ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Χα, χα, χα... Ωραίο αστείο!

Μάλλον δεν πρέπει να έχεις πάει Πολυτεχνείο...

Γιατί μόνο στην Αρχιτεκτονική η αναλογία είναι 1:1 (ή ίσως και περισσότερες γυναίκες) Μόνο που οι Αρχιτέκτονες είναι περισσότερο καλλιτέχνες και λιγότερο (έως καθόλου) Μηχανικοί.

Στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών η αναλογία είναι περίπου 2:1 (άνδρες:γυναίκες) στους Τοπογράφους είναι 3:1 και από 'κει και πέρα στους Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους, Ναυπηγούς, το χάος... Μία γυναίκα ανά 20 άνδρες!!! ;)

Στην Ελλάδα πάντα.....και δεν έχει σχέση απαραίτητα η αναλογία των σχολών με το τι θέλει να κάνει στη ζωή του ο καθένας ή με τι ενδιαφέρεται ας είναι καλά το εκπαιδευτικό σύστημα..

Άλλωστε είναι αδύνατον να βρεις άντρα που να μην παραπονιέται για τη δουλειά του όπως είναι αδύνατο να βρεις γυναίκα που να μην παραπονιέται για τα μαλλιά της

Είναι παγκόσμιες σταθερές όπως ο χρόνος Planck ένα πράγμα......

Η αλήθεια είναι πάντως ότι τους περισσότερους σας τρομάζουν οι τεχνικά καταρτισμένες γυναίκες που δε μοιάζουν με τριχωτούς χιμπατζήδες....

Last edited:

Η αλήθεια είναι πάντως ότι τους περισσότερους σας τρομάζουν οι τεχνικά καταρτισμένες γυναίκες που δε μοιάζουν με τριχωτούς χιμπατζήδες....

Η αλήθεια είναι ότι οταν δεν έχουμε προσδιορίσει τον ρόλο μας ως άνδρες, ψάχνουμε να γεμίσουμε τα κενά από παντού. Εξ ου και οι αντιλήψεις "αγόρια στο Πολυτεχνείο, κορίτσια στη Φιλοσοφική".

Υ.Γ. Προβλέπω μακρόσυρτη κουβεντα και δυστυχως θα λείπω :bigcry:

ορέ φουστη πάνω στον όγκο είμαι !!!!! :flipout::flipout::flipout:
ρε συ τι κεφάλα είναι αυτη ???? και μεσ την ρυτίδα

αφού δεν την σιδέρωσες τι περιμένεις ? :grandpa:
άλλωστε το φουλάρι γιατί νομίζεις ότι στο φόρεσα ??? :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

δες και εδώ.....

εδώ που τα λέμε μπορούσες και καλύτερη foto να βάλεις του ανθρώπου
τώρα μοιάζει με άντρα ''καραβίδα''
δεν είναι σωστό..........................:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν ήταν τόσες πολλές οι γυναίκες που γουστάρουν με τρέλλα το AV, θα υπήρχε το WAF?

Μην μιλάς για αυτή την φράση, Φώτη, :grinning-smiley-043σου μιλά παθών:grandpa:

Η αλήθεια είναι ότι οταν δεν έχουμε προσδιορίσει τον ρόλο μας ως άνδρες, ψάχνουμε να γεμίσουμε τα κενά από παντού. Εξ ου και οι αντιλήψεις "αγόρια στο Πολυτεχνείο, κορίτσια στη Φιλοσοφική".

Υ.Γ. Προβλέπω μακρόσυρτη κουβεντα και δυστυχως θα λείπω :bigcry:

Εγώ πάντως θα γούσταρα γυναίκα "τεχνοκράτη"!
Κι άμα μου έβγαινε και χαϊφιντελίστρια, ακόμα καλύτερα!

Μόνο πρόβλημα, μην είχαμε διαφορετικές προτιμήσεις στον ήχο, γιατί εκεί θα δυσκόλευε η κατάσταση...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

εδώ που τα λέμε μπορούσες και καλύτερη foto να βάλεις του ανθρώπου
τώρα μοιάζει με άντρα ''καραβίδα''
δεν είναι σωστό..........................:flipout::flipout:
ΠΕΣΤΑ ρε γαμώτο !!!!!! :bigcry::bigcry:
έχε χάρη που ντρέπομαι :grinning-smiley-043 να σας δείξω κάτι απο την τελευταία μου δουλεία ωσάν μοντέλος :BDGBDGB53:

Στην Ελλάδα πάντα.....και δεν έχει σχέση απαραίτητα η αναλογία των σχολών με το τι θέλει να κάνει στη ζωή του ο καθένας ή με τι ενδιαφέρεται ας είναι καλά το εκπαιδευτικό σύστημα..

Άλλωστε είναι αδύνατον να βρεις άντρα που να μην παραπονιέται για τη δουλειά του όπως είναι αδύνατο να βρεις γυναίκα που να μην παραπονιέται για τα μαλλιά της

ναι η αλήθεια είναι ότι οι χειραφετημένες μας βγάζουν μια δυσκολία :silly::silly::jester: ιδίως στην αρχή ! μεχρι να στρώσει το σασμάν :smash:

ναι η αλήθεια είναι ότι οι χειραφετημένες μας βγάζουν μια δυσκολία :silly::silly::jester: ιδίως στην αρχή ! μεχρι να στρώσει το σασμάν :smash:

Θα σου θυμήσω το καράτε και τα 2 dan πάλι φίλε μου ;)

Πάντως είναι κρίμα που ένα απλό θέμα -εννοώ τον τίτλο του νήματος- έχει γίνει πεδίο ατελεσφορης αντιπαράθεσης.....σε λίγο θα αναζητήσουμε τις αιτίες του "προπατορικού αμαρτήματος":icon15::o

Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Πάντως είναι κρίμα που ένα απλό θέμα -εννοώ τον τίτλο του νήματος- έχει γίνει πεδίο ατελεσφορης αντιπαράθεσης.....σε λίγο θα αναζητήσουμε τις αιτίες του "προπατορικού αμαρτήματος":icon15::o

Α εσύ ακόμα πιστεύεις στο Θεό ε?

Και εγώ δεν το βλέπω ως ατελέσφορη αντιπαράθεση αλλά δημιουργική συζήτηση.....αν διαφωνείς μη διαβάζεις και μη γράφεις..

Last edited:

Τατιάνα μου δέν πρόσεξες τα εισαγωγικά.:smile:

Κάνεις λάθος....;)

Και δεδομένου του σχετικού με την Εύα (γυναίκα κτλ) γεγονός θα έλεγα ότι εν τέλει δεν αποκλείεται...άλλωστε ήταν το προπατορικό αμάρτημα (ως σκέψη) felix culpa άραγε? Για μένα ναι......

Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Και εγώ δεν το βλέπω ως ατελέσφορη αντιπαράθεση αλλά δημιουργική συζήτηση.....αν διαφωνείς μη διαβάζεις και μη γράφεις..

Άλλη εντύπωση μου είχε σχηματίσει η συζήτηση...τέλος πάντων , μάλλον λάθος μου.. mea culpa

brad_pitt_chest.jpg

:ADFADF1::ernaehrung004::Banane0:

Sorry Βασίλη δε θα πάρω!!! Αν ήσουν ο George Clooney ή ο Andy Garcia τότε.....την είχες άσχημα!!!

Α βρε άτιμε!!! Τη γλύτωσες!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Άλλη εντύπωση μου είχε σχηματίσει η συζήτηση...τέλος πάντων , μάλλον λάθος μου.. mea culpa

Μάλλον γιατί πλακωνόμαστε ολίγον τι.......;)

3 ερωτήσεις στην λαλίστατη Τατιάνα:
1. Έχεις κάνει ποτέ σου λάθος?
2. Όντως ξέρεις τα πάντα?
3. Είσαι ο Rdoherty ή fountaristos ή έχεις κάποια συγγένεια μαζί του?

της αδελφής μου η foto είναι συλλεκτική....... και ανεπανάληπτη

Αγάπηηηηηη μου!!! Αδελφούλαααα μουυ!!!! Έτσι σε θέλω. Το αίμα σου πάνω απ' όλα!!!!!!

Ελλειπα απο το σπίτι αλλά βλέπω ότι η Τατιάνα με κάλυψε πλήρως!!:a0210:

3 ερωτήσεις στην λαλίστατη Τατιάνα:
1. Έχεις κάνει ποτέ σου λάθος?
2. Όντως ξέρεις τα πάντα?
3. Είσαι ο Rdoherty ή fountaristos ή έχεις κάποια συγγένεια μαζί του?

1. Πολλές φορές δυστυχώς.
2. Όχι......ξέρω ελάχιστα από τον μεγάλο όγκο πληροφορίας που υπάρχει στον κόσμο
3. Με ξέρουν πολλοί από το AVclub προσωπικά και έχει ξαναγίνει όταν είχα πρωτογράψει αυτή η συζήτηση ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ!!! άντε στο blog μου και δες ποιά είμαι