ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τις σωστές γυναίκες....πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις γενικέυσεις ;)

Αρχίσαμε τα τρελά;
Εγω δεν παραπονέθηκα για τις γυναίκες.;)

και γιατι να μαθουν οι γυναικες να προγραμματιζουν συσκευες? εμας γιατι μας εχουν... τις προτιμω να κανουν αλλα πραγματα με το χερι......

washing%20machine.jpg

Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Θα σε καλούσα σπίτι μου........αλλά και πάλι το πρόβλημα είναι ότι όταν γνωρίζετε μία γυναίκα δεν ασχολείστε καν με το να συζητήσετε για τα πνευματικά της ενδιαφέροντα (αν έχει) αλλά με το μέγεθος....ασε να μην πω....τεσπα.....ότι διαλέγεις αυτό παίρνεις deal with it.....

Κάτσε λίγο βρε Τατιάνα ...
Τα πνευματικά ενδιαφέροντα καλά και άγια είναι ... Και εσυ προσωπικά έχεις ουκ ολίγα απο όσο μπορω να καταλάβω απο αυτά που γράφεις ...

Αλλά εδώ το topic του club είναι συγκεκριμένο ! Μπορείς με μεγάλη ευκολία να το χαρακτηρίσεις "ελιτίστικο" αν θέλεις, και θα συμφωνήσω μαζί σου ! Απο την άλλη, έχεις κοντά στα 500 posts. Πόσα απο αυτά είναι τεχνικού περιεχομένου ? Πόσα είναι κοινωνικά στην "Επι Παντός" ? Πόσα στη "Μουσική" ?

Το forum έχει καλύψει - όσο αυτό είναι δυνατόν - ένα μεγάλο φάσμα σχετικά με τα του ήχου και της εικόνας, τόσο σε επίπεδο "απόλαυσης" οσο και σε "τεχνολογίας". Δεν παύει όμως να είναι ένας χώρος που χαρακτηρίζεται ως "τεχνικός" !

Και στο τεχνικό κομμάτι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν έχουμε συνεισφορά απο κοπέλλες...

Ξέρω εκ προοιμίου οτι δεν θα παρεξηγήσεις αυτά που γράφω. Έχεις δώσει αρκετά δείγματα ευφυίας εδώ για να μπορώ να είμαι σίγουρος οτι θα παραμείνουμε cyber-φίλοι ...

Φίλιππος

@Larry......ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ

Φίλιππε παρόλο που έχω γράψει και στη μουσική και στα τεχνικά η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές στα τεχνικά ήθελα πληροφορίες παρά να γράψω η ίδια.

Όσο για τη μουσική έχω γράψει αλλά με μειωμένη ανταπόκριση οπότε κι εγώ απέχω....είναι και η δουλειά που δεν μου επιτρέπει να γράφω συχνά

Αλλά! Το μεγάλο αλλά είναι ότι υπάρχει αυτή η προκατάλειψη για τις γυναίκες που τις κρατάει μακρυά από το forum και αυτό το έχετε παραδεχτεί οι ίδιοι....

Είναι μία αλήθεια ότι πολλές δεν ενδιαφέρονται ή ασχολούνται αλλά υπάρχουν και πολλές που το κάνουν..και επειδή ξέρεις τι κάνω θα έπρεπε να καταλάβεις ότι είναι η έλλειψη χρόνου που με κρατάει από το να γράφω περισσότερο και όχι η έλλειψη γνώσης ή ενδιαφέροντος....

Οπότε γιατί το αναφέρεις ?:)

Το ποστ 137 του Σιμου (ΕΚΙ_65) χιουμοριστικό ήταν.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράς έτσι
Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που είναι «μανούλα» στα
τεχνικά, Η/Υ, η και στην πυρηνική φυσική
αλλά αυτές είναι η μειοψηφία και δεν αποτελούν τον κανόνα
Μάλλον εσύ με τις γνώσεις που έχεις αποτελείς την εξαίρεση ….
Για αυτό ένα έχω να σου πω
Τατιανα, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Και είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν πολλά μέλη γυναίκες στο avclub αλλά αυτό οφείλεται εν μέρει και στη συμπεριφορά των ανδρών μελών στις γυναίκες.

Κοινώς είστε λίγο φαλοκράτες (και το έχετε ομολογήσει) και θέλετε το παιχνίδι να το κρατήσετε στα δικά σας χέρια (οι περισσότεροι)

Και ενδόμυχα πιστεύετε πραγματικά ότι μία γυναίκα είναι αδύνατον να βρει ενδιαφέρον ή να έχει τις πνευματικές ικανότητες να καταλάβει τα τεχνικά θέματα.

Δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις γυναίκες αλλά ξέρω διάφορες που σας βάζουν χαλαρά κάτω στον τομέα των υπολογιστών και της τεχνολογίας γενικότερα και γιατί όχι ανήκω και εγώ στην κατηγορία αυτή....και πολλοί που με ξέρουν εδώ μέσα ξέρουν γιατί μιλάω.

Από την άλλη βέβαια αυτό έρχεται εντελώς αντίθετο με το γυναικείο πρότυπο της γατούλας και για αυτό και οι περισσότερες συζητήσεις εδώ μέσα με γυναίκες γίνονται ή για φωτό, ή για διαφορές ανδρών και γυναικών κτλ κτλ.

Και ίσως για αυτό και πολλές γυναίκες δεν γράφουν ή δεν έρχονται....σίγουρα για μένα αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας.

Το πρωτεύον χαρακτηριστικό μας είναι ότι είμαστε άνθρωποι, ότι έχουμε διαφορετικα αναπαραγωγικά συστήματα είναι δευτερεύον.

Και είναι γελοίο στην εποχή της Πληροφορίας να γίνονται έστω και αστεία του στυλ ότι η απασχόληση με ήχο και εικόνα είναι αντρικό άθλημα....

Τότε εγώ προσωπικά είμαι το παράδοξο της καταγεγραμμένης Ιστορίας με τη δουλειά και τα ενδιαφέροντά μου.

Από την άλλη συνεχίζω να λατρεύω την όπερα και να κλαίω στα hollywood happy endings .....να μου αρέσουν τα ακριβά παπούτσια και ρούχα αλλά και να ονειρεύομαι τον Quad Core....όλα συνδυάζονται αρμονικά σε όσους έχουν little grey cells

Mια και το club έχει τέτοια απήχηση που τα μέλη του αυξάνονται καθημερινά, ενίοτε δε και τα ενεργά, δεν θα ήταν άσχημο κάποια θέματα του που έχουν συζητηθεί να επανέρχονται. Γίνεται και σε φόρουμς του εξωτερικου.

Η φράση "το AV είναι ανδρικό άθλημα" σημαίνει ότι "συνήθως οι άνδρες ασχολούνται με το AV". Κι ενώ το χίουμορ απέναντι στις κυρίες είναι καλό, πρέπει να δουλεύει κι ο κοινός νους... Προφανώς μπορεί να ασχοληθεί οποιαδήποτε γυναίκα με το AV κι αν δεν εχει γνώσεις επι του αντικειμένου μπορεί να τις αποκτήσει ψάχνοντας και διαβάζοντας. Δεν νομίζω οτι τα x χιλιάδες αρσενικά που μαζευτήκαμε στο φόρουμ είμαστε προικισμένοι πνευματικά κι επενδύουμε τα προικιά μας στο AV...

Εμένα, θα με ενδιέφερε να μάθω γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν βρίσκουν ενδιαφέρον στο AV(αν θέλετε στο Α(udio) ή το V(ideo) )... Δεν αναφέρομαι βέβαια σε όσες ασχολούνται με δίσκους και μουσική, γιατι αυτές είναι αρκετές.

Δεν έχω διαβάσει όλο το post αλλά το συμπέρασμα μου είναι ότι, το μεγαλύτερο ΚΟΜΠΛΕΞ, φίλοι μου το έχουμε εμείς οι άντρες......

Δεν αποδεχόμαστε ίσως και ενστικτωδως τις γυναίκες ανώτερες σε κάποια πράγματα. Και είμαι σίγουρος ότι σε πολλά πράγματα που είναι ανδροκατούμενα είναι καλύτερες, π.χ (Θετικές επιστήμες)...

Όποτε είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με γυναίκες μηχανικούς, πέρασα μια χαρά και η δουλειά έγινε γρήγορα και σωστά. Αλλά τονίζω ότι πέρασα μια χαρα...

Το ποστ 137 του Σιμου (ΕΚΙ_65) χιουμοριστικό ήταν.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράς έτσι
Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που είναι «μανούλα» στα
τεχνικά, Η/Υ, η και στην πυρηνική φυσική
αλλά αυτές είναι η μειοψηφία και δεν αποτελούν τον κανόνα
Μάλλον εσύ με τις γνώσεις που έχεις αποτελείς την εξαίρεση ….
Για αυτό ένα έχω να σου πω
Τατιανα, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!

Για την τελευταία φράση σου πίστεψέ με δεν το κάνω....αλλά είναι πολλές και πίστεψέ με ακόμα και μία μικρή έρευνα στην επιστημονική κοινότητα το αποδεικνύει...

Ο λόγος που ασχολούμαι είναι ότι πολλές φορές αστεία αστεία αναφέρεται στο forum η 'διαφορά' ανδρών γυναικών και μετά από κάποιες φορές καταντά κουραστικό....με ξέρεις άλλωστε δεν είναι κάτι που θα έκανα γιατί δεν κατάλαβα το χιούμορ...απλά με πείραξε

Mια και το club έχει τέτοια απήχηση που τα μέλη του αυξάνονται καθημερινά, ενίοτε δε και τα ενεργά, δεν θα ήταν άσχημο κάποια θέματα του που έχουν συζητηθεί να επανέρχονται. Γίνεται και σε φόρουμς του εξωτερικου.

Η φράση "το AV είναι ανδρικό άθλημα" σημαίνει ότι "συνήθως οι άνδρες ασχολούνται με το AV". Κι ενώ το χίουμορ απέναντι στις κυρίες είναι καλό, πρέπει να δουλεύει κι ο κοινός νους... Προφανώς μπορεί να ασχοληθεί οποιαδήποτε γυναίκα με το AV κι αν δεν εχει γνώσεις επι του αντικειμένου μπορεί να τις αποκτήσει ψάχνοντας και διαβάζοντας. Δεν νομίζω οτι τα x χιλιάδες αρσενικά που μαζευτήκαμε στο φόρουμ είμαστε προικισμένοι πνευματικά κι επενδύουμε τα προικιά μας στο AV...

Εμένα, θα με ενδιέφερε να μάθω γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν βρίσκουν ενδιαφέρον στο AV(αν θέλετε στο Α(udio) ή το V(ideo) )... Δεν αναφέρομαι βέβαια σε όσες ασχολούνται με δίσκους και μουσική, γιατι αυτές είναι αρκετές.

Σωστός σε όλα αγαπητέ κατά την άποψή μου......

Φίλιππε παρόλο που έχω γράψει και στη μουσική και στα τεχνικά η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές στα τεχνικά ήθελα πληροφορίες παρά να γράψω η ίδια.

Όσο για τη μουσική έχω γράψει αλλά με μειωμένη ανταπόκριση οπότε κι εγώ απέχω....είναι και η δουλειά που δεν μου επιτρέπει να γράφω συχνά

Αλλά! Το μεγάλο αλλά είναι ότι υπάρχει αυτή η προκατάλειψη για τις γυναίκες που τις κρατάει μακρυά από το forum και αυτό το έχετε παραδεχτεί οι ίδιοι....

Είναι μία αλήθεια ότι πολλές δεν ενδιαφέρονται ή ασχολούνται αλλά υπάρχουν και πολλές που το κάνουν..και επειδή ξέρεις τι κάνω θα έπρεπε να καταλάβεις ότι είναι η έλλειψη χρόνου που με κρατάει από το να γράφω περισσότερο και όχι η έλλειψη γνώσης ή ενδιαφέροντος....

Οπότε γιατί το αναφέρεις ?:)

Εγώ δεν πιστεύω οτι υπάρχει προκατάληψη, τουλάχιστον όχι απο τα μέλη... Και δεν πιστεύω οτι αυτό είναι που κρατάει τις κοπέλλες μακριά. Είναι το θέμα με το οποίο καταπιάνεται το forum που είναι θηλεο-απωθητικό :)

Οσο για τα περί χρόνου, η πλειοψηφεία των τακτικών μελών του forum, είναι σκληρά εργαζόμενη, άρα ούτε και σε μας περισσεύει δυστυχώς :(

Επειδή γνωρίζω με τι ασχολείσαι, γι αυτό και πιστεύω οτι θα μπορούσες να συνεισφέρεις πολύ ενεργότερα σε τεχνικά θέματα !!! Αν πεις δε, για ζητήματα δικτύων κλπ, μάλλον πολλοί εδω μέσα θα ωφελούνταν τα μάλα του experise σου. Και είμαστε όλοι συλλήβδην χαμένοι, που δεν έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε 5 πραγματα παραπάνω απο έσενα ! Και είναι κρίμα που αυτό που μας στερεί την ευχαρίστηση είναι τα αμείλκτα ωράρια που δουλεύεις ...

Σωστός σε όλα αγαπητέ κατά την άποψή μου......

Ευχαριστώ... Αν μπορείς όμως, απάντησέ στην απορία μου. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες κυρίες/δεσποινίδες που διαβάζουν το thread. :)

Διαβάζοντας και το τελευταίο post του mouratou, ειλικρινά σκέφτομαι... υπάρχουν ασχολίες που δεν "ελκύουν" τις γυναίκες by default ;

Εγώ δεν πιστεύω οτι υπάρχει προκατάληψη, τουλάχιστον όχι απο τα μέλη... Και δεν πιστεύω οτι αυτό είναι που κρατάει τις κοπέλλες μακριά. Είναι το θέμα με το οποίο καταπιάνεται το forum που είναι θηλεο-απωθητικό :)

Οσο για τα περί χρόνου, η πλειοψηφεία των τακτικών μελών του forum, είναι σκληρά εργαζόμενη, άρα ούτε και σε μας περισσεύει δυστυχώς :(

Επειδή γνωρίζω με τι ασχολείσαι, γι αυτό και πιστεύω οτι θα μπορούσες να συνεισφέρεις πολύ ενεργότερα σε τεχνικά θέματα !!! Αν πεις δε, για ζητήματα δικτύων κλπ, μάλλον πολλοί εδω μέσα θα ωφελούνταν τα μάλα του experise σου. Και είμαστε όλοι συλλήβδην χαμένοι, που δεν έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε 5 πραγματα παραπάνω απο έσενα ! Και είναι κρίμα που αυτό που μας στερεί την ευχαρίστηση είναι τα αμείλκτα ωράρια που δουλεύεις ...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όσο για τα ωράρια ναι όλοι είμαστε σκληρά εργαζόμενοι αλλά κάποιοι από δω μέσα που με ξέρουν καλά ....ξέρουν για τι ωράρια μιλάμε...και πόσο κουράγιο έχεις μετά να γράψεις....μιλώντας πάντα για μένα...

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν ήταν τόσες πολλές οι γυναίκες που γουστάρουν με τρέλλα το AV, θα υπήρχε το WAF?

Ευχαριστώ... Αν μπορείς όμως, απάντησέ στην απορία μου. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες κυρίες/δεσποινίδες που διαβάζουν το thread. :)

Διαβάζοντας και το τελευταίο post του mouratou, ειλικρινά σκέφτομαι... υπάρχουν ασχολίες που δεν "ελκύουν" τις γυναίκες by default ;

Δυστυχώς αυτό πιστεύω ...

Αν πλασσάραμε το club σαν club μόδας που ενίοτε ασχολείται και με την haute couture του AV (!!!!) θα είχαμε πολλαπλασίως περισσότερες θηλυκές παρουσίες !

Τώρα αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση...έχει σχέση και με το πως έχει γαλουχηθεί ο καθένας, ποιά είναι η πορεία της ζωής του, τι του δίνει νόημα σε αυτή τη ζωή κτλ κτλ

Είναι δύσκολο να το απαντήσω γιατί για μένα δεν υφίσταται......αλλά από την άλλη δεν υφίσταται ούτε αυτό που συνηθίζεται δλδ αν ενδιαφέρεσαι για τεχνικά επιστημονικά θέματα να μη σε ενδιαφέρουν όλα τα 'κοριτσίστικα' ρούχα παπούτσια μαλλιά κτλ.....

Πολύ σωστά το έχει θέσει ο Ρίλκε στο Letters to a young Poet στο letter 7

Αλλά στην ερωτησή σου δεν μπορώ να απαντήσω

Δυστυχώς αυτό πιστεύω ...

Αν πλασσάραμε το club σαν club μόδας που ενίοτε ασχολείται και με την haute couture του AV (!!!!) θα είχαμε πολλαπλασίως περισσότερες θηλυκές παρουσίες !

ΕΛΕΟΣ!

Τατιάνα,

Βασικά πρέπει να είναι και εξίσου κουραστικό να έχεις "απέναντι" σου μόνο άντρες και να αισθάνεσαι πως πρέπει να απαντήσεις στον καθένα.

Απλώς πάντως πέραν αστείων κτλ, αυτό που αξίζει να κρατήσουμε( και ελπίζω να συμφωνήσουμε) είναι το γεγονός πως "ασχολούνται τελικά πολύ περισσότερο οι άντρες με το AV". Συμφωνούμε σε αυτό; Διότι ακόμη και να μου πεις πως όλες οι γνωστές σου ασχολούνται, αποκλείεται να υπερβαίνουν τον αριθμό σχεδόν όλων των γνωστών μας (των αντρών του φόρουμ). Πραγματικά στον κύκλο μου δεν ξέρω καμία κοπέλα που να ενδιαφέρεται. Το ίδιο υποθέτω θα πουν και οι άλλοι. Το ίδιο θα δεις και μόνη σου αν δεις το ποσοστό ενδιαφέροντος στο δικό μας αλλά και σε άλλα φόρα. ή αν πας σε μαγαζιά και δεις πόσοι άντρες ψάχνουν για ηχεία, καλώδια κτλ.

Αν συμφωνούμε σε αυτό (που είναι και το μόνο που βασικά και σοβαρά ειπώθηκε) μπορούμε μετά να ψάξουμε και το γιατί. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί που συμβαίνει. Δε θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι έτσι ο χώρος. Και πραγματικά δε βρίσκω το λόγο. Προφανώς και μόνο κοινωνικά αίτια ίσως μπορώ να σκεφτώ. Πάντως μου λείπει. με πειράζει που δεν καταλαβαίνει η γυναίκα μου αυτό μου το πάθος (όπως και εγώ δεν καταλαβαίνω δικά της). Με ενοχλεί που δεν μπορώ να μιλήσω τους AV καημούς μου με τις φίλες μου ή τις γυναίκες φίλων μου.

Θα ήθελα να είστε περισσότερες και συγνώμη αν με τη συμπεριφορά μας, σας κρατάμε "εκτός". Απλώς αν είστε όντως πολλές και κάτι κάνουμε εμείς και σας "κόβουμε" νομίζω πως πρέπει να δράσετε και όχι να κάνετε πίσω, δηλαδή να μην γράφετε.

Υ.Γ. Προφανώς και η κουβέντα δεν έχει να κάνει με ικανότητες και άλλες τέτοιες ρατσιστικές αηδίες. Μιλάμε καθαρά για το γιατί δεν είναι επιλογή σας ο χώρος του AV (όχι των Η/Υ - μην ξεφύγουμε, εκεί ευτυχώς όλο και αυξάνεστε και αυτό φαίνεται και από τα μηχανογραφικά και από τις σπουδές και από τα επαγγέλματα που τελικά κάνετε)

Υπάρχει μία ουσιαστική στατιστική ένδειξη: Σε αυτό το forum, η συνεισφορά γυναικών στα τεχνικά θέματα είναι αμελητέα. Στη Μουσική και τις Ταινίες είναι μικρή, αλλά υπαρκτή. Το πρώτο μπορεί να συμβαδίζει με την προσωπική μας αίσθηση (όντως βλέπουμε λίγες γυναίκες που να ασχολούνται με το τεχνικό AV), το δεύτερο λιγότερο, αφού ξέρουμε ότι πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται για Μουσική και Ταινίες.

Άρα λοιπόν, είτε υπάρχει κάποια διαφορά και στη γενικότερη στάση των γυναικών απέναντι στο μέσο που λέγεται δικτυακή κοινότητα -οπότε πρέπει να δούμε αν οι κατανομές είναι αντίστοιχες και σε άλλες δικτυακές κοινότητες- είτε τα μέλη του συγκεκριμένου τόπου έχουν τόσο σωβινιστική στάση που αποθαρρύνουν τις γυναίκες από το να ασχοληθούν.

Υποθέτω ότι η αλήθεια βρίσκεται περισσότερο στο πρώτο αίτιο παρά στο δεύτερο.

Γιατί το συγκεκριμενοποιείς στο "δικτυακή"; Δηλαδή βλέπεις σε κουβέντες, σε μαγαζιά ή σε σπίτια φίλων, ενδιαφέρον για τέτοια θέματα;