Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι δέκτες αποστέλλονται μέσω πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ μετά από ειδοποίηση του 13888 προς το κέντρο του ΟΤΕ. Ακόμα κ αν έχει απόθεμα το ΟΤΕ-σοπ ή ο Γερμανός.

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Ταχυδρομικά ο δέκτης? Τηλεφωνικά έκανες την αίτηση?

Γιατί εγώ χτες έκανα την αίτηση στο κατάστημα ΟΤΕ, χτες πήρα εξοπλισμό, ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα και σήμερα με πήρε ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός και κλείσαμε ραντεβού για αύριο! Τσακ μπαμ καταστάσεις.

Και απ ότι θυμάμαι μένεις και επαρχία και μου κάνει εντύπωση που σε καθυστερούν.
ναι παιδια μια απο τα ιδια κ με εμενα ειχα παρει τηλ στο 13888 την δευτερα να ρωτησω για εξοπλισμο κ μ ειπαν να κανω αιτηση μεσω τηλ κ οτι θα μ στειλουν τον εξοπλισμο. αλλα με τις απεργιες τωρα περιμενα μεχρι χτες οπου κ δεν ελαβα τον εξοπλισμο και ετσι πηγα σε ενα καταστημα γερμανος εκανα απο την αρχη αλλη αιτηση πηρα επιτοπου τον εξοπλισμο(υπηρχε μονο ενα κομματι χαχα. ημουν και ο πρωτος που το πηρε) τον συνδεσα κ ολα καλα! ειχα επιτοπου εικονα.μετα απο επικοινωνια που ειχε το 13888 μαζι μου τους ειπα τι εγινε κ μου ειπαν οτι θα ακυρωσουν την αιτηση που εκανα τηλεφωνικα. ξυνισαν λιγο αλλα τους ειπα οτι δεν μπορουσα να περιμενω τοσες μερες! αυτα!

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Θεσσαλονικη τι γινεται παιδια? Δεκτες που υπαρχουν? Γερμανό ή οτεσοπ? Ξερει κανεις?

Εμένα μου είχαν πει ότι χτες Παρασκευή (και μάλιστα 10-1) θα παίρναγε ο κούριερ.. ακόμα έρχεται.....

Έτοιμος κι εγώ. Μετά απο μια μικρή ταλαιπωρία με την κάρτα που δεν είχε ενεργοποιηθεί , με ένα τηλεφώνημα το θέμα επιλύθηκε κι έχω κι εγώ ΟΤΕ TV στο Full Pack. Το δεκαετίας 60άρι πιάτο της Νόβα μας χαιρέτησε και αντικαταστάθηκε απο ολοκαίνουργιο 80άρι. Να αναφέρω επίσης ότι έχω κι εγώ το γνωστό θέμα του δέκτη με το σήμα. 80 σε ισχύ και 20 σε ποιότητα.

Στις εντυπώσεις τώρα, στα HD κανάλια είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και μικρό το δείγμα. Άριστη εικόνα πάντως στο Ιντερ-Νάπολι πριν λίγη ώρα. Θέλω να το τσεκάρω και σε καμία ταινία απόψε η αύριο. Τα sd κανάλια, είναι ελαφρώς πιο smooth, πιο καθαρά, απο της Νόβα, πολύ ελαφρά όμως, πολύ μικρή η διαφορά.

2 ερωτήσεις.. δεν βρίσκω την επιλογή αναβάθμιση λογισμικού ( άν έχει, η γίνεται αυτόματα απο τον δορυφόρο?) και την σάρωση καναλιών δλδ αν μελλοντικά προσθέσει ο ΟΤΕ κάποιο κανάλι θα το λάβω αμέσως η θέλει manual σάρωση?

Aυτά για αρχή και σίγουρα θα τα λέμε και στο μέλλον, όσον αφορά τις "επιδόσεις" τις "πλατφόρμας"..

ΥΓ Με το χειριστήριο δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα , η απόκρισή του κρίνεται ικανοποιητική..

Η εγκατάσταση του ΟΤΕ TV έγινε την Πέμπτη. Ο τεχνικός του ΟΤΕ ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας. Υπάρχει, πάντως, πρόβλημα με τις ενδείξεις που δείχνει ο δέκτης όσον αφορά την ποιότητα του σήματος (δεν ξεπερνάει το 50%-ενώ στον hotbird είναι 0% παρ' όλο που παίζει τέλεια...) Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το πακέτο. Τα HD παίζουν τέλεια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα κανάλια που συνεργάζονται και με την nova έχουν μέτρια εικόνα (Disney Channel, FX, Discovery Channel, κ.α.).

Μια ερωτηση να κανω ,εχω to πακετο nova in a box mexri ton Ianoyario στν πολυκατοικια εχουμε κοινο πιατο οχι της νοβα .Αν παρω το πακετο ΟΤΕ TV θα πρεπει να αλλαξω προσανατολισμο στο πιατο? η απλως θα βαλω τον νεο αποκωδικοποιητη κ την κάρτα?

Μια ερωτηση να κανω ,εχω to πακετο nova in a box mexri ton Ianoyario στν πολυκατοικια εχουμε κοινο πιατο οχι της νοβα .Αν παρω το πακετο ΟΤΕ TV θα πρεπει να αλλαξω προσανατολισμο στο πιατο? η απλως θα βαλω τον νεο αποκωδικοποιητη κ την κάρτα?

Αλλαγη προσανατολισμου χρειαζεται. (στροφη του πιατου 4 μοιρες δυτικοτερα)

επειδή όμως το πιάτο είναι κοινό όπως είπες μάλλον ΔΕΝ θα μπορέσεις να αλλάξεις προσανατολισμο αφού κάποιοι άλλοι πιθανόν να βλέπουν με αυτό NOVA. Οπότε μάλλον θα πρέπει να βάλεις δικό σου νέο πιάτο στραμμένο στις 9 μοίρες του ΟΤΕ TV.

Με τον αναπροσανατολισμό χάνεται ο HotBird και όλα τα ελευθέρα κανάλια που υπάρχουν εκεί. Μήπως να αλλάξεις πίατο γιατί αν το αλλάξεις και μετά θες πάλι νόβα θα είναι πάλι παίδεμα?

Να βάλεις ένα δεύτερο lnb στις 9 με ένα διακόπτη DiSEqC και είσαι έτοιμος....

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Εξαρτάται αν υπάρχει εγκατάσταση με Multiswitch...

Απολαμβανω και εγω το πακετο απο την Παρασκευη το μεσημερι.
Ειχα εγκαταστησει απο την Πεμπτη ενα Τ90 WAVE FRONTIERES με 4 δορυφορους ( hotbird , astra 1 , eurobird , turksat).
Παρελαβα απο οτεshop ,αλλα χρειαστηκε τηλεφωνο στο helpdesk , για να μου ''ανοιξουν'' την καρτα , και εγενετο επιτελους HD SPORTS !!!
Ακομη ομως ο ΚΑΟΝ δεν με αφηνει να ψαξω για ελευθερα καναλια , στους δορυφορους που εχω , αλλα πιστευω οτι σημερα που εχω χρονο .με ενα τηλεφωνο στο helpdesk θα λυθει και αυτο.

Νομιζω οτι ειναι πολυ καλο πακετο και προσιτο στην αγορα του!!οποτε μπαινω στην λιστα

Καλά κάνεις εγώ πάλι νομίζω ότι μπορεί να είναι φθηνό αλλά το money for value εξακολουθεί να είναι πολύ κακό. 20 ευρώ το μήνα δεν καλύπτουν απόλυτα καμιά ανάγκη μου γιατί θα μου χρειαστεί και το video club (μεγάλες παραγωγές) και η καφετέρια (ποδόσφαιρο).

Το συμβόλαιο που κάνουν είναι για ένα χρόνο? Θα έτρεχα να το αγοράσω απο τη πρώτη στιγμή αν δεν ήμουν αναγκασμένος να φορτωθώ το κούτι που δίνουν αναγκαστικά για τη θέαση, όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω.