ναι παιδια μια απο τα ιδια κ με εμενα ειχα παρει τηλ στο 13888 την δευτερα να ρωτησω για εξοπλισμο κ μ ειπαν να κανω αιτηση μεσω τηλ κ οτι θα μ στειλουν τον εξοπλισμο. αλλα με τις απεργιες τωρα περιμενα μεχρι χτες οπου κ δεν ελαβα τον εξοπλισμο και ετσι πηγα σε ενα καταστημα γερμανος εκανα απο την αρχη αλλη αιτηση πηρα επιτοπου τον εξοπλισμο(υπηρχε μονο ενα κομματι χαχα. ημουν και ο πρωτος που το πηρε) τον συνδεσα κ ολα καλα! ειχα επιτοπου εικονα.μετα απο επικοινωνια που ειχε το 13888 μαζι μου τους ειπα τι εγινε κ μου ειπαν οτι θα ακυρωσουν την αιτηση που εκανα τηλεφωνικα. ξυνισαν λιγο αλλα τους ειπα οτι δεν μπορουσα να περιμενω τοσες μερες! αυτα!Ταχυδρομικά ο δέκτης? Τηλεφωνικά έκανες την αίτηση?
Γιατί εγώ χτες έκανα την αίτηση στο κατάστημα ΟΤΕ, χτες πήρα εξοπλισμό, ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα και σήμερα με πήρε ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός και κλείσαμε ραντεβού για αύριο! Τσακ μπαμ καταστάσεις.
Και απ ότι θυμάμαι μένεις και επαρχία και μου κάνει εντύπωση που σε καθυστερούν.
Μια ερωτηση να κανω ,εχω to πακετο nova in a box mexri ton Ianoyario στν πολυκατοικια εχουμε κοινο πιατο οχι της νοβα .Αν παρω το πακετο ΟΤΕ TV θα πρεπει να αλλαξω προσανατολισμο στο πιατο? η απλως θα βαλω τον νεο αποκωδικοποιητη κ την κάρτα?
επειδή όμως το πιάτο είναι κοινό όπως είπες μάλλον ΔΕΝ θα μπορέσεις να αλλάξεις προσανατολισμο αφού κάποιοι άλλοι πιθανόν να βλέπουν με αυτό NOVA. Οπότε μάλλον θα πρέπει να βάλεις δικό σου νέο πιάτο στραμμένο στις 9 μοίρες του ΟΤΕ TV.Μια ερωτηση να κανω ,εχω to πακετο nova in a box mexri ton Ianoyario στν πολυκατοικια εχουμε κοινο πιατο οχι της νοβα .Αν παρω το πακετο ΟΤΕ TV θα πρεπει να αλλαξω προσανατολισμο στο πιατο? η απλως θα βαλω τον νεο αποκωδικοποιητη κ την κάρτα?
Να βάλεις ένα δεύτερο lnb στις 9 με ένα διακόπτη DiSEqC και είσαι έτοιμος....Μια ερωτηση να κανω ,εχω to πακετο nova in a box mexri ton Ianoyario στν πολυκατοικια εχουμε κοινο πιατο οχι της νοβα .Αν παρω το πακετο ΟΤΕ TV θα πρεπει να αλλαξω προσανατολισμο στο πιατο? η απλως θα βαλω τον νεο αποκωδικοποιητη κ την κάρτα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.