Πόσες φορές έχετε χάσει δέμα στα ΕΛΤΑ;

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
19,679
Μεσευρώπη
Μου συνέβη πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο. Παράγγειλα ένα δίσκο από την Αμερική και δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι. Επειδή ήταν από ebay και τον είχα πληρώσει με paypal πήρα τα λεφτά πίσω. Ούτε γάτα ούτε ζημιά-βέβαια την επόμενη φορά που τον βρήκα στο ebay ήταν ακριβότερος, αλλά τέλος πάντων, δεν έδωσα σημασία...Τον Ιανουάριο χάθηκαν άλλα δύο δέματα με δίσκους που είχα παραγγείλει από Αμερική, κι άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Ξαναπήρα τα λεφτά πίσω και το απέδωσα στο αμερικανικό ταχυδρομείο. Το Μάρτιο χάθηκαν άλλα τρία δέματά μου, από Σουηδία, Αγγλία και Αυστραλία, δηλαδή η κατάσταση όσο πάει και εκτραχύνεται και δεν μπορώ πλέον να την αποδώσω στο ξένο ταχυδρομείο. Σημειωτέον ότι τα δέματα που χάνονται είναι μόνο αυτά με δίσκους βινυλίου, ούτε CD χάνονται ούτε βιβλία. Πήγα στο τοπικό ταχυδρομείο, μίλησα με το διευθυντή και τον προϊστάμενο διανομέων, οι οποίοι έδειξαν κατανόηση, δε μου άφησαν όμως πολλές ελπίδες ότι μπορούν να βρουν λύση στο πρόβλημά μου. Ο τελευταίος μου είπε ότι πιθανόν κάποιος στη διαλογή με έχει βάλει στο μάτι. Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;Τι να κάνω;Αυτό το κ$θ@κι μου καταστρέφει το χόμπυ μου!

Δεν εχω χάσει ποτέ τπτ.
Με βάση αυτό που λές πιο πιθανό να το βρίσκω να τα καβατζώνει κάποιος στην διανομή. Μόνο δίσκους χάνεις δλδ ε? Θα μπορούσε να είναι ετσι. Το θέμα είναι τί κάνεις, πως τον βρίσκεις και τον ξεμπροστιάζεις τον αλήτη?

Εχει τύχει σε φίλο(αντικείμενα σε δέμα απο Ασία),που με την σειρά του έμαθε,ότι στα ΕΛΤΑ αυτά...συμβαίνουν.Εφτασε μέχρι εισαγγελέα...

νομίζω συμβαίνει.
όχι σε μένα, αλλά έχει συμβεί σε φίλο ....

Μιά λύση που προτείνω είναι να πάρεις μιά θυρίδα σε ένα διαφορετικό υποκατάστημα.

Δεν εχω χάσει ποτέ τπτ.
Με βάση αυτό που λές πιο πιθανό να το βρίσκω να τα καβατζώνει κάποιος στην διανομή. Μόνο δίσκους χάνεις δλδ ε? Θα μπορούσε να είναι ετσι. Το θέμα είναι τί κάνεις, πως τον βρίσκεις και τον ξεμπροστιάζεις τον αλήτη?

Bασικά, το πραγματικό θέμα είναι, όταν τον ξεμπροστιάσεις, τι μπορείς να κάνεις? Τίποτα....

Σε τι συνίσταται η ανάλογη φασαρία για να γνωρίζουμε στην απευκταία περίπτωση που συμβεί αυτό?

Απάντηση: Re: Πόσες φορές έχετε χάσει δέμα στα ΕΛΤΑ;

Σε τι συνίσταται η ανάλογη φασαρία για να γνωρίζουμε στην απευκταία περίπτωση που συμβεί αυτό?

Άμα το γράψω θα πρέπει να αυτομπαναριστώ!:flipout::flipout:
Κοσμητικά επίθετα απο το πλούσιο ανθολόγιο της ελληνικής γλώσσας :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Πόσες φορές έχετε χάσει δέμα στα ΕΛΤΑ;

Άμα το γράψω θα πρέπει να αυτομπαναριστώ!:flipout::flipout:
Κοσμητικά επίθετα απο το πλούσιο ανθολόγιο της ελληνικής γλώσσας :Banane0:

Κατάλαβα...
"Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε!!"
"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ?????"
"Προσέχτε μην βρεθείτε να κολλάτε γραμματόσημα στο ταχυδρομείο της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν"
και άλλα τέτοια φαντάζομαι!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Γιατί το Play.com τι νομίζετε ότι έχει βάλει όριο στις παραδόσεις στην Ελλάδα;

Επειδή έχουμε καλά λαμόγια και δεν παραλαμβάνει ο κόσμος τα πακέτα του και πάνε και τα πουλάνε μετά καινούργια όπως είναι.

Μη ζητάτε αποδείξεις δεν έχω, αλλά όσες φορές έχασα πακέτο στα ΕΛΤΑ από Play.com δεν βρέθηκε ποτέ και αναγκάστηκαν και μου το έστειλαν πάλι από το web site.

Η καθυστέρηση και η ταλαιπωρία βέβαια επιβαρύνει τον πελάτη !

Για αυτό συστημένα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αυτά δεν τα ακουμπάνε !!!

Νομίζω πως συστημένα με tarcking number είναι η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις...

Πάντως γνωστός μου έχει πάρει αρκετές εκατοντάδες cd τα τελευταία χρόνια από ebay και δεν προέκυψε ποτέ κανένα πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ...

Ίσα ίσα που η εξυπηρετικότατη ταχυδρόμος του κτυπάει το κουδούνι αντί να του αφήνει τα cd χύμα στης εξώπορτα...

Έχω κάνει εκατοντάδες συναλλαγές μέσω ebay και άλλων ηλεκτρονικών καταστημάτων κυρίως μέσω ΕΛΤΑ. Μια μόνο φορά κάποια μεταχειρισμένα cd που έστειλα στο Βέλγιο (απλό, όχι συτημένο) δεν έφτασαν ποτέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσες φορές έχετε χάσει δέμα στα ΕΛΤΑ;

Κατάλαβα...
"Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε!!"
"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ?????"
"Προσέχτε μην βρεθείτε να κολλάτε γραμματόσημα στο ταχυδρομείο της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν"
και άλλα τέτοια φαντάζομαι!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Όχι βρε, αυτά είναι χάδια!
Είπαμε.....πλούσιο ανθολόγιο, κοσμητικά επίθετα και καλολογικά στοιχεία:drummer:

Απάντηση: Re: Πόσες φορές έχετε χάσει δέμα στα ΕΛΤΑ;

Μάλλον θα πάρω ταχυδρομική θυρίδα.

Υποθέτω θα το κάνεις για να μην φαίνεται το όνομα του παραλήπτη. Λίγο προσοχή στους όρους αγοράς γιατί κάποια καταστήματα δεν αποστέλλουν σε ταχυδρομική θυρίδα.

θα βάλει άλλη billing address και άλλη shipping.
Ετσι νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.