ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Προτείνω σύνεση και αυτοσυγκράτηση προς άπαντες ...

Και για να συνελθουμε απο τις "ορμές", συστήνω κρυα ντούς και αθλητισμό !

-bye-

Εγώ προτείνω μία απάντηση στην αρχική μου ερώτηση γιατί το άθλημα είναι καθαρά αντρικό?

Και μην αρχίσετε πάλι για φωτογραφίες κτλ κτλ γιατί ως συνήθως είμαστε off-topic.....;)

Εγώ προτείνω μία απάντηση στην αρχική μου ερώτηση γιατί το άθλημα είναι καθαρά αντρικό?

Και μην αρχίσετε πάλι για φωτογραφίες κτλ κτλ γιατί ως συνήθως είμαστε off-topic.....;)

Καθαρά 100% δεν είναι ... Αλλά 98% το πιάνει (όταν δεν φυσάει Νοτιάς 8 μποφώρ) :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Γιατί όποτε βλέπετε καλώδιο στο σαλόνι γίνεται πόλεμος.

Not good enough ως απάντηση και το δείγμα που έχεις δεν είναι αντιπροσωπευτικό.....θέλω σοβαρή απάντηση πέρα από κλισέ του στυλ οι ξανθιές είναι χαζές...γιατί παρεπιπτόντως οι πραγματικές ξανθιές είναι ιδιαίτερα ευφυής.....

Εγώ θα απαντήσω στο ερώτημα "γιατί το άθλημα είναι αποκλειστικά ανδρικό" στην πρώτη γυναίκα που θα μού αποδείξει ότι ξέρει να προγραμματίσει το video να ανάψει και να γράψει μία εκπομπή από κάποιο κανάλι στην τηλεόραση...

Μπα, αυτό είναι πολύ δύσκολο... ;)

Ας πούμε καλύτερα στην πρώτη που θα ξέρει να βάλει την σωστή ώρα στο ρολόϊ του video ύστερα από διακοπή ρεύματος έτσι ώστε να μην αναβοσβύνουν αυτά τα καταραμένα 0:00 ;)

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Και είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν πολλά μέλη γυναίκες στο avclub αλλά αυτό οφείλεται εν μέρει και στη συμπεριφορά των ανδρών μελών στις γυναίκες.

Κοινώς είστε λίγο φαλοκράτες (και το έχετε ομολογήσει) και θέλετε το παιχνίδι να το κρατήσετε στα δικά σας χέρια (οι περισσότεροι)

Και ενδόμυχα πιστεύετε πραγματικά ότι μία γυναίκα είναι αδύνατον να βρει ενδιαφέρον ή να έχει τις πνευματικές ικανότητες να καταλάβει τα τεχνικά θέματα.

Δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις γυναίκες αλλά ξέρω διάφορες που σας βάζουν χαλαρά κάτω στον τομέα των υπολογιστών και της τεχνολογίας γενικότερα και γιατί όχι ανήκω και εγώ στην κατηγορία αυτή....και πολλοί που με ξέρουν εδώ μέσα ξέρουν γιατί μιλάω.

Από την άλλη βέβαια αυτό έρχεται εντελώς αντίθετο με το γυναικείο πρότυπο της γατούλας και για αυτό και οι περισσότερες συζητήσεις εδώ μέσα με γυναίκες γίνονται ή για φωτό, ή για διαφορές ανδρών και γυναικών κτλ κτλ.

Και ίσως για αυτό και πολλές γυναίκες δεν γράφουν ή δεν έρχονται....σίγουρα για μένα αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας.

Το πρωτεύον χαρακτηριστικό μας είναι ότι είμαστε άνθρωποι, ότι έχουμε διαφορετικα αναπαραγωγικά συστήματα είναι δευτερεύον.

Και είναι γελοίο στην εποχή της Πληροφορίας να γίνονται έστω και αστεία του στυλ ότι η απασχόληση με ήχο και εικόνα είναι αντρικό άθλημα....

Τότε εγώ προσωπικά είμαι το παράδοξο της καταγεγραμμένης Ιστορίας με τη δουλειά και τα ενδιαφέροντά μου.

Από την άλλη συνεχίζω να λατρεύω την όπερα και να κλαίω στα hollywood happy endings .....να μου αρέσουν τα ακριβά παπούτσια και ρούχα αλλά και να ονειρεύομαι τον Quad Core....όλα συνδυάζονται αρμονικά σε όσους έχουν little grey cells

εσύ μην λες μεγάλη κουβέντα !
μην ξεχνάς ότι η φώτο μπορεί να κατέβηκε......
αλλά εγώ την έχω στο αρχείο μου μαζί με όλους τους άλλους!

Εσύ, να σταματήσεις να απειλείς, καλά θα κάνεις να την "δώσεις" στεγνά!!!-bye-

Εγώ θα απαντήσω στο ερώτημα "γιατί το άθλημα είναι αποκλειστικά ανδρικό" στην πρώτη γυναίκα που θα μού αποδείξει ότι ξέρει να προγραμματίσει το video να ανάψει και να γράψει μία εκπομπή από κάποιο κανάλι στην τηλεόραση...

Μπα, αυτό είναι πολύ δύσκολο... ;)

Ας πούμε καλύτερα στην πρώτη που θα ξέρει να βάλει την σωστή ώρα στο ρολόϊ του video ύστερα από διακοπή ρεύματος έτσι ώστε να μην αναβοσβύνουν αυτά τα καταραμένα 0:00 ;)

Σου κάνει το Senior Oss Engineer ή δεν σε καλύπτει στις ανάγκες σου?

Και εγώ ξέρω γυναίκες που είναι αστέρια στους υπολογιστές και χαίρομαι πραγματικά με τέτοιες γνωριμίες.
Ακόμα όμως δεν εχω πάει στο σπίτι γυναίκας και να μου πει ''έλα να δεις τι ωραίο home cinema έχω στήσει''.

Και εγώ ξέρω γυναίκες που είναι αστέρια στους υπολογιστές και χαίρομαι πραγματικά με τέτοιες γνωριμίες.
Ακόμα όμως δεν εχω πάει στο σπίτι γυναίκας και να μου πει ''έλα να δεις τι ωραίο home cinema έχω στήσει''.

Θα σε καλούσα σπίτι μου........αλλά και πάλι το πρόβλημα είναι ότι όταν γνωρίζετε μία γυναίκα δεν ασχολείστε καν με το να συζητήσετε για τα πνευματικά της ενδιαφέροντα (αν έχει) αλλά με το μέγεθος....ασε να μην πω....τεσπα.....ότι διαλέγεις αυτό παίρνεις deal with it.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Θα σε καλούσα σπίτι μου........αλλά και πάλι το πρόβλημα είναι ότι όταν γνωρίζετε μία γυναίκα δεν ασχολείστε καν με το να συζητήσετε για τα πνευματικά της ενδιαφέροντα (αν έχει) αλλά με το μέγεθος....ασε να μην πω....τεσπα.....ότι διαλέγεις αυτό παίρνεις deal with it.....

Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τους σωστούς άντρες.
Πρέπει να είσαι προσεκτική με τις γενικεύσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τους σωστούς άντρες.
Πρέπει να είσαι προσεκτική με τις γενικεύσεις.

Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τις σωστές γυναίκες....πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις γενικέυσεις ;)