Πόσες ώρες κοιμάστε??

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,823
Εξάρχεια
Βλέπω πολλά μέλη να γράφουν κατά τις 2-3 τα ξημερώματα και μετά ξανά στις 13-14:00 το μεσημέρι.:violent-smiley-030:

Kαλά ρε θηρία πώς αντέχετε? Τελικά πόσες ώρες κοιμάται ο Έλληνας??Και ποιές??
:award: :award: :fahne90:

Ύπνος;

Εννοείς αυτό που ξαπλώνεις σε μια μαλακιά επιφάνεια και κλείνεις τα μάτια σου;

Το καλοκαίρι λίγο-πολύ τον κόβουμε... (τον ύπνο!).

Σοβαρά όμως, τις καθημερινές είμαι ευτυχισμένος αν πιάσω τις 6 ώρες.

Το Σ/Κ άστα... Σαπίλα!! :))

Last edited:
Πω, πω βλέπω να βγάζουμε μέσο όρο 3-4 ώρες!!!Καλά μας βλέπω!!

Μήπως να λέμε και ηλικίες??Γιατί 20-28 είναι οκ, αλλά μετά αρχίζουν τα ζόρια ε??

Κατα τη διάρκεια της χρονιάς με τη δουλειά κοιμόμουν 5, το πολύ 6 ώρες. Τώρα που δεν κάνω τίποτα, 8-9 το βράδυ συν 1-2 το μεσημέρι.. :D

Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Ερώτηση: με παιδιά ή άνευ;

Και τα δύο, για να δούμε και εμείς που είμαστε χωρίς...:damnyou:

Διάβασα το topic και σκεφτόμουν τι να γράψω...λόγω του ότι έχω και stand by ....χμ χμ χμ....

Δυστυχώς γύρω στις 3-4 ώρες την ημέρα και είμαι τελευταία σχεδόν συνέχεια κομμάτια....έχω και τις προπονήσεις........φρίκη......

Κοιμάμαι γύρω στις 3-4 το πρωί και ξυπνάω γύρω στις 8:30.......

Το ΣΚ όταν μπορώ λιώνω φυσικά αλλά μετά το ξενυχτάω μέχρι το πρωί.......

Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Elena K said:
Κατα τη διάρκεια της χρονιάς με τη δουλειά κοιμόμουν 5, το πολύ 6 ώρες. Τώρα που δεν κάνω τίποτα, 8-9 το βράδυ συν 1-2 το μεσημέρι.. :D

Πρέπει να έχεις στρώσει επιδερμίδα όμως ε??:award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Emilot said:
Πρέπει να έχεις στρώσει επιδερμίδα όμως ε??:award:

Ναι, αλλά ο πολύς ύπνος μου προκαλεί πονοκεφαλο! Αν δεν είχε και ζέστη, θα κοιμόμουν δεκάωρα. Στάνταρ!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Elena K said:
Ναι, αλλά ο πολύς ύπνος μου προκαλεί πονοκεφαλο! Αν δεν είχε και ζέστη, θα κοιμόμουν δεκάωρα. Στάνταρ!

Καλά βρε Έλενα αφού σου προκαλεί πονοκέφαλο(όπως και σε εμένα και στη γυναίκα μου,ΟΤΑΝ κοιμόμαστε πολύ), πώς και κοιμάσαι τόσο πολύ??

Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να κοιμάται maximum 5 ώρες την ημέρα, αλλά λόγω της φύσης της δουλειάς (πολύ κούραση στα μάτια λόγω EDA CAD, montage και color grading) τελευταία δεν χορταίνω ύπνο. Αλλά κάπου είχα ακούσει ότι η σωματική κούραση όσο μεγάλη κι αν είναι δεν απαιτεί παραπάνω από 4 ώρες ύπνου για να έρθεις στα ίσα σου. Αντίθετα η πνευματική κούραση ξεπερνιέται μόνο όταν μπεις στα στάδια του βαθύ ύπνου (deep sleep) ο οποίος συνήθως έρχεται κατά την 5η ώρα ύπνου. Το ΣΚ πάντως που δεν έχω δουλειά κοιμάμαι 5 ώρες και είμαι σαν να έχω κοιμηθεί 9.