ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!
Συμφωνώ!!!!!!!!!!, αλλά,
Μήπως τελικά αυτό θα μπορούσε να είναι ενα περίφημο άλλοθι προκειμένου να αυτοπροσδιοριστεί κάποιος ως "ποιοτικός" ενώ αφενος μεν οι ανάγκες του είναι τεέιως διαφορετικές, αφετέρου δε ο ορισμός του "ποιοτικού" δεν έχει γίνει με αποκλειστικά δικά του κριτήρια αλλά με αυτά που μια δεδομένη κοινωνία σε δεδομένη χρονική στιγμή ορίζει.
Γιατί την φάση αυτή την έχω ζήσει πολύ έντονα και δεν ξέρω πόσο ποιοτικό ή μη ποιοτικό μπορεί να είναι αλλά σίγουρα είναι επώδυνο να ξυπνάς μια μέρα και να αντιλαμβάνεσαι οτι έχεις "φάει χοντρή παραμύθα"....
Στην τελική όταν κλαίει με λυγμούς ο "ωχ καημένε" κλαίει λιγότερο ποιοτικά απο τον "άλλον"?
Όχι βέβαια... Παρατηρώ όμως ότι αλλιώς συζητά για τον γαυρο και τον βάζελο
μια παρέα 'ποιοτικών' κι αλλιώς μια άλλη παρέα. Αλλιώς πειράζονται μεταξύ τους οι πρώτοι, αλλιώς οι δεύτεροι. Κι αυτό πάει πίσω σ' ενα προηγούμενο post που έλεγα οτι τα ενδιαφέροντα διαμορφώνουν έναν άνθρωπο, δεν απασχολούν, ακόμη και ουσιαστικά, τον χρόνο του.
Γενικότερα, αυτοί που κουράζουν το κεφάλι τους με συλλογισμούς που κάποιοι άλλοι αντιμετωπίζουν με το "Ωχ καημένε..", ζουν διαφορετικά ακόμα και σε στιγμές που "δεν σκέπτονται". Αν δυο άνθρωποι δεν ζουν με τον ίδιο, ή με παρόμοιο τρόπο, πώς να συνυπάρξουν;
Συμφωνώ!!!!!!!!!!, αλλά,
Μήπως τελικά αυτό θα μπορούσε να είναι ενα περίφημο άλλοθι προκειμένου να αυτοπροσδιοριστεί κάποιος ως "ποιοτικός" ενώ αφενος μεν οι ανάγκες του είναι τεέιως διαφορετικές, αφετέρου δε ο ορισμός του "ποιοτικού" δεν έχει γίνει με αποκλειστικά δικά του κριτήρια αλλά με αυτά που μια δεδομένη κοινωνία σε δεδομένη χρονική στιγμή ορίζει.
Γιατί την φάση αυτή την έχω ζήσει πολύ έντονα και δεν ξέρω πόσο ποιοτικό ή μη ποιοτικό μπορεί να είναι αλλά σίγουρα είναι επώδυνο να ξυπνάς μια μέρα και να αντιλαμβάνεσαι οτι έχεις "φάει χοντρή παραμύθα"....
Στην τελική όταν κλαίει με λυγμούς ο "ωχ καημένε" κλαίει λιγότερο ποιοτικά απο τον "άλλον"?