Μου συνέβη πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο. Παράγγειλα ένα δίσκο από την Αμερική και δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι. Επειδή ήταν από ebay και τον είχα πληρώσει με paypal πήρα τα λεφτά πίσω. Ούτε γάτα ούτε ζημιά-βέβαια την επόμενη φορά που τον βρήκα στο ebay ήταν ακριβότερος, αλλά τέλος πάντων, δεν έδωσα σημασία...Τον Ιανουάριο χάθηκαν άλλα δύο δέματα με δίσκους που είχα παραγγείλει από Αμερική, κι άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Ξαναπήρα τα λεφτά πίσω και το απέδωσα στο αμερικανικό ταχυδρομείο. Το Μάρτιο χάθηκαν άλλα τρία δέματά μου, από Σουηδία, Αγγλία και Αυστραλία, δηλαδή η κατάσταση όσο πάει και εκτραχύνεται και δεν μπορώ πλέον να την αποδώσω στο ξένο ταχυδρομείο. Σημειωτέον ότι τα δέματα που χάνονται είναι μόνο αυτά με δίσκους βινυλίου, ούτε CD χάνονται ούτε βιβλία. Πήγα στο τοπικό ταχυδρομείο, μίλησα με το διευθυντή και τον προϊστάμενο διανομέων, οι οποίοι έδειξαν κατανόηση, δε μου άφησαν όμως πολλές ελπίδες ότι μπορούν να βρουν λύση στο πρόβλημά μου. Ο τελευταίος μου είπε ότι πιθανόν κάποιος στη διαλογή με έχει βάλει στο μάτι. Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;Τι να κάνω;Αυτό το κ$θ@κι μου καταστρέφει το χόμπυ μου!