στην απεξάρτηση ε;δεν βλεπω μπάλα!!!!
στην απεξάρτηση ε;
Αυτό που άκουσα πάντως είναι ότι οι αλλαγές από IP TV σε SAT θα γίνουν από 10 Νοέμβρη και μετά, αν και οι περισσότεροι σε αυτό το thread είναι "καθαροί" satellite.
ναι σωστά, τέλος του μήνα διακόπτονται... έχω περιέργεια να δω αν θα μου/μας κάνουν καμία προσφορά, γτ εγώ πρώτη φορά θα κάνω διακοπή μετά απο 11 χρόνια συνδρομής... ειδικά άμα γίνουν πολλές διακοπές αυτό το διάστημα, γτ απ' ότι διαβάζω, πολύς κόσμος είχε νόβα μόνο με το start/value pack και ομολογώ πως δεν περίμενα τόσες πολλές συνδρομές σε αυτά τα δύο πακέτα...
ποιο πακετο της νόβα είχες? είχες και οτε για τηλέφωνο?Μετά απο 10 χρόνια συνδρομής στην Νόβα προχώρησα κι εγώ διακοπή σήμερα ταυτόχρονα και με την αίτησή μου για τον ΟΤΕ ΤV. Παρέλαβα τον δέκτη και μου είπαν ότι θα με καλέσει τεχνικός -εξωτερικός συνεργάτης- για την εγκατάσταση. Στην αναμονή κι εγώ λοιπόν..
Εγώ όταν έκοψα τη γοβα για το iptv του ΟΤΕ με ρώτησαν για ποιο λόγο διακόπτω και είπα "λόγω τιμής με συμφέρει το άλλο πακέτο."
Καμία αντίδραση, ούτε αντιπροσφορά, ούτε τίποτα τότε ...
λογικά τόσοι που κόβετε τώρα πρέπει να κάνει μια αντιπροσφορά.
ποιο πακετο της νόβα είχες? είχες και οτε για τηλέφωνο?
Λογω απεργιων αργησα λιγο αλλα σημερα πηρα το 13888 και θα μου ερθει ο δεκτης ταχυδρομικα την Τριτη και απο Τεταρτη ο τεχνικος.
Η NOVA εχει ηδη γινει αιτηση να κοπει μετα απο 8-9 χρονια.
Οταν με ρωτησαν το λογο τους ειπα συνδεση με OTE TV και μου ειπαν αν θελω να με ενημερωσουν για καποια προσφορα αλλα αρνηθηκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.