκες για να αξιολογούν τα ηχεία της!
Εξαιρετικά διατυπωμενο..
Και επι τη ευκαιρία μιά επισήμανση μόνον,που δεν σε αφορά προσωπικά...
Πολλοί μπερδεύουν τον ενοχλητικό και άχρωμο ´κουλτουριάρη´με τον πολιτισμένο...
Ο κουλτουριάρης συνήθως είναι ένας άψυχος εγκεφαλικός μεταπράτης γνώσης,που χρησιμοποιεί τήν όποια-συνήθως δάνεια- γνώση του γιά προβολή ή απόκτηση αξιωμάτων ή και επιδοτήσεων...
Πολιτισμένος μπορεί να είναι και ο μορφωμένος αλλά και ο έχων λιγότερες γνώσεις..
Κριτήριο πολιτισμού είναι ο ´Τρόπος τού Βίου´.
Οπότε ένας χωρικός μπορεί να είναι πολύ πιό πολιτισμένος από έναν κουλτουριάτη χάσκακα..Γιατί έχει αρχές,αξίες,ήθος παράδοση,συναίσθημα και ανθρωπιά...
Οπως και ο πολιτισμένος-μορφωμένος οφείλει να χρησιμοποιεί και να μεταδίδει την γνώση του ή τήν αγάπη του για ότι τον αφορά μέ πρωταρχικό κριτήριο να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στο να κάνει και άλλους ανθρώπους κοινωνούς-έστω και έναν ακόμα...-και όχι την επίδειξη..Και όταν τρώει τά μούτρα του να μήν γυρίζει την πλάτη του μέ ´επιδεικτική ανωτερότητα´αλλά να συνεχίζει.....
Ετσι καλυτερεύει ο κόσμος...
Ωραία!
Να τις εκπαιδεύσουμε ως Reviewers για οτιδήποτε αφορά ήχο αφού ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν ΚΑΛΗΤΕΡΗ ακοή από τους άντρες.
Δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία Goodmans (αν την θυμάστε) έλεγε ότι είχε μόνο γυναίκες για να αξιολογούν τα ηχεία της!
Οι γυναίκες δεν έχουν καλύτερη ακοή από τους άντρες, έχουν διαφορετική απόκριση συχνότητας.
Φυσικά και είναι ικανές να κρίνουν ηχοσυστήματα, αλλά μάλλον θα τους αρέσουν άλλα σε σχέση μ' εμάς...
Αχά! Βάση των τελευταίων 3 μηνυμάτων, προτείνω να μεταφερθεί το thread στη Hi End, μιας και εκεί (προφανώς πλέον) ανήκει!
Χεχε... :smile:
Γράψιμο ζήτησες, γράψιμο πήρες!![]()
Υ.Γ. Το Φάντασμα ακόμα εσύ το έχεις!!!!
Καλά, είπαμε να φύγουμε λίγο off topic αλλά αυτό που το θυμήθηκες?!
Τώρα το έχω και σε HD.. :2thumb22sup:
Ωραία!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.