Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Έχω και γω κανά δυο εβδομάδες τώρα τον ΟΤΕ (παράλληλα με τη Nova) και αν και για τα λεφτά του είναι κορυφή, εμένα για κάποιο λόγο δε μου κάνει κέφι να του κάνω zapping. Μάλλον γιατί έχω συνηθίσει από τον Dreambox να έχω πολλές επιλογές σε κανάλια και δορυφόρους. Είναι και δύσχρηστο μενού του ΚΑΟΝ. Το μέλλον θα δείξει

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Πανάθα ; Αεκάρα ; Θρυλάρα ;Και την ατρομητάρα που την βάζεις ;
Αλλά και 52+5(HD)
Αρα 57 euro. . .
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Λέω να βολευτώ προς το παρών με bayern munich-real madrid-barcelona-inter-milan-juventus
Αααααααααα και με 19,90 το μήνα. . .
Και ποτέ μην πάρει ο ote το πρωτάθλημα του Μπέου-ψωμιάδη. . .

Καλή θέαση σε όλους. . .!!!

Άντε από σήμερα επανέρχεται και ο κ, Σάββας...Η εξυγίανση του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζεται.
Να τρέξουμε όλοι να ξανά βάλουμε την γόβα. . .( μία κι απόψε είναι πολλές ; )

Καλημέρα !!!

Last edited:

τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Τι κι αν ο κυρΣάββας αναλαμβάνει πάλι κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό? Το ΣΚ η μπαλίτσα θα παραμείνει μπαλίτσα... με ή χωρίς κυρΣάββα. Γιατί μή μου πείτε ότι όταν ήταν παλιά πάλι στον Ολυμπιακό δεν βλέπαμε?

Παλια το ιδιο ητανε αλλα τωρα ο κοσμος ξυπνησε, χωρια που τωρα υπαρχουν
κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πιο ζουμερα πορτοκαλια.

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Τι κι αν ο κυρΣάββας αναλαμβάνει πάλι κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό? Το ΣΚ η μπαλίτσα θα παραμείνει μπαλίτσα... με ή χωρίς κυρΣάββα. Γιατί μή μου πείτε ότι όταν ήταν παλιά πάλι στον Ολυμπιακό δεν βλέπαμε?

Το μεγάλο ζητούμενο όμως σήμερα είναι τη μπαλίτσα βλέπεις και πόσο την πληρώνεις. . .
και ο κυρΣάββας και ο κάθε κυρΣάββας είνα ο καθρέφτης .

Σήμερα το βράδυ για να μην ξεχάσω εγώ σαν ποδοσφαιρόφιλος έχω να επιλέξω ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ(21:45 otesportHD) και ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ(22:00 otesport1)
Αλήθεια τα αθλητικά κανάλια της Γόβας σε live τι έχουν να μας δείξουν ;

Το θέμα πάντως δεν το σεβόμαστε. Ξεκάθαρος ο τίτλος του και εξακολουθούμε να αναλωνόμαστε στην "κόντρα" OTE - nova, ενώ υπάρχει ειδικό θέμα και για αυτό! Είναι κρίμα νομίζω.

Προσθέστε και εμένα από σήμερα στους συνδρομητές του OTE TV.
Η ενεργοποίηση της κάρτας ήταν άμεση, καθότι δε χρειάστηκε η παρέμβαση τεχνικού διότι ο γράφων κατέχει στοιχειωδώς τα της δορυφορικής λήψης! (lol)

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Προσθέστε και εμένα από σήμερα στους συνδρομητές του OTE TV.
Η ενεργοποίηση της κάρτας ήταν άμεση, καθότι δε χρειάστηκε η παρέμβαση τεχνικού διότι ο γράφων κατέχει στοιχειωδώς τα της δορυφορικής λήψης! (lol)

Θα σου στείλω δωράκι αλυσίδα να δένεσαι για να μη φοβάσαι τα ύψη !!!!!:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Θα σου στείλω δωράκι αλυσίδα να δένεσαι για να μη φοβάσαι τα ύψη !!!!!:D
Δε φοβάμαι για μένα! Φοβάμαι μη μου πέσει το πεδιόμετρο! :flipout:

Επειδή δεν παρακολουθώ τηλεόραση, προφανώς το μπουκέτο διαφημίζεται στα κανάλια. Δε πιστεύω να διαφημίζουν 200+ κανάλια όπως οι κάποτε οι ανταγωνιστές τους?

Βαλτε και εμένα στην λίστα. Πήγα σήμερα το πρωί και έκανα την αίτηση. Για να δούμε τι θα δούμε -bye-

Το θέμα πάντως δεν το σεβόμαστε. Ξεκάθαρος ο τίτλος του και εξακολουθούμε να αναλωνόμαστε στην "κόντρα" OTE - nova, ενώ υπάρχει ειδικό θέμα και για αυτό! Είναι κρίμα νομίζω.

Εχεις δίκιο φίλε Serafeim. . .

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Βαλτε και εμένα στην λίστα. Πήγα σήμερα το πρωί και έκανα την αίτηση. Για να δούμε τι θα δούμε -bye-
Θα δεις ωραιαααα πραγματα γιαυτο να σε σιγουρος!Χτες στο universal ειχε το waterworld Κevin Costner KAΛΟ!