Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Πήρα τον αποκωδικοποιητή από τον Γερμανό την Δευτέρα και μου είπαν πως θα με ειδοποιήσει ο ΟΤΕ εντός τριών ημερών και για την εγκατάσταση του πιάτου. Περιμένω να δω πότε θα μου τηλεφωνήσουν.

δεν βλεπω μπάλα!!!!
στην απεξάρτηση ε; :)

Αυτό που άκουσα πάντως είναι ότι οι αλλαγές από IP TV σε SAT θα γίνουν από 10 Νοέμβρη και μετά, αν και οι περισσότεροι σε αυτό το thread είναι "καθαροί" satellite.

Πηρα χθες απογευμα το πακετο απο oteshop !!! ??
Μολις τα ειχαν φερει ...Γενικα ασχετοι και ανημερωτοι ολοι , περασε τουλαχιστον μιαμιση ωρα να φτιαξουν τις αιτησεις και να τις καταχωρησουν
γυρισα το πιατο(κινητο) στις 9Ε ,εγινε αυτοματη ενεργοποιηση της καρτας...
Βεβαια απ οτι ειδα δεν υποστηριζεται diseq 1.2 ... ;-(

Last edited:

στην απεξάρτηση ε; :)

Αυτό που άκουσα πάντως είναι ότι οι αλλαγές από IP TV σε SAT θα γίνουν από 10 Νοέμβρη και μετά, αν και οι περισσότεροι σε αυτό το thread είναι "καθαροί" satellite.

χαχα!Ειμαι μαλλον απο τους τυχερους που ποτε δεν ειχα εξαρτηση με την μπαλα!
εγω ειμαι δορυφομανης τύπος ολα θελω να τα δοκιμαζω....!

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Ηδη πηρα τηλ. να κοψουν την NOVA και μαλλον απο Δευτερα θα εχω και εγω ΟΤΕ.

κ γω περιμένω να έρθει ο δέκτης και ο τεχνικός για την εγκατάσταση... ομοίως θα κόψω και γω τη νόβα...

Σημερα πηρα και θα την κοψουν τελος του μηνα , δεν γινεται αμεση διακοπη.

Nova is going down!!!!!!!:smash:

ναι σωστά, τέλος του μήνα διακόπτονται... έχω περιέργεια να δω αν θα μου/μας κάνουν καμία προσφορά, γτ εγώ πρώτη φορά θα κάνω διακοπή μετά απο 11 χρόνια συνδρομής... ειδικά άμα γίνουν πολλές διακοπές αυτό το διάστημα, γτ απ' ότι διαβάζω, πολύς κόσμος είχε νόβα μόνο με το start/value pack και ομολογώ πως δεν περίμενα τόσες πολλές συνδρομές σε αυτά τα δύο πακέτα...

ναι σωστά, τέλος του μήνα διακόπτονται... έχω περιέργεια να δω αν θα μου/μας κάνουν καμία προσφορά, γτ εγώ πρώτη φορά θα κάνω διακοπή μετά απο 11 χρόνια συνδρομής... ειδικά άμα γίνουν πολλές διακοπές αυτό το διάστημα, γτ απ' ότι διαβάζω, πολύς κόσμος είχε νόβα μόνο με το start/value pack και ομολογώ πως δεν περίμενα τόσες πολλές συνδρομές σε αυτά τα δύο πακέτα...

και εγώ θα εδινα λεφτα για το start pack, με ενδιαφέρουν πολύ τα ντοκυμαντέρ και το συγκεκριμένο πακετο προσφέρει πολλά. γενικά ειναι πακετα για ντοκυμαντεροφιλους και σινεφιλ οπότε πιανει και γυναικείο πληθυσμό

Μετά απο 10 χρόνια συνδρομής στην Νόβα προχώρησα κι εγώ διακοπή σήμερα ταυτόχρονα και με την αίτησή μου για τον ΟΤΕ ΤV. Παρέλαβα τον δέκτη και μου είπαν ότι θα με καλέσει τεχνικός -εξωτερικός συνεργάτης- για την εγκατάσταση. Στην αναμονή κι εγώ λοιπόν..

Εγώ όταν έκοψα τη γοβα για το iptv του ΟΤΕ με ρώτησαν για ποιο λόγο διακόπτω και είπα "λόγω τιμής με συμφέρει το άλλο πακέτο."
Καμία αντίδραση, ούτε αντιπροσφορά, ούτε τίποτα τότε ...
λογικά τόσοι που κόβετε τώρα πρέπει να κάνει μια αντιπροσφορά.

καλησπερα σημερα πηγα σε οτεshop και προμηθευτηκα τη συσκευη,χτες τα προμηθευτηκαν, τους εκανα και "σεφτε".περιμενω να με ειδοποιησουν για την εγκατασταση.εξυπηρετικη η πωλητρια, και καναμε την αιτηση με το.. "manual",που της ειχαν στειλει. απλα μια ερωτηση ρε παιδια οσοι το εχουν βαλει.τα HD υποστηριζουν ηχο dolby digital 5.1?

και εγω απο σημερα επισημα συνδρομητης!!!! πηρα τον εξοπλισμο απο ενα καταστημα γερμανος τον συνδεσα στην υπαρχουσα εγκατασταση και εγγενετο ΟΤΕ TV! η καρτα ανοιξε αμεσως!!!!!!!

Μετά απο 10 χρόνια συνδρομής στην Νόβα προχώρησα κι εγώ διακοπή σήμερα ταυτόχρονα και με την αίτησή μου για τον ΟΤΕ ΤV. Παρέλαβα τον δέκτη και μου είπαν ότι θα με καλέσει τεχνικός -εξωτερικός συνεργάτης- για την εγκατάσταση. Στην αναμονή κι εγώ λοιπόν..
ποιο πακετο της νόβα είχες? είχες και οτε για τηλέφωνο?

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Εγώ όταν έκοψα τη γοβα για το iptv του ΟΤΕ με ρώτησαν για ποιο λόγο διακόπτω και είπα "λόγω τιμής με συμφέρει το άλλο πακέτο."
Καμία αντίδραση, ούτε αντιπροσφορά, ούτε τίποτα τότε ...
λογικά τόσοι που κόβετε τώρα πρέπει να κάνει μια αντιπροσφορά.

οκ, αν κάνει μια αντιπροσφορά στα 30 ευρώ θα το σκεφτώ... δυστυχώς λόγω των δικών μου δεν μπορούσα να ασχοληθώ με ξένα πακέτα και έτσι αναγκαστικά ήμουν στη νόβα... αρκετά 60άρια τους έχω δώσει τόσα χρόνια... στην τελική μπαλίτσα πάλι θα βλέπω...

ποιο πακετο της νόβα είχες? είχες και οτε για τηλέφωνο?

Το full pack είχα τόσα χρόνια. Όχι έχω άλλη εταιρεία στην σταθερή αυτή την στιγμή.

Λογω απεργιων αργησα λιγο αλλα σημερα πηρα το 13888 και θα μου ερθει ο δεκτης ταχυδρομικα την Τριτη και απο Τεταρτη ο τεχνικος.

Η NOVA εχει ηδη γινει αιτηση να κοπει μετα απο 8-9 χρονια.

Οταν με ρωτησαν το λογο τους ειπα συνδεση με OTE TV και μου ειπαν αν θελω να με ενημερωσουν για καποια προσφορα αλλα αρνηθηκα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Λογω απεργιων αργησα λιγο αλλα σημερα πηρα το 13888 και θα μου ερθει ο δεκτης ταχυδρομικα την Τριτη και απο Τεταρτη ο τεχνικος.

Η NOVA εχει ηδη γινει αιτηση να κοπει μετα απο 8-9 χρονια.

Οταν με ρωτησαν το λογο τους ειπα συνδεση με OTE TV και μου ειπαν αν θελω να με ενημερωσουν για καποια προσφορα αλλα αρνηθηκα.

Ταχυδρομικά ο δέκτης? Τηλεφωνικά έκανες την αίτηση?

Γιατί εγώ χτες έκανα την αίτηση στο κατάστημα ΟΤΕ, χτες πήρα εξοπλισμό, ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα και σήμερα με πήρε ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός και κλείσαμε ραντεβού για αύριο! Τσακ μπαμ καταστάσεις.

Και απ ότι θυμάμαι μένεις και επαρχία και μου κάνει εντύπωση που σε καθυστερούν.