Τατιάνα,
Βασικά πρέπει να είναι και εξίσου κουραστικό να έχεις "απέναντι" σου μόνο άντρες και να αισθάνεσαι πως πρέπει να απαντήσεις στον καθένα.
Απλώς πάντως πέραν αστείων κτλ, αυτό που αξίζει να κρατήσουμε( και ελπίζω να συμφωνήσουμε) είναι το γεγονός πως "ασχολούνται τελικά πολύ περισσότερο οι άντρες με το AV". Συμφωνούμε σε αυτό; Διότι ακόμη και να μου πεις πως όλες οι γνωστές σου ασχολούνται, αποκλείεται να υπερβαίνουν τον αριθμό σχεδόν όλων των γνωστών μας (των αντρών του φόρουμ). Πραγματικά στον κύκλο μου δεν ξέρω καμία κοπέλα που να ενδιαφέρεται. Το ίδιο υποθέτω θα πουν και οι άλλοι. Το ίδιο θα δεις και μόνη σου αν δεις το ποσοστό ενδιαφέροντος στο δικό μας αλλά και σε άλλα φόρα. ή αν πας σε μαγαζιά και δεις πόσοι άντρες ψάχνουν για ηχεία, καλώδια κτλ.
Αν συμφωνούμε σε αυτό (που είναι και το μόνο που βασικά και σοβαρά ειπώθηκε) μπορούμε μετά να ψάξουμε και το γιατί. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί που συμβαίνει. Δε θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι έτσι ο χώρος. Και πραγματικά δε βρίσκω το λόγο. Προφανώς και μόνο κοινωνικά αίτια ίσως μπορώ να σκεφτώ. Πάντως μου λείπει. με πειράζει που δεν καταλαβαίνει η γυναίκα μου αυτό μου το πάθος (όπως και εγώ δεν καταλαβαίνω δικά της). Με ενοχλεί που δεν μπορώ να μιλήσω τους AV καημούς μου με τις φίλες μου ή τις γυναίκες φίλων μου.
Θα ήθελα να είστε περισσότερες και συγνώμη αν με τη συμπεριφορά μας, σας κρατάμε "εκτός". Απλώς αν είστε όντως πολλές και κάτι κάνουμε εμείς και σας "κόβουμε" νομίζω πως πρέπει να δράσετε και όχι να κάνετε πίσω, δηλαδή να μην γράφετε.
Υ.Γ. Προφανώς και η κουβέντα δεν έχει να κάνει με ικανότητες και άλλες τέτοιες ρατσιστικές αηδίες. Μιλάμε καθαρά για το γιατί δεν είναι επιλογή σας ο χώρος του AV (όχι των Η/Υ - μην ξεφύγουμε, εκεί ευτυχώς όλο και αυξάνεστε και αυτό φαίνεται και από τα μηχανογραφικά και από τις σπουδές και από τα επαγγέλματα που τελικά κάνετε)
Όσο για τη γυναίκα σου δεν μπορώ να ξέρω αλλά μου κάνει εντύπωση το ότι ενώ όλοι λέτε ότι θέλετε μία γυναίκα που να καταλαβαίνει τα ενδιαφέροντα σας ή συμβιβάζεστε με κάτι εντελώς άσχετο (σε γυναίκα) ή όταν βρείτε κάτι τέτοιο τρομοκρατείστε και φεύγετε τρέχοντας.
Γιατί είναι προφανές ότι ξέρεις τον άλλο όταν τον παντρεύεσαι οπότε αφού δεν ταιρίαζετε γιατί να προχωρήσεις?
Μήπως εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε τις γυναίκες σε αυτούς τους χώρους παρά μόνο με κοντές φουστίτσες στα περίπτερα της Samsung στις εκθέσεις?
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δηλαδή πως έβγαλες το συμπέρασμα πως δεν ταιριάζω με τον άλλο, επειδή τυχόν δεν της αρέσει το AV; Και αυτό με τις φουστίτσες, από που το συμπέρανες από το μήνυμα μου;
Λυπάμαι που απαντάς έτσι. Εγώ σταματάω εδώ, μπορείς να συνεχίσεις με τους άλλους.
Μήπως εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε τις γυναίκες σε αυτούς τους χώρους παρά μόνο με κοντές φουστίτσες στα περίπτερα της Samsung στις εκθέσεις?
Τι να σου κάνω που δε θυμάμαι εσύ τι φορούσες στη CES 2007 ... Γιατί σε είδα στο περίπτερο απο απόσταση ...
Nομίζω οτι γενικότερα τοποθετήθηκε η Τατιάνα, κι όχι συγκεκριμένα για σενα doros.
Το οτι πολλοι από εμας βλέπουμε το AV μόνο ως σκοπό είναι γεγονός...κι αυτό φαίνεται από τα flames που ανοίγουν κατα καιρούς στη hi-end και σπανιότερα στην hi-fi, κι απο το πώς συζητάμε εκεί. Ισως η προσκόλληση πολλών από τους ανδρες(όχι απαραίτητα του forum, γενικότερα) στην "τέχνη" της αναπαραγωγής κι όχι στην αναπαραγωγή της Τέχνης είναι αυτό που απωθεί τις γυναίκες από τον χώρο.
Κοντή φουστίτσα και μπότες....so what?![]()
Θα μπορούσα να ισχυριστώ οτι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να επισκεφθεί μια κοπέλλα κάποια έκθεση, είτε είναι σε περίπτερο ως "γλάστρα" είτε περαστική ...
(ΜΟΝΟ ΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΙΣ !!!!)
Ναι σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο όπως επίσης και στο γεγονός ότι όταν ασχολείσται αν πάει κάποιος να σας μιλήσει αρχίζετα τα γ@μωσταβρίδια γιατί και καλα 'δεν καταλαβαίνουμε' ...βέβαια για μένα δεν παίζει αυτό αλλά γενικά μιλώντας.....
Ε καλα... άνθρωποι χωρίς παιδεία και κολλημένοι σε ακρότητες υπάρχουν παντού. Ακόμα και σε ερευνητικά εργαστήρια, όπου τα "χόμπυ" υποτίθεται ότι ειναι πολύ πιο ντετερμινιστικά και συγκεκριμένα από το AV.
Κι ας μην ξεχνάμε τον παράγοντα της αντίδρασης...όσο περιφρονούμε τις γυναίκες σε σχέση με το AV, τόσο θα μας κοιτάζουν απο μακρυά και γελώντας :grandpa:
![]()
:ADFADF1::ernaehrung004::Banane0:
Εγώ θα απαντήσω στο ερώτημα "γιατί το άθλημα είναι αποκλειστικά ανδρικό" στην πρώτη γυναίκα που θα μού αποδείξει ότι ξέρει να προγραμματίσει το video να ανάψει και να γράψει μία εκπομπή από κάποιο κανάλι στην τηλεόραση...
Μπα, αυτό είναι πολύ δύσκολο...
Ας πούμε καλύτερα στην πρώτη που θα ξέρει να βάλει την σωστή ώρα στο ρολόϊ του video ύστερα από διακοπή ρεύματος έτσι ώστε να μην αναβοσβύνουν αυτά τα καταραμένα 0:00![]()
Βασικά δεν αναφερόμουν σε ανθρώπους χωρίς παιδεία κτλ κτλ.....αλλά ποιός από.....μας....ουσιαστικά αν έρθει κάποιος/α, εκεί που την έχει καταβρεί με το νέο MB και τον τετραπλό και είναι δύο δευτερόλεπτα πριν τον (εικονικό) ....αχεμ....., έρθει και του μιλήσει και του ζητήσει να ασχοληθεί δεν θα της πει αγάπη μου αφού δεν καταλαβαίνεις άστο άλλη ώρα (ευγενικά) ή άσε μας ρε Μαρία κι εσύ τώρα δε βλέπεις ότι έχω δουλειά? (το όνομα ενδεικτικό)
Οπότε....
Έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι διαθέτω 2 Dan στο Shotokan......πρόσεχε στην επόμενη έκθεση......και ναι δεν με εμποδίζει η κοντή φούστα στο ξύλο![]()
Αλήθεια... Δεν σου έτυχε ποτέ να αγοράσεις το τελευταίο CD του Τάδε, ή το σούπερ gadget που καιρό περίμενες, κι ενθουσιασμενη να πιάσεις εναν δικό σου άνθρωπο να του εξηγήσεις γιατι είναι τόσο ωραίο και γιατι είσαι ενθουσιασμένη κλπ κλπ ; Απλά και μόνο για να μοιραστεις την χαρά σου...
ΩΧ !
Φυσικά....αλλά τι εννοείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.