kokar
Supreme Member
Oh WOW WOW WOW!!!!!
Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Γιατι ??
Oh WOW WOW WOW!!!!!
Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Εγώ προτείνω μία απάντηση στην αρχική μου ερώτηση γιατί το άθλημα είναι καθαρά αντρικό?
Και μην αρχίσετε πάλι για φωτογραφίες κτλ κτλ γιατί ως συνήθως είμαστε off-topic.....![]()
Γιατί όποτε βλέπετε καλώδιο στο σαλόνι γίνεται πόλεμος.
εσύ μην λες μεγάλη κουβέντα !
μην ξεχνάς ότι η φώτο μπορεί να κατέβηκε......
αλλά εγώ την έχω στο αρχείο μου μαζί με όλους τους άλλους!
Εγώ θα απαντήσω στο ερώτημα "γιατί το άθλημα είναι αποκλειστικά ανδρικό" στην πρώτη γυναίκα που θα μού αποδείξει ότι ξέρει να προγραμματίσει το video να ανάψει και να γράψει μία εκπομπή από κάποιο κανάλι στην τηλεόραση...
Μπα, αυτό είναι πολύ δύσκολο...
Ας πούμε καλύτερα στην πρώτη που θα ξέρει να βάλει την σωστή ώρα στο ρολόϊ του video ύστερα από διακοπή ρεύματος έτσι ώστε να μην αναβοσβύνουν αυτά τα καταραμένα 0:00![]()
.....για να συνελθουμε απο τις "ορμές", συστήνω κρυα ντούς και αθλητισμό !
![]()
Εσύ, να σταματήσεις να απειλείς, καλά θα κάνεις να την "δώσεις" στεγνά!!!![]()
Και εγώ ξέρω γυναίκες που είναι αστέρια στους υπολογιστές και χαίρομαι πραγματικά με τέτοιες γνωριμίες.
Ακόμα όμως δεν εχω πάει στο σπίτι γυναίκας και να μου πει ''έλα να δεις τι ωραίο home cinema έχω στήσει''.
Θα σε καλούσα σπίτι μου........αλλά και πάλι το πρόβλημα είναι ότι όταν γνωρίζετε μία γυναίκα δεν ασχολείστε καν με το να συζητήσετε για τα πνευματικά της ενδιαφέροντα (αν έχει) αλλά με το μέγεθος....ασε να μην πω....τεσπα.....ότι διαλέγεις αυτό παίρνεις deal with it.....
Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τους σωστούς άντρες.
Πρέπει να είσαι προσεκτική με τις γενικεύσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.