Πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε το νέο πακέτο HD;

και εγω (jimjoral) τo αγόρασα μετά απο 10 χρόνια panasat.... κανω login σπανια αλλά παρακολουθω ανελλιπως τον τελευταίο καιρό τα περι nova και pace...

K γω ενεδωσα ! Αφου δεν ηθελα ν ασχοληθω με ξενα πακετα ( αμα ειχαν κ υποτιτλους :fahne90: !! )

Επιτρέψτε μου μια παρατήρηση. Ίσως να είναι στατιστικά ενδιαφέρον να καταμετρηθούν όσοι από το forum επέλεξαν το νέο δέκτη της nova. Δεν καταλαβαίνω καθόλου το νόημα της ύπαρξης της ονομαστικής λίστας (και μάλιστα με το ...Χ1 δίπλα, λες και θα αγοράζαμε δύο συνδρομές ενώ με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα με την μία..). Εντάξει, δεν πρόκειται για κανένα σοβαρό προσωπικό δεδομένο, αλλά δεν νομίζω πως έχει σημασία η ονομαστική λίστα. Και στο κάτω-κάτω, ίσως κάποιοι να θεωρούν ανοησία το να έχει κάποιος Nova HD, άποψή τους. Άλλοι πάλι μπορει να το θεωρούν ως το πιό χρήσιμο προϊόν από όσα πληρώνουν κάθε μήνα, και πάλι άποψή τους. Το, ας το πούμε, "φακέλωμα" γιατί να γίνεται?

Κι εγώ κάτοχος. Τον πήρα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, όχι για το HD αλλά για να ξεφορτωθώ τον 1110. Για τους καημένους τους παντρεμένους είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις έναν κάπως αξιοπρεπή δέκτη.

Τίποτα Δημήτρη, απλά βλέπουμε την τάση και φυσικά δεν υπάρχει η έννοια φακέλωμα ....

Απάντηση: πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε τον νέο πακέτο HD

Συνολο μεχρι τωρα: 16

harmem
gmirtzakis
amora
mmoukiou
Yperion
keros76
mitsikelis
cppu
tlgex
molivos
greekzero
seaman13
jimjoral
Stejo
nikoskaz
Thanos68

Απλα τα πραματα.......δεν κανουμε φακελωμα, απεναντιας θελουμε να δουμε ποσα ατομα εχουν τον νεο δεκτη.

Το θέμα και ενδιαφέρον και έξυπνο είναι, απλά καλύτερα θα ήταν να απαντάνε μόνο όσοι πήραν τον pace. Για τα υπόλοιπα υπάρχει και θέμα για το δέκτη και γενικότερο για τη "nova hd". Ήδη με τη δική μου έχουμε 73 απαντήσεις, ενώ έπρεπε να είναι ισάριθμες με τους κατόχους του δέκτη.

Και εγώ μέσα...για να φύγει δηλαδή η μαύρη κάτω γραμμή που υπήρχε στον πατάτασατ.

Για να βοηθήσω την κατάσταση ...

Συνολο μεχρι τωρα: 20

harmem
gmirtzakis
amora
mmoukiou
Yperion
keros76
mitsikelis
cppu
tlgex
molivos