ποσες φορές ανοίγετε τον προβολέα σας κάθε μήνα

πόσες φορές αναβετε τον προβολέα καθε μήνα (για σειρές,

• Total voters
    0
Re: ποσες ταινιες την εβδομαδα παρακολουθειτε στον προβολεα

Πρώτα απ όλα βλέπω μόνο την περίοδο Οκτώβρη - Μάη, με το που πιάνουν ζέστες κλείνει το σινεμά. Την εβδομάδα θα δω δύο ταινίες το πολύ κι αυτές Παρασκευή και Σάββατο που δεν έχω πρωινό ξύπνημα και έχει τύχει να δω το Σάββατο δύο και τρεις ταινίες απανωτά. Αντε να δω και κανά ποδόσφαιρο αν αξίζει και είναι στο HD, οπότε μέσες - άκρες 3 ταινίες τη βδομάδα. Σειρές δεν βλέπω και δεν χαλάω λάμπα έτσι έχω κρατήσει τη λάμπα που έχω 5 χρόνια στις 1000 ώρες αυτή τη στιγμή.

Με τη βοήθεια του δικάναλου (thx Dr Pan K) έτοιμο το poll. Επειδή κάποιοι δεν παρακολουθούν μόνο ταινίες στον προβολέα αλλά και σειρές - αθλητικά γεγονότα - gaming μπήκε με την μορφή πόσες φορές ανοίγουμε τον προβολέα μας το μήνα.

Νομιζα εβδομαδα οποτε αν γινετε να αλλαξει σε πανω απο 20

Απάντηση: ποσες φορές ανοίγεται τον προβολέα σας κάθε μήνα

Κι εγω σιγουρα πανω απο 20.

Πλέον λόγω των παιδιών βλέπω ταινίες μόνο το ΣΚ.
Οπότε 6 φορές τον μήνα θα ανοίξω προβολέα

Re: ποσες φορές ανοίγεται τον προβολέα σας κάθε μήνα

Τηλεόραση δεν βλέπω στο προτζέκτορα, αλλά ούτε καν και στην.... τηλεόραση (τηλεοπτικό πρόγραμμα δηλαδή).

Μόνο ταινίες στο προβόλι, συνήθως 4-5 το μήνα max, και όταν κυκλοφορεί και η νέα σεζόν του Game of Thrones τότε +1 :Ρ

Τον τελευταίο καιρό (εδώ και πάρα πολλούς μήνες δηλαδή) ψάχνωντας αδίκως(?) κάποιες αξιόλογες ταινίες για να δώ τον προβολέα τον ανοίγω ελάχιστα. Κι όταν τον ανοίγω ξέρω οτι 9 φορές στις 10 "τσάμπα καίει η λάμπα"... Έχω φλωμώσει στη Γκοτζιλο-σάχλα.
Επειδή βλέπω οτι κάποιοι απο σας ανοίγετε τον προβολέα σας πάνω από 15 φορές το μήνα, θα είχε ενδιαφέρον να γράφουμε και τι βλέπουμε. Βλέπετε μόνο ταινίες ή κι άλλα πράγματα πχ σειρές TV αθλητικά κλπ.
Μέχρι τώρα δεν έβλεπα ποτέ σειρές στον προβολέα, άντε κάποια επεισόδια μόνο του Game Of Thrones που είπε κι ο Sorath παραπάνω. Μήπως, και με δεδομένο οτι δεν υπάρχουν ταινίες (του γούστου μου) να δώ δεν κάνω καλά; Γιατί αν αρχίσω να τον ανοίγω και για σειρές, όχι 10 ή 15, 30 μέρες το μήνα θα παίζει... :cool4:

Last edited:

Τον τελευταίο καιρό (εδώ και πάρα πολλούς μήνες δηλαδή) ψάχνωντας αδίκως(?) κάποιες αξιόλογες ταινίες για να δώ τον προβολέα τον ανοίγω ελάχιστα. Κι όταν τον ανοίγω ξέρω οτι 9 φορές στις 10 "τσάμπα καίει η λάμπα"... Έχω φλωμώσει στη Γκοτζιλο-σάχλα.
Επειδή βλέπω οτι κάποιοι απο σας ανοίγετε τον προβολέα σας πάνω από 15 φορές το μήνα, θα είχε ενδιαφέρον να γράφουμε και τι βλέπουμε. Βλέπετε μόνο ταινίες ή κι άλλα πράγματα πχ σειρές TV αθλητικά κλπ.

Ταινιες και μονο. Τιποτε αλλο. Αλλα ταινιες βλεπω πολλες, ασχετα αν τελικα θα ειναι καλες η μου ειπαν να τη δω η οχι, η αν εχει το imdb καλη βαθμολογια κτλ.
Προτιμω να το αποφασισω μονος μου αφου τη δω.
Δεν εχω κοψει ποτε ταινια στη μεση. Μαλλον το εχω κανει μια φορα και μονο.
Τη λαμπα μεχρι τωρα, δεν την εχω σκεφτει ποτε :ernaehrung004:

Μέχρι τώρα δεν έβλεπα ποτέ σειρές στην τηλεόραση, άντε κάποια επεισόδια μόνο του Game Of Thrones που είπε κι ο Sorath παραπάνω. Μήπως, και με δεδομένο οτι δεν υπάρχουν ταινίες (του γούστου μου) να δώ δεν κάνω καλά; Γιατί αν αρχίσω να τον ανοίγω και για σειρές, όχι 10 ή 15, 30 μέρες το μήνα θα παίζει... :cool4:

Μεχρι τωρα δεν εβλεπες σειρες στη τηλεοραση? και που τις εβλεπες?:flipout:

Μεχρι τωρα δεν εβλεπες σειρες στη τηλεοραση? και που τις εβλεπες?:flipout:

Γιατί βιάζεσαι; :laugh:

Μέχρι τώρα δεν έβλεπα ποτέ σειρές στον προβολέα...

Re: Απάντηση: ποσες φορές ανοίγεται τον προβολέα σας κάθε μήνα

Μέχρι τώρα δεν έβλεπα ποτέ σειρές στην τηλεόραση, άντε κάποια επεισόδια μόνο του Game Of Thrones που είπε κι ο Sorath παραπάνω. Μήπως, και με δεδομένο οτι δεν υπάρχουν ταινίες (του γούστου μου) να δώ δεν κάνω καλά; Γιατί αν αρχίσω να τον ανοίγω και για σειρές, όχι 10 ή 15, 30 μέρες το μήνα θα παίζει... :cool4:

ακόμα στη λάμπα έχεις μείνει :flipout: εδώ λέμε "τσάμπα καίει το laser" :flipout:

Τωρα που τα παιδια ξαπλωνουν σε νορμαλ ωρες λογω σχολειου επανηλθαμε και βλεπουμε καμμια ταινιουλα.
Μεχρι 2 την εβδομαδα (βαλε ομως οτι και τα παιδια βλεπουν 2-3) γιατι εχει και Τσ.Λ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσες φορές ανοίγεται τον προβολέα σας κάθε μήνα

ακόμα στη λάμπα έχεις μείνει :flipout: εδώ λέμε "τσάμπα καίει το laser" :flipout:

Έβγαλε καινούριο σουξέ η Πίτσα; :tongue:

Re: Απάντηση: ποσες φορές ανοίγεται τον προβολέα σας κάθε μήνα

Μέχρι τώρα δεν έβλεπα ποτέ σειρές στον προβολέα, άντε κάποια επεισόδια μόνο του Game Of Thrones που είπε κι ο Sorath παραπάνω. Μήπως, και με δεδομένο οτι δεν υπάρχουν ταινίες (του γούστου μου) να δώ δεν κάνω καλά; Γιατί αν αρχίσω να τον ανοίγω και για σειρές, όχι 10 ή 15, 30 μέρες το μήνα θα παίζει... :cool4:

Ποιος ηταν ο λογος που αγορασες, αλλα κυριως αναβαθμισες τον προβολέα σου, δεδομενου οτι η παραπανω διαπιστωση σου πιστευω πως δεν ειναι των τελευταιων μηνων ?

Ειναι σαν να παει καποιος να παρει ενα πριονι πχ, χωρις να υπαρχουν ξυλα να κοψει.
Βασικα.... και αυτος ο καποιος, παλι εσενα μου θυμιζει -bye-

Τον αναβάθμισα γιατί ήθελα να βλέπει πιό καλά ο γιός μου τα βιντεάκια στο Youtoube...

Δεν βαριέσαι, λίγο το κακό, εγώ ξέρω κάποιους άλλους που έχτισαν ξεχωριστό οίκημα για Home Cinema και δεν άνοιξαν ποτέ τον προβολέα... :smokin:

Re: Απάντηση: ποσες φορές ανοίγετε τον προβολέα σας κάθε μήνα

2-3 φορες το μηνα μονο για CHAMPIONS LEAGUE