ποσα θελουν για να μας τρελανουν??

imakolata

New member
17 February 2010
51
ρε παιδια απορω τελικα για ποσο μ....κες μας περνανε???

καταστημα που σημερα κιολας διαφημιζει οτι ειναι ειδικη μερα (ονοματα δεν λεμε)...ειχε την sony37ex500 στα 659 ( και ειμαι σιγουρος για την τιμη γιατι την τηλεοραση την καλοεβλεπα και μεσω skroutz ηξερα πως αυτο το καταστημα, ο κολομβουνης και get it now την ειχαν στα 659 ! ) απο σημερα λοιπον η τηλεοραση εκτοξευτηκε 80 πανω!! ( σε προσφορα κιολας...) και θα ερθουν λεω εγω τωρα στις 15 που ξεκινουν οι εκπτωσεις και θα που π.χ. για αυτη την τηλεοραση 'λογω εκπτωσεων στα 659 '
ρε ου να μου χαθητε που θα κοροιδεψετε τον κοσμο ετσι!! αυτοι και ολοι οι υπολοιποι εξυπνακηδες!!

καλυτερα να μεινω με τη τηλεοραση-κουτι που εχω τωρα και να δωσω τα λεφτα για να πηγαινω σινεμα!

Δυστυχώς γι αυτούς, και ευτυχώς για μας, το skroutz έχει το πολύ "κακό" συνήθειο να "θυμάται" τις τιμές....

ρε παιδια απορω τελικα για ποσο μ....κες μας περνανε???

καταστημα που σημερα κιολας διαφημιζει οτι ειναι ειδικη μερα (ονοματα δεν λεμε)...ειχε την sony37ex500 στα 659 ( και ειμαι σιγουρος για την τιμη γιατι την τηλεοραση την καλοεβλεπα και μεσω skroutz ηξερα πως αυτο το καταστημα, ο κολομβουνης και get it now την ειχαν στα 659 ! ) απο σημερα λοιπον η τηλεοραση εκτοξευτηκε 80 πανω!! ( σε προσφορα κιολας...) και θα ερθουν λεω εγω τωρα στις 15 που ξεκινουν οι εκπτωσεις και θα που π.χ. για αυτη την τηλεοραση 'λογω εκπτωσεων στα 659 '
ρε ου να μου χαθητε που θα κοροιδεψετε τον κοσμο ετσι!! αυτοι και ολοι οι υπολοιποι εξυπνακηδες!!

καλυτερα να μεινω με τη τηλεοραση-κουτι που εχω τωρα και να δωσω τα λεφτα για να πηγαινω σινεμα!

Φίλε μου,το ίδιο θέμα ήθελα να ανοίξω κι εγώ !!!

Και επειδή ξέρω για ποια αλυσίδα μιλάς,σε πληροφορώ οτι είναι δίπλα στο γυμναστήριό μου.
πάω λοιπόν σήμερα και λέω "δεν περνάω να δώ τις προσφορές?"
Ε, τι χτες,τί προχτές,τί σήμερα, οι τιμές ήταν ίδιες !!!

και μάλιστα σε μοντέλα δεύτερα και τρίτα,εξωφρενικές για..stock !!
(η LG 45450 στα 650-700 νομίζω,έπαθα κι ενα σοκ και κόλλησε η μνήμη μου !)

Δες στο skroutz πόσο έχει η συγκεκριμένη ή η αμέσως "καλύτερη", η 42550.

Tο μαγαζί ήταν άδειο.
Και αμφιβάλλω αν θα πούλησαν τίποτα.
Πού ζούνε?
Σε ποιούς απευθύνονται?
Δεν τους απασχολεί αν με τέτοιες πολιτικές αρχίσουν να κλείνουν και να διώχνουν κόσμο?

Βρε παιδιά, πείτε και το όνομα της αλυσίδας, δεν είναι κακό. Την τιμή λέμε μόνο (και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του)...

Re: Απάντηση: ποσα θελουν για να μας τρελανουν??

Δεν τους απασχολεί αν με τέτοιες πολιτικές αρχίσουν να κλείνουν και να διώχνουν κόσμο?

Και που θα παει ο κοσμος? Στο διπλανο καταστημα που στην ουσια ειναι υποκαταστημα με αλλο ονομα ή στην διπλανη αλυσσιδα που... κανει τα ιδια?

Το περί ου ο λόγος. Το "καταραμένο" το google, θυμάται ακόμα περισσότερο! :Banane0::smash:

http://webcache.googleusercontent.c...500&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

31 Δεκεμβρίου στην cache του google,

attachment.php

Σήμερα, live...

attachment.php

Attachments

• hlektroniki1.jpg
    hlektroniki1.jpg
    59.2 KB · Views: 524
  • hlektroniki2.jpg
    hlektroniki2.jpg
    65.4 KB · Views: 524
εγώ παρακολουθούσα την lg 42pj550 στον κωτσόβολο. Την είχε 630 στο μαγαζί, την πήγε δυο μέρες με το παζάρεψε το 443, κ τώρα 501. Τελικά την παρήγγειλα από ηλεκτρονική 399 σήμερα.

Στο κατάστημα Λάρισας , είδα το πρωί αυτό...: LG 50 PS7000 1396 ευρώ (μοντέλο 2009 νομίζω)
Τα συμπεράσματα δικά σας....

Re: Απάντηση: ποσα θελουν για να μας τρελανουν??

Το περί ου ο λόγος. Το "καταραμένο" το google, θυμάται ακόμα περισσότερο! :Banane0::smash:

http://webcache.googleusercontent.c...500&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

31 Δεκεμβρίου στην cache του google,

attachment.php

Σήμερα, live...

attachment.php

το οτι το ξεμπροστιασμα ειναι οτι καλυτερο σε περιπτωσεις που μας δουλευουν ψιλο γαζι δεν χρειαζεται να το πω εγω!! να ναι καλα αυτη η 'καμηλα' το ιντερνετ και καποιοι απο μας που πειτε το λογω ελλειψης πολλων χρηματων,πειτε το λογω ´ψιρισματος´μπαινουμε καθημερινα και περιμενουμε πως και πως μηπως σε κατι που μας αρεσει ερθει η τιμη περισσοτερο στα μετρα μας!!
εεε οταν ομως καποιοι 'εξυπνοι´νομιζουν οτι απευθυνονται σε τιποτα χαϊβανια τοτε η κοκκινη θα πεφτει συννεφο!! αν και παραδεχομαι πως μια φορα θα μπω ακομα στο site τους....οταν θα ξεκινησουν οι εκπτωσεις για να δω τι ομορφια θα μας πλασαρουν!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα θελουν για να μας τρελανουν??

Και που θα παει ο κοσμος? Στο διπλανο καταστημα που στην ουσια ειναι υποκαταστημα με αλλο ονομα ή στην διπλανη αλυσσιδα που... κανει τα ιδια?

Ηλία μου,με το να διώχνουν κόσμο εννοούσα τις απολύσεις..
Στα λοιπά συμφωνώ.
Την συγκεκριμένη "αγορά" (δίπλα και παραδίπλα) την ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Αλλοίμονο στους ανυποψίαστους..:7SFGSFG:

Α δεν σας άρεσε η "προσφορά" ε; Πάρτε μία αυξησούλα ακόμα να μάθετε! :flipout:

attachment.php

Attachments

• hlektroniki (15-1-2011).jpg
    hlektroniki (15-1-2011).jpg
    59.3 KB · Views: 168
Απάντηση: Re: ποσα θελουν για να μας τρελανουν??

Γιατι υπαρχουν και "ενισχυμενες" 37αρες?

(Σε αντιδιαστολη με τις απλες)...:p

Ελα βρε Γιάννη (σωστά το είπα?).:ears:

Εσύ τουλάχιστον τα ξέρεις αυτά.

Εννοούσα LED και τέτοια,σε αυτήν την τιμή, που και πάλι την βρίσκω υπερβολική..:smash:

Για πλακα το εγραψα.-bye-

Η τιμη ειναι υπερβολικη ακομη και αν μια 37αρα ψηνει και καφε και φτιαχνει και τοστ.

Γενικα υπαρχει κανενας που να αγοραζει τηλεορασεις απο Ηλεκτρονικη και παρομοιες αλυσιδες (Κωτσοβολος , Πλαισιο , Μultirama κτλ) με τις τιμες που εχουν? Η τελικα πουλανε μονο πλυντήρια?